Canım inşallah kesilir de sende rahat bi nefes alırsın. Bazı hamilelikler böyle kanamalı geçiyormuş canım üzme kendini bebek iyiyseKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
28 nisanda verdim. 7 iş günü oldu bakalım. Birkaç güne gelir inşallah. Sabırsızlanıyorum.Masallah canimaaa ne kadar ayri dusmus iki doktor sen ne hissediyorsun cinsiyeti fetali vereli kac gun oldu insallah hemen cikar canim
Bence de özelde bir doktor seç kendine. Ben mesela dün ilk defa hareket eden bir bebek gördüm, çok başkaydı. Eşim göremedi malum. Neyseki 3 hafta sonra özelde randevumuz var diye telkinledik kendimiziKesinlikle öyle canım. Elimde iki tane ultrason görüntüsü var. Ne olduğu belli değilZaten eşimin içeri girememesi en büyük dezavantaj. O da görmek istiyor haklı olarak. 12. hafta itibariyle şu riskli dönemi inşallah tamamen atlatırsam ilk işim bunu halletmek olacak zaten.
Stres yapma lütfen durur en kısa zamanda inşallah dualarımız seninleKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Merhaba canım Benim vardı kontrol geriden geliyor birkaç gün ama sağlıklıydı şükürSelam kızlar nasılsınız
Bugün buraya pek bakamıyorum işlerim yoğun
Kontrolü olan var mıydı?
Ahh evet ben de 24 haftadayım neredeyse 1 aydır böyle bir döngüdeyimBen 11. haftadayım. Bağırsaklarım kafasına göre takılıyor. Bazen kabız, bazen ishal. Gaz sancısı çok oluyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama yine de vücut yapıyor demek ki. Dün brokoli yedim. Sabaha kadar perişandım mesela
yok canım olur mu öyle şey günde içilen 2-3 sigaranın bi zararı olacağını doktorlar bile düşünmüyor. hiç kendinde öyle bi kusur arama devletin usg cihazlarına da asla güvenme bin yıllık şeyler onlaraynen benim de içime sinmedi özele de gideceğiz düzgün bi ölçüm yapılsın net bir şekilde
yine de vicdan direkt aklıma o geldi onun dışında her şeye çok dikkat ediyorum o illete edememiştim
Sana da çok geçmiş olsun sabah kötü olmuşsun iyi misin şimdi
Canım lütfen sakin ol, dualarım her zaman seninle. İnşallah hemen durur o kanama AllahımKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
ben hamile kaldığım an itibariyle 12. haftaya kadar hergün ishaldim. bildiğin ishal yani öyle 1 kere iki kere değil fullSizin kaçıncı hafta benim de böyle neden oluyor anlamıyorum
Kabızlık oluyor mu sizdeben hamile kaldığım an itibariyle 12. haftaya kadar hergün ishaldim. bildiğin ishal yani öyle 1 kere iki kere değil full
doktorum hormonların etkisiyle bağırsaklarımın gevşediğini söylemişti. 12. haftadan sonra hala ishal durumunda olsam da günde 1i geçmiyor en azından. şuan 13+4 büyük ölçüde rahatladım bu konuda
ama endişe edilecek bişey değil sıkıntı olsaydı bende olurdu şimdiye kadar
bir iki defa o da oldu ama bi avuç çiğ fındık yiyince ertesi gün düzelmiştiKabızlık oluyor mu sizde
Pilatesi patates diye okumamay kızlar pilatese başladım bacaklarım o kadar acıyo ki ama kaslarımı çalıştırmışım ne güzel diyip mutlu oluyorum neyse herkese tavsiye ediyorum valla ben online yapıyorum ama hoca nefes de çalıştırıyor kasılmaları dahi anlatıyor çok faydalı oldu benim için
ahahhaha ben de öyleyim ya abrakadabra yazmıştı biri geçen gün avokado okumustumPilatesi patates diye okumamkafa direkt yemeğe gidiyor
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun simuşummmKizlar ben de detayli usg randevumu aldim bugun, 26 haziranda gidicem kismetse21 haftada gelmeniz en uygunu, iyice buyumus oluyor bebek dedi asistani, biz de tam 21+1 icin almis olduk. Ayyy cok heyecanli ama daha 7 hafta var
Yaaaaa evet su an cok uzak geldi bir an tee haziranin son haftasi diye, fakat o gun geldiginde gebeligin yarisini gecmis olucaz coktan saka gibiHadi bakalım hayırlı uğurlu olsun simuşummm
Yolu yarılamış oluyorsun artık o zamana kadargeriye kalıyor 19 hafta
Gozunuz aydin canim, saglikla gelsin prensesinizEvet kızlaaar kontrolden çıktım. bugün tam 12. haftam ve her şey çok yolunda gözüküyor dedi doktorum. Dün akşam fetal sonucum gelmişti, cinsiyeti bugün yüzyüze öğrenmek istedik ve oldukça hareketli bir kızım olucakultrasonda hiç yerinde durmadı, kalp atışı kesildi durdu umarım herkesin sorunsuz geçer bu süreçleri. Folik asit takviyesini bırakıp demir ve omega 3 içeren bir multivitamine başlıycaz. Ayrıca d vitaminine de başlıyoruz.
ben de 21. haftamda giricemmm 5 hafta kaldı sabrım gelmiyorrrKizlar ben de detayli usg randevumu aldim bugun, 26 haziranda gidicem kismetse21 haftada gelmeniz en uygunu, iyice buyumus oluyor bebek dedi asistani, biz de tam 21+1 icin almis olduk. Ayyy cok heyecanli ama daha 7 hafta var
Bide artık zaman ilk günlerdeki kadar yavaş geçmiyor. bi tık daha hızlandı gibi. o yüzden 6-7 hafta o kadar uzun gelmiyor artık banaYaaaaa evet su an cok uzak geldi bir an tee haziranin son haftasi diye, fakat o gun geldiginde gebeligin yarisini gecmis olucaz coktan saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?