Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın Sabah sorusu Ben vakumlu poşetleri sadece yolculukta kullandım. Yazlık kışlık ayırırken kullanan var mı yani uzun süre vakumlu tutmanın bi zararı var mı?
Ben hep oyle kaldiriyorum canim evim kucuk anca sigiyoruz iki gardolap iki baza altina ahdjdj

Besleniyordur üzülme, bende doktoruma bulantıdan ötürü yiyememekten ne zaman yakınsam, bebek için sorun yok merak etme diyor. stres daha kötü bizim için, rahat ol canım

Guzeller selam yazamadim bugun istem gucten, anca okumalarim bitti sabah tartida bi kucuk sok yasadim yine kg almisim sjdjdjdjd. Total olmus mu size 3.5 artı ayyyyy doktorumun 10 kg demesi aklima geldikce titriyorum bak dkdkfkf. Size de bu satirlari tikinirken yaziyorum ben iflah olmam

Enn önemlisi saglıkla gelsinler, ilk haftalarda şurada hop oturup hop kalkıyorduk belirtiler normal mi herşey yolunda mı diye. şükür bugünlere geldik saglıkla canım.

MelinaTur canim daha iyi olmana cok sevindim aklimiz sende vallahi. Oglus geliyormus demek he cok sevindim biz de erkek bekliyoruz bizde de esim sizin gibi tipki cok kiz istiyordu, ama o kadar alisti ki oglan fikrine sukurler olsun, paşam aslanim oglusum lar havada ucusur oldu agzinda siz de dogunca bugunku soklarinizi unutacak kadar mutlu olursunuz umarim

Kızlar selam doktora gittim bugün kanama alanı gitmiş yine dikkat et ama işe dönebilirsin dedi. İğneyi kesti hapı al bitinceye kadar dedi. Çok hareketli yavrucağım sürekli zıplıyor:) muayene ederken aşağı bakıyordu yüzü bize döndü sonra yukarı döndü. Zıplaya zıplaya dönüyor doktorum da çok hareketli dedi. Bu arada olacak olan bir şekilde oluyor olamayacaksa olmuyor. O yüzden yok temizlik yaptım yok şundan mı oldu diye vicdan yapma. Plesanta yukarı çıkmak istiyor biraz bu yüzden yer değiştirirken kanama olmuş dedi.

Progestan insana çok güven veriyor. Ben de her gün doktor bırak derse nasıl bırakacağım diye düşünüyorum. Lekelenmenin rengi önemli ama genel olarak normal bakıyorlar. Sen yine de acile git dediğin gibi. İçin rahat etsin canım.

Ben de alma trendine girmişim hiç öyle abartmıyorum da yemeyi ama şaşırdım. Artık daha dikkat edicez demek ki. Ayda en 1.5 falan hedefledim bakalım

Selam kızlar nasılsınız
Diş ağrısıyla başım dertte
Tedavi olabilir miyim ??

Ben de alma trendine girmişim hiç öyle abartmıyorum da yemeyi ama şaşırdım. Artık daha dikkat edicez demek ki. Ayda en 1.5 falan hedefledim bakalım
Ya iki ogun yiyorum zaten on senedir belki. Cidden ekstra yedigim bir sey yok anlamadim zaten hep istahliyim onun uzerine cikmadim hani cussemden fazlasini hep yerdim o ayri da annemler olsun esim olsun ille uyarirdi bak cok yer oldun diye, yiyemedigim donem fark ediyolardi cunku bulantilarin cok oldugu. Ben bu isi anlamadim 3.5 ayda 3.5 kg nasil basardik oglumla ajdjdjdj
Kizim on gunde bir kg almisim zaten ben ne ayda 1.5 u offf

Selam kızlar nasılsınız
Diş ağrısıyla başım dertte
Tedavi olabilir miyim ??
Aaa hic bilmiyorum kusum sanki iki veya ucte mudahale edilebiliyodu oyle bir sey okumustum kitapta. Doktoruna sorsan en garantisi?

Bu işin sonu nereye varacak simoş

Selam kızlar dün akşam aşırı şiddetli bir sancıyla acile gittim doktorum da geldi hiçbir problem yok niye ağrıyor anlamadım dedi hafif enfeksiyon çıkmıştı toz verdi dün akşam içtim serum da taktılar ağrı kesici iğne falan geçti çok şükür ama ben de anlam veremedim çok da korktum açıkçası Allah korusun düşük sandık ağır iş yapmıyorum tek şüphem evde camlar karşılıklı açıktı üşütmüş olmam başına gelen var mı

Gaz sancısı canım bu konuda uzman oldum artık alt karında keskin bi sancı dimi
Çok gaz birikince şiddetli oluyor

Ayy kızlar ben hamile olmadan önceki haline göre daha kalorisiz yiyorum ama kilo alıyorum bende bunu çözemedim gerçi ekmek yemiyorum full sebze canım istiyor ama çokk iştahla yiyorum sanırım o kilo yapıyor birde benim tuvalet sorunum devam ediyor bugün 4 gün oldu tuvalete çıkmadım ve üstelik doktorun verdiği şase bir ilaç var onu kullanmama rağmen bu yediklerim nereye gidiyor içimde taş olup kilo yapıyor galiba napıcam ben bağırsaklarım durdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…