- 22 Kasım 2022
- 3.496
- 3.820
- 63
Offf işin en heyecanlı kısmındasınGeçen gün H&M girdim dişlerim kamaştı yatüm kız çocuğu annelerine bol bol kalp Fetal DNA sonucunu bekliyorum kızım pazartesi açıklanır gibi dedi doktorum
erkek bebek kuzum şu birşey teorisine göreKontrolden çıktım kızlar, cinsiyyet tahmini yapar mısınız
Kuzum evet 12.haftayı bekletti bizim doktorumuz ense kalınlığına ve burun kemiğine de baktık içim yine biraz rahatladı ama diğerlerinden de güzel haberler alırsam eğer inan cinsiyet çok geride kaldıOfff işin en heyecanlı kısmındasınFetal beklemek gerçekten insana sabrı öğretiyor ahjhhahjah . Ama o güzel haberi aldığındaki mutluluk da hayattaki herşeyden daha güzel sanki
Hahahahaha beni paylaşabilceğini sanmıyorumBen küçükken şam şeytanı gibiydim inş anasına benzemez ajhahajhhahah annem bile dua ediyor huyu sana değil dayısına benzesin diye
Kerem nasıl bi abi olacak cok merak ediyorum. Severken şaplak atan küçük abiler görüyorum çok gülüyorum
Tesekkurler ben sizin için diliyorum kendimde dilemiyorum hayatta başarılar shslsjdşrnfEvrene yollanan mesajlar diyebilirizzz ahahjhahahhahha
İsteyen herkes bu gebişliğinde ikinciyi dilesin hamile duası kabul olur derler
Çok sevindim kızın olacağına, bakayım listeye bende. Ben bu arada erkek şokunu da atamadım, Allah'ın bildiğini kuldan saklamayacağım, çok kız istiyordum ve hep tek çocuk yapma planım vardı. Şimdi sırf bu yüzden dogumdan sonra emzirmeyi kesince Kıbrıs'a gidip 2. yi kız yapalım diyoruz, içimizde kaldı.Canım dediğin gibi iyi olmak zorundasın evet çok zor uzaktan söylemek kolay gibi gözükse de seni anlıyorum ama inan daha da iyi hissedeceksinmide bulantısı seni şok hırpaladı grupta bir kaç arkadaş daha hep böyle sıkıntı çekiyor umarım en kısa zamanda biter suyu biraz daha içebilsen çok iyi olacak şimdi yaz da geldi arttırırsın artık su oranını cinsiyetler birden öğrenildi bir grup olarak ana sayfaya bakarsın bir ara kızlar öne geçti benim de kızın olacak buraya daha sık girmeye çalış sana da iyi gelir belki sohbet etmek
Ayyy hadi inşallahAyy harika bi enerji gelecek vallahi sağlıkla gelsin inşallah minik kuşunminik kızın diyecektim he allah mı söyletti
12+2ydi dun cnm neyse artik bi sonra ki randevuda ogrenirizKaç hafta oldu canım sende, bende baya bi baktı hatta tüm haraketlerini izletdi, o kadar güzel duygular yaşadımki
12+2ydi dun cnm neyse artik bi sonra ki randevuda ogrenirizKaç hafta oldu canım sende, bende baya bi baktı hatta tüm haraketlerini izletdi, o kadar güzel duygular yaşadımki
Bogaz reflusu olabilir seninde cnm bende var. Bogazimda bademcikler sismis gibi yutkun yutkun gecmiyo yanma falan yok sadece yutkunma zorluğu gaviskon duo kullaniyorum iyim suanYutak borun yanıyormuş gibi bir his oluyorboğazında yanma acı bir tat oluyor sürekli yediklerin yağlı ve baharatlıysa onlar yutak borunu tahriş ediyor sürekli midenden ağzına geliyor o yağ tabakası daha kibar nasıl tarif ederim bilemedim ama reflün olursa anlarsın aşırı rahatsız ediyor insanı
Evet görümcem de öyle yaptı. Psikologla görüşmüş, kadın demiş ki kesinlikle yeni bebeğin eve gelişini sıradanlaştırın. Özel şeyler yapmayın, süslemeler partiler evdeki çocuğu incitir demişHahahahaha beni paylaşabilceğini sanmıyorumeve misaigr bile gelince bana sarılmalarında ağlıyor shdjdjd anne meniiimmm diye geziyor shjddjd Yenidoğan zaten suan anlamayacagı için bi süre ben yenidoğanı emzirip annemlere vericem onlar gaz ve kakaula ilgilencek bende keremle ilgilenicem. Cunku psikolojsinin bozulmasını istemiyorum. Yani yeni cocuk geldi annem artık onunla ilgileniyor hep diye düşünmesi beni mahfeder kalbim parçalanır. Dengeyi bulucam inşallah allah yardım eder
Kıvanç’a da al bi tane o da doğunca giyerErkek cicileri de çok güzel ya sabah sabah düştüm ben bu batağa yine
Artık dokuz ay karnımda taşıdım yerine 8 gün Fetal bekledimOfff işin en heyecanlı kısmındasınFetal beklemek gerçekten insana sabrı öğretiyor ahjhhahjah . Ama o güzel haberi aldığındaki mutluluk da hayattaki herşeyden daha güzel sanki
Ense kalınlığı ve burun kemiğinde problem görülmediği sürece sonuç hep tertemiz geliyor kalbini ferah tut. Ama yine de içimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz işteKuzum evet 12.haftayı bekletti bizim doktorumuz ense kalınlığına ve burun kemiğine de baktık içim yine biraz rahatladı ama diğerlerinden de güzel haberler alırsam eğer inan cinsiyet çok geride kaldı
Kız evet yaaa neliklerle fetal sonucu bekledim diye anlatcaz artık 9 ayın pabucu damaKıvanç’a da al bi tane o da doğunca giyer
Artık dokuz ay karnımda taşıdım yerine 8 gün Fetal bekledim
Selam canımm iyi olmana çok sevindim. Umarım bulantıların da yakında hafifler, benim büyük ölçüde azaldı, sadece sabahları veya stresli anlarda oluyorPonçiğim ve kızlar hepinize selam, yani daha iyiyim diyebilirim toparlanmaktan başka şansım yok bebek için, ama bu bebekte beni hiç düşünmüyor, ben daha fenayım bulantılarım çok fena, günde 3 tane prilam banamısın demiyor o da etkisini yitirdi alıştım sanırım. Sanki her geçen gün daha kötü oluyorum, 1 lt su içicem diye ölüyorum. Sizler nasılsınız hiç bakamadım sayfaya, cinsiyetler bellidir çocugunuzda, umarım herkes iyidir.
Ben yeşilini almıştım canım bir tık geç emiliyor ama onun dışında lekelenme vs olmadıKızlar ben bu güneş kreminin siparişini verdim. Kullanan memnun kalmayan var mı ?badenatural kullanıyordum sivilce yaptı
Garibim ikinci nası büyücek bakalm dhdndn keremin psikolonisi bozulmasn die cock anasından ayrı kalcak shdndkdEvet görümcem de öyle yaptı. Psikologla görüşmüş, kadın demiş ki kesinlikle yeni bebeğin eve gelişini sıradanlaştırın. Özel şeyler yapmayın, süslemeler partiler evdeki çocuğu incitir demiş
İyiyiz canım beniiimPonçiğim ve kızlar hepinize selam, yani daha iyiyim diyebilirim toparlanmaktan başka şansım yok bebek için, ama bu bebekte beni hiç düşünmüyor, ben daha fenayım bulantılarım çok fena, günde 3 tane prilam banamısın demiyor o da etkisini yitirdi alıştım sanırım. Sanki her geçen gün daha kötü oluyorum, 1 lt su içicem diye ölüyorum. Sizler nasılsınız hiç bakamadım sayfaya, cinsiyetler bellidir çocugunuzda, umarım herkes iyidir.
ben erkeğe benzettim canımKontrolden çıktım kızlar, cinsiyyet tahmini yapar mısınız
Çilekcim senin de kızın oluyormuş öncelikle çok çok sevindim, tebrik ederim. Bulantılar harici çok şükür evet iyiyim canım, ama hergün 3 prilamım var yoksa klozet başında iptalim. hala taziyeye gelen giden çok kalabalıgız, bi an boşluk yakalayınca da ofise gidiyorum falan, günden yogun olunca da kesemiyorum ilacı ama ilaçlı halimle bile her an çıkarma noktasında geziyorum. Doktorum geçen haftadan sonra kontrol aralıgını açtı. Artık herşey normal dedi, 1 ay sonra gel, bende üstelemedim. multivitaminlere falan başladı, sizlerde geçmişsinizdir herhalde.Selam canımm iyi olmana çok sevindim. Umarım bulantıların da yakında hafifler, benim büyük ölçüde azaldı, sadece sabahları veya stresli anlarda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?