Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kiyip veresin gelmiyor di mi oyle olunca bak simdi yarin annem her seyi bir pacavra gibi firlatip bu 36 beden kota minimum iki yil giremezsin kumbaraya atalim yaziktir nutku cekcek ve kavga edicez sjdjfjfjf
Sana yazacaktım ama işten unutmuşum. Anneyle yapmak çok tehlikeli. Bi de diyecek ki bunu hiç üstünde görmedim zaten

Bana acil hamile atleti lazım göbek açıkta kalıp üşüyor Bir de böyle memeyi mümkün olduğunca küçülten sütyen var mı ya memnun kaldığınız? Sporcu atleti falan da olur

Bana acil hamile atleti lazım göbek açıkta kalıp üşüyor Bir de böyle memeyi mümkün olduğunca küçülten sütyen var mı ya memnun kaldığınız? Sporcu atleti falan da olur
Böyle bir şey ister misin tayt üstüne de çok iyi oluyor rahat

Günaydın kızlar sonunda geldi Haftasonu kontrolü olanlar sonuç bekleyenler güzel haberlerle gelin insallah bu ara cinsiyet öğrenen yok sanki bir dönem sehvetleniyoruz

Günaydın kızlar herkese selamlar. Site ben de inanılmaz kasıyor farklı platformlarda gruplarımız var mı ?

Normal canım valla afedersin insanın dötü bile ağrıyor yani yok böyle bişey ya şuan ağrıyor mesela niye ağrıyor acaba ajsjsj
Off aynıları bende de oluyor artık bıraktım kendini dinlemeyi iç organlarımız sıkışıklıktan halay bile çekemezken söylenmeyi doğru bulmuyorum

Bende hiç yapmadım bide ayıklamaya oturdum bunda bi tuhaflık var ama diyorum bi taraftan fotosunu anneme attım bakla bu dedi eneee dedim
Kanka yaparsan da baklanın piştiği gün yenmesi gerekiyormuş bekledikten sonra zehirleyebiliyor diye okumuştum daha önce ben yemem ama tecrübesi olanlara da sorabilirsin dikkat etmek lazım
Canım dediğin gibi iyi olmak zorundasın evet çok zor uzaktan söylemek kolay gibi gözükse de seni anlıyorum ama inan daha da iyi hissedeceksin mide bulantısı seni şok hırpaladı grupta bir kaç arkadaş daha hep böyle sıkıntı çekiyor umarım en kısa zamanda biter suyu biraz daha içebilsen çok iyi olacak şimdi yaz da geldi arttırırsın artık su oranını cinsiyetler birden öğrenildi bir grup olarak ana sayfaya bakarsın bir ara kızlar öne geçti benim de kızın olacak buraya daha sık girmeye çalış sana da iyi gelir belki sohbet etmek
Hava hala çok güzel alışırsın kiii hem kan akışı oluyor mis gibi hep böyle kalsa keşke ne soğuk ne sıcakyalan yok dışarı arkadaşlarla çıkıp yiyip içmeyi o kadar çok özledim ki
Ahh hele ben hele ben hava çok güzel aşağı çardağa inip bi hava alalım dediğimde eşimin gözleri yuvalarından fırlıyor şu doktorlar beni istirahatten bi azad etseler çok sevineceğim artık
Keske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahaha sizsiz gebelik istemem bacilarimmm
Ayy ben varın planlayalım bunu (kendimi çok cesur gördüm )
Deme bak yine yaparım
Baakk sana yakışır ama 3.çocuk kariyerinin zirvesi gibi düşün kankaaa

Son düzenleme:
Günaydın Sabah sorusu Ben vakumlu poşetleri sadece yolculukta kullandım. Yazlık kışlık ayırırken kullanan var mı yani uzun süre vakumlu tutmanın bi zararı var mı?

Gönlünüzden geçen ne
Benim bir oğlum bir kızım var. Eşimin ilk defa çocuğu olacak. Bir kız evladımız daha olsun çok istiyorum. Kız evlat bambaşka Ama ne olursa olsun tabi evimize neşe getirecek. 16 yıl aradan sonra bir bebeğim daha olmuş olacak. Bebek kokusunu özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…