Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çoluk çocuğa karışınca zaten bebeleri evde tutamayacağımız için böyle havalarda mecbur park bahçe sokak her yer bizim olacak kuşum rahat ol

Teşekkür ederim canım benim

Hava hala çok güzel alışırsın kiii hem kan akışı oluyor mis gibi hep böyle kalsa keşke ne soğuk ne sıcakyalan yok dışarı arkadaşlarla çıkıp yiyip içmeyi o kadar çok özledim ki

Çoluk çocuğa karışınca zaten bebeleri evde tutamayacağımız için böyle havalarda mecbur park bahçe sokak her yer bizim olacak kuşum rahat ol
Valla simdi simdi anliyorum cocuklu insanlarin kafalari, evde bizim kafamiz sisecegine sokakta herkesinki sissin mantigiymis bu

Hava hala çok güzel alışırsın kiii hem kan akışı oluyor mis gibi hep böyle kalsa keşke ne soğuk ne sıcakyalan yok dışarı arkadaşlarla çıkıp yiyip içmeyi o kadar çok özledim ki
Ay evet limonata vallahi su saatte bileyazin cok sicaklarda allah yardimcimiz olsun ya iyice agirlasmis oluruz yaz sonu klima karsisinda da iki seksen yatamayiz artik puff
Yaa sosyallesmeyi ben de ozledim deprem gunu en son kiz arkadaslarimla kahvaltiya gitmistim, ulan dedim yasiyosun hayata tutundun bi noktada bak ama artik su bulanti perisanliklari sifirlansin daha cok sosyallesiriz gibi. Simdi kimseyle program yapamiyorum aksi gibi cikacagim zaman kicim basim tutuyor insanlarin da keyfini kaciririm diye cekiniyorum bos bos ogurmelerim hos olmuyor kamusal alanda ahdhdjdhdh

Normal canım valla afedersin insanın dötü bile ağrıyor yani yok böyle bişey ya şuan ağrıyor mesela niye ağrıyor acaba ajsjsj
bugün regl olmam gereken günmüş ondan galiba benim de ağrıyo popişim bile dkmxlcjcndj yeto bu ağrılar rahat günler ne zaman ya

ay bugün regl günümmüş normalde yeni geld aklıma yok canım o kadar şiddetli değil hafiften yokluyo mide bulantısıyle beraber regl dönemim diye galiba senin de mi öyle
Evet canım regl dönemi daha çok hafif ağrılar oluyor, doktorum normal dedi1-2güne rahatlarsın in şe Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…