Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim de eşim çok disiplinli bir babayla büyümüş. Şimdi kendi de hayat düzeninde çok disiplinlidir. Bazen birinin çocuğu hakkında eleştiride bulunuyor. Gözünü seveyim yapma diyorum. Kınarız da başımıza gelir Allah korusun

Valla kucucuk cocukken annem bana hic bamya sevip sevmedigimi, dokuzda uyumak isteyip istemedigimi, odevimi yapmam dersime calismamin brnim keyfime bagli olup olmadigini sormadi bazi seylerde opsiyon tanimamak lazim bence ajdjdjdj
Ya evet hele bir misafirliğe gidilsin. Annem gözleriyle hep takip ederdi. Düzgün oturup kalktık mi, düzgün konuştuk mu? Zaten birinin evinde bir şeye dokunmak falan hayal edilemez Incilerimiz dökülmesi çok şükür

Ayy harika bi enerji gelecek vallahi sağlıkla gelsin inşallah minik kuşun minik kızın diyecektim he allah mı söyletti

Günaydın kızlar Güne inanılmaz bir mide bulantısıyla başladım. Yüzümde renk kalmamış. Prilamı şimdi içsem hemen etki eder mi? Yoksa gün boyu o da mı beni perişan eder?

Valla kucucuk cocukken annem bana hic bamya sevip sevmedigimi, dokuzda uyumak isteyip istemedigimi, odevimi yapmam dersime calismamin brnim keyfime bagli olup olmadigini sormadi bazi seylerde opsiyon tanimamak lazim bence ajdjdjdj
Çoçikler sınırları sever, sevmese gibi gözükse bile. Onların sonsuz rahatlıkla olmaması lazım bana göre. Yani birşey hayırsa bende net hayırdır, eşim ona evet diyip telkin edemez keroşu. Aynı şekilde bende eşim yapmaması gereken birşeye hayır diyorsa koşup bana ağlıyor hsjdjdj ama bende baban haklı yapmamalısın diyorum, birazcık ağlıyor ama yapmıyor. Netice itibariyle o yapmaması gereken birşeyi birdaha gördüğünde, kafasını sallayıp hayır diyor cok cabuk öğreniyorlar aslında. Ya da misafirlikte birşeyi eline aldıgında rencide etmeden annecim bu bizim değil hayır diyorum elinden alıyorm bidaha yapmıyor zaten. Bu katılık ya da bebişi üzmek değil, onlar zaten bunu biliyor. Ya da markette eline birşey aldıgında bu bizim değil, bunu alamayız diyorum, almıyor. Suan markete gittiğimizde saldırmıyorda hiçbirleye. Böyle olunca bizde ona sevdiği birşeyi alıyoruz bizi dinlediği için vs vs, cok doktor izledim cocuk psikolojisi ile alakalı herkes böyle öneriyor ama gerçekten hayatta uygulaması tabiki zor, sabır istiyor ama biz neleri basarmadık ayoool hepimiz mükemmel anne olmak zorunda değiliz ama bebikolar için en iyisiyiz tabiki

Gübaydın kızçeler buraya giremedim cunku dün aksamdan beri müthiş bir diş ağrısı çekiyorum tek gözm kapalı yazıyorum selamlar shdjdj

İşte böyle yaaa çok zor değil ki böyle ebeveynlik yapmak. Gerçekten toplu kullanılan ortamlarda eğitimin e sini görmemiş çocuklar görüyorum üzülüyorum. Durdurak yok, sınır yok. Daha bunun ergenliği var yani çocukken böyle bi azmışlık varsa ergenlikte hiç önüne geçilemez. Tabi cocuğun huyu suyu da önemli, allahım hepimize uysal güzel huylu evlatlar versin. Ama ben de kesinlikle senin anlattığın şekilde sınırlar koyarak büyütmeyi düşünüyorum onun ve ailemizin iyiliği için

Tabiki cocugunda huyu önemli kuşum, ana bi ölçüde huyuda biz etkiliyoruz aslında. Misal olarak evde hiç kavga olmayan sakin bir ortamda büyüyen bir cocukla, hırgür içinde çatışmanın içinde kalan cocuk asla aynı olamıyor haklı olarak. Biz normalde de eşimle kavga trip sevmeyiz, herşeyi ortak paydada konusuruz sesler yükselmeden, cunku ben manyagm kızım öle şelere gelemem shdjdjdjd o yüzden keremde sakin bie ortamda büyüyor. He mesela kudurukmu shdjdjd kuduruk hdjd ama oda enerjisini atmaya calısıyor yavrucak shdjd same erkek cocuk problems ama belli kurallar çerçevesinde.

yaaa tabi canım büyüdüğü ortam gelecekte nasıl bi insan olacağını belirleyecek. ama kuduruk da olsun canım ben zaten robot gibi olsun istemem neşeli olsun enerjik olsun. yeter ki dur ve sus nedir bunları anlasın canımı yesin küçük leydim ahjhhajhhhha

Allahımm şunları gördükçe deliriyorum yaa. Kendimi çok kaptırmak da istemiyorum alısveriş için erken ama önüme cıktıkta hepsini alasım geliyor küçük leydime
Yaaa kız çocuk kıyafetleri servet alır net söylüyorum. Ben ufaktan almaya başladım cinsiyeti öğrenmeden bir de ne yapacağız böyle bilmem

Yaaa kız çocuk kıyafetleri servet alır net söylüyorum. Ben ufaktan almaya başladım cinsiyeti öğrenmeden bir de ne yapacağız böyle bilmem
Vallahi bu kadar güzel kıyafetler olduğunu bilmiyordum inan ki. gözüme hepsi aynı gibi gelirdi eskiden. şimdi işin içine girdikçe aman tanrım diyorummmm kışkırtıcı sevimlilikteler
ne zaman öğreniyorsun cinsiyetii

Kız cocugu sakin olur diyolar valla bebisim shdjdjf belki bende sakinlerim biraz shsjdjd tabbikiii yaa kerosum öyle enerjil olmasa çok üzülürüm, hasta oldugunda mesela durgun oluyor içim parçalanıyor. Allah sağlık versin yeterli gerisi hallolur her zaman

Ben küçükken şam şeytanı gibiydim inş anasına benzemez ajhahajhhahah annem bile dua ediyor huyu sana değil dayısına benzesin diye
Kerem nasıl bi abi olacak cok merak ediyorum. Severken şaplak atan küçük abiler görüyorum çok gülüyorum

Geçen gün H&M girdim dişlerim kamaştı ya tüm kız çocuğu annelerine bol bol kalp Fetal DNA sonucunu bekliyorum kızım pazartesi açıklanır gibi dedi doktorum

Kızlar ben bu güneş kreminin siparişini verdim. Kullanan memnun kalmayan var mı ? badenatural kullanıyordum sivilce yaptı

Eklentiler

• IMG_5692.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…