Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Canım inşallah kesilir de sende rahat bi nefes alırsın. Bazı hamilelikler böyle kanamalı geçiyormuş canım üzme kendini bebek iyiyse

Bence de özelde bir doktor seç kendine. Ben mesela dün ilk defa hareket eden bir bebek gördüm, çok başkaydı. Eşim göremedi malum. Neyseki 3 hafta sonra özelde randevumuz var diye telkinledik kendimizi

ay kızlar pilatese başladım bacaklarım o kadar acıyo ki ama kaslarımı çalıştırmışım ne güzel diyip mutlu oluyorum neyse herkese tavsiye ediyorum valla ben online yapıyorum ama hoca nefes de çalıştırıyor kasılmaları dahi anlatıyor çok faydalı oldu benim için

Kızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Stres yapma lütfen durur en kısa zamanda inşallah dualarımız seninle
Selam kızlar nasılsınız
Bugün buraya pek bakamıyorum işlerim yoğun
Kontrolü olan var mıydı?
Merhaba canım Benim vardı kontrol geriden geliyor birkaç gün ama sağlıklıydı şükür

Ahh evet ben de 24 haftadayım neredeyse 1 aydır böyle bir döngüdeyim

yok canım olur mu öyle şey günde içilen 2-3 sigaranın bi zararı olacağını doktorlar bile düşünmüyor. hiç kendinde öyle bi kusur arama devletin usg cihazlarına da asla güvenme bin yıllık şeyler onlar
Valla sabah bi toparlanır gibi oldum ama iş yoğunluğu o kadar fazla ki çok zorlanıyorum bugün, bi an önce akşam olsa da eve kaçsam diye bakıyorum

Canım lütfen sakin ol, dualarım her zaman seninle. İnşallah hemen durur o kanama Allahım
Bebeğin iyiyse korkma tamam mı bebek dışında gelişen bi durum bu demek ki

Sizin kaçıncı hafta benim de böyle neden oluyor anlamıyorum
ben hamile kaldığım an itibariyle 12. haftaya kadar hergün ishaldim. bildiğin ishal yani öyle 1 kere iki kere değil full
doktorum hormonların etkisiyle bağırsaklarımın gevşediğini söylemişti. 12. haftadan sonra hala ishal durumunda olsam da günde 1i geçmiyor en azından. şuan 13+4 büyük ölçüde rahatladım bu konuda
ama endişe edilecek bişey değil sıkıntı olsaydı bende olurdu şimdiye kadar

Kabızlık oluyor mu sizde

Pilatesi patates diye okumam kafa direkt yemeğe gidiyor

Kizlar ben de detayli usg randevumu aldim bugun, 26 haziranda gidicem kismetse 21 haftada gelmeniz en uygunu, iyice buyumus oluyor bebek dedi asistani, biz de tam 21+1 icin almis olduk. Ayyy cok heyecanli ama daha 7 hafta var
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun simuşummm
Yolu yarılamış oluyorsun artık o zamana kadar geriye kalıyor 19 hafta

Evet kızlaaar kontrolden çıktım. bugün tam 12. haftam ve her şey çok yolunda gözüküyor dedi doktorum. Dün akşam fetal sonucum gelmişti, cinsiyeti bugün yüzyüze öğrenmek istedik ve oldukça hareketli bir kızım olucak ultrasonda hiç yerinde durmadı, kalp atışı kesildi durdu umarım herkesin sorunsuz geçer bu süreçleri. Folik asit takviyesini bırakıp demir ve omega 3 içeren bir multivitamine başlıycaz. Ayrıca d vitaminine de başlıyoruz.

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun simuşummm
Yolu yarılamış oluyorsun artık o zamana kadar geriye kalıyor 19 hafta
Yaaaaa evet su an cok uzak geldi bir an tee haziranin son haftasi diye, fakat o gun geldiginde gebeligin yarisini gecmis olucaz coktan saka gibi

Gozunuz aydin canim, saglikla gelsin prensesiniz

Kizlar ben de detayli usg randevumu aldim bugun, 26 haziranda gidicem kismetse 21 haftada gelmeniz en uygunu, iyice buyumus oluyor bebek dedi asistani, biz de tam 21+1 icin almis olduk. Ayyy cok heyecanli ama daha 7 hafta var
ben de 21. haftamda giricemmm 5 hafta kaldı sabrım gelmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…