Ben hep oyle kaldiriyorum canim evim kucuk anca sigiyoruz iki gardolap iki baza altina ahdjdjGünaydınSabah sorusu Ben vakumlu poşetleri sadece yolculukta kullandım. Yazlık kışlık ayırırken kullanan var mı yani uzun süre vakumlu tutmanın bi zararı var mı?
Yok yok aydınlatıyor bir tık beyazlık bırakıyor ama zaman geçtikçe emiliyorPeki aydınlatıyor mu bazıları çok güzel etki bırakıyor sürünce iyi hissettiriyor. Bazısı da daha karartıyor sürünce gibi
Besleniyordur üzülme, bende doktoruma bulantıdan ötürü yiyememekten ne zaman yakınsam, bebek için sorun yok merak etme diyor. stres daha kötü bizim için, rahat ol canımCanım çok teşekkür ederimm evet kız bebişmiş bizimki. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Sen cok şiddetli yaşadın bulantıları ya umarım bi an önce kurtulursun artık, hayat kalitesini aşırı derecede düşürüyor keyif bırakmıyor insanda.
BEn de 12 hafta itibariyle ocean mummy+demir+d vitamini başladım. Ama bende de hala iştah sıfır, deli gibi kilo vermeye devam ediyorum maalesef. umarım bebek beslenebiliyordur
Enn önemlisi saglıkla gelsinler, ilk haftalarda şurada hop oturup hop kalkıyorduk belirtiler normal mi herşey yolunda mı diye. şükür bugünlere geldik saglıkla canım.Daha iyi olursunuz inşallah allah kalbinize ferahlık versin canımm
Hele bi doğsun şifa olucak size, günler nasıl geçiyor anlamıcaksınız bileyaaa bebisim öle demee erkek cocuguu candıırrrr hele sana bağlılığı, bu dünyadaki en güçlü bağ.
Benim doktor kız gibi dedi ama net konusmadı canım bi sonrakinde belli olur dedi
ben de meraktayım. Bize dön canımKızlarderyaderya2 dan ses çıktı mı ya? Kanaması vardı en son aklım onda kaldı
Progestan insana çok güven veriyor. Ben de her gün doktor bırak derse nasıl bırakacağım diye düşünüyorum. Lekelenmenin rengi önemli ama genel olarak normal bakıyorlar. Sen yine de acile git dediğin gibi. İçin rahat etsin canım.Günaydın kızlar, Çarşamba devlette gittiğimde artık progestanı bırakabilirsin dedi. Zaten önlem amaçlı kullanıyordum. Bugün yine lekelenmem oldu. Dün biraz temizlik yaptım ondan kaynaklanmış olabilir mi? İki gündür de ilacı içmiyorum. Acile gidicem sanırım çok korktum şuan
ben de meraktayım. Bize dön canım
Ben de alma trendine girmişim hiç öyle abartmıyorum da yemeyi ama şaşırdım. Artık daha dikkat edicez demek ki. Ayda en 1.5 falan hedefledim bakalımGuzeller selam yazamadim bugun istem gucten, anca okumalarim bittisabah tartida bi kucuk sok yasadim yine kg almisim sjdjdjdjd. Total olmus mu size 3.5 artı ayyyyy doktorumun 10 kg demesi aklima geldikce titriyorum bak dkdkfkf. Size de bu satirlari tikinirken yaziyorum ben iflah olmam
Ya iki ogun yiyorum zaten on senedir belki. Cidden ekstra yedigim bir sey yok anlamadim zaten hep istahliyim onun uzerine cikmadim haniBen de alma trendine girmişim hiç öyle abartmıyorum da yemeyi ama şaşırdım. Artık daha dikkat edicez demek ki. Ayda en 1.5 falan hedefledim bakalım
Aaa hic bilmiyorum kusum sanki iki veya ucte mudahale edilebiliyodu oyle bir sey okumustum kitapta. Doktoruna sorsan en garantisi?Selam kızlar nasılsınız
Diş ağrısıyla başım dertte
Tedavi olabilir miyim ??
Bu işin sonu nereye varacak simoşYa iki ogun yiyorum zaten on senedir belki. Cidden ekstra yedigim bir sey yok anlamadim zaten hep istahliyim onun uzerine cikmadim hanicussemden fazlasini hep yerdim o ayri da annemler olsun esim olsun ille uyarirdi bak cok yer oldun diye, yiyemedigim donem fark ediyolardi cunku bulantilarin cok oldugu. Ben bu isi anlamadim 3.5 ayda 3.5 kg nasil basardik oglumla ajdjdjdj
Kizim on gunde bir kg almisim zaten ben ne ayda 1.5 u offf
Ayy geçmiş olsun onu diş doktoruna sorman gerekiyormuş tedavisine göre değişiyormuş öyle biliyorum yaSelam kızlar nasılsınız
Diş ağrısıyla başım dertte
Tedavi olabilir miyim ??
Gaz sancısı canım bu konuda uzman oldum artık alt karında keskin bi sancı dimiSelam kızlar dün akşam aşırı şiddetli bir sancıyla acile gittim doktorum da geldi hiçbir problem yok niye ağrıyor anlamadım dedi hafif enfeksiyon çıkmıştı toz verdi dün akşam içtim serum da taktılar ağrı kesici iğne falan geçti çok şükür ama ben de anlam veremedim çok da korktum açıkçası Allah korusun düşük sandık ağır iş yapmıyorum tek şüphem evde camlar karşılıklı açıktı üşütmüş olmam başına gelen var mı
SorayımAaa hic bilmiyorum kusum sanki iki veya ucte mudahale edilebiliyodu oyle bir sey okumustum kitapta. Doktoruna sorsan en garantisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?