Ponçiğim ve kızlar hepinize selam, yani daha iyiyim diyebilirim toparlanmaktan başka şansım yok bebek için, ama bu bebekte beni hiç düşünmüyor, ben daha fenayım bulantılarım çok fena, günde 3 tane prilam banamısın demiyor o da etkisini yitirdi alıştım sanırım. Sanki her geçen gün daha kötü oluyorum, 1 lt su içicem diye ölüyorum. Sizler nasılsınız hiç bakamadım sayfaya, cinsiyetler bellidir çocugunuzda, umarım herkes iyidir.
Dimi doğurup büyüten nasıl yapmış ben de öyle telkin verip kendime rahatlatıyorum çok doğru söylüyorsun bak öyle veya böyle her türlü acıyacak ama bi noktada da geçecek. Allah hepimize güç kuvvet versin
O kadarciktan bisey olur mu bilemedim ya annem yapiyor diyorsun sifa olsun de ye ha bir hafta gec ha bir hafta erken boyle diyorum da hala yemedim kokorec bu haftasonuna yemeyi planladim ama kendimce erteleyebildigim kadar oteledim
30 dk sahilde yurudum sanirsin dekatlon kostum ayyyyy bu nasil bir kondusyonsuzluk hamlik yarabbi ya herkesler sokakta yemeler icmeler hayat kaciyor gibi geldi bi an sonra baktim en cok cocuklular sokakta cocuklar deli dana gibi kosuyor scooter tepelerinde toplar havalarda ucusuyor, neyse dedim dogurunca oglani evde buyutemeyiz zaten parklar bahceler bizim olur holca