- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Allah gönlüne göre versin canım doğunca bir farkı olmadığını anlayacaksın benceÇok sevindim kızın olacağına, bakayım listeye bende. Ben bu arada erkek şokunu da atamadım, Allah'ın bildiğini kuldan saklamayacağım, çok kız istiyordum ve hep tek çocuk yapma planım vardı. Şimdi sırf bu yüzden dogumdan sonra emzirmeyi kesince Kıbrıs'a gidip 2. yi kız yapalım diyoruz, içimizde kaldı.
Evet biraz öyle oluyor maalesef. Bizim ufaklık biraz basit büyütülüyor çünkü abla herşeyi çok içselleştiriyor. Bide büyük yeğen bana çok düşkün, ben 3 aylık olana kadar bebeği kucağıma dahi alamadım gözümün içine bakıyordu sürekli uzaklaştırmaya çalışıyordu bebekten.Garibim ikinci nası büyücek bakalm dhdndn keremin psikolonisi bozulmasn die cock anasından ayrı kalcak shdndkd
Peki aydınlatıyor mu bazıları çok güzel etki bırakıyor sürünce iyi hissettiriyor. Bazısı da daha karartıyor sürünce gibiBen yeşilini almıştım canım bir tık geç emiliyor ama onun dışında lekelenme vs olmadı
Canım benım selam, evet belli oldu fetal sonucu geldi, erkekmiş benım. küçük bir hayal kırıklıgı olmadı değil ama alışıyoruz oğluş fikrine, cinsiyetten bagımsız bu bebek bizim ailemize ilaç oldu bu durumumuzda. bi ağlıyoruz arkasından bebek konusuna dönüyoruz falan, değişik duygular. Senin belli oldu mu cinsiyet.İyiyiz canım beniiimsenin cinsiyet belli oldumu?
Bitane video gördm kadın demişki birinci cocugjmun psikolojisi bozulmasın diye ikinci cocugumu sevemedim, ikinci cocuk anne babasını tanımıyor diye hssşskdşrnlf allam ya napalm iyi olsunlar da hallederizEvet biraz öyle oluyor maalesef. Bizim ufaklık biraz basit büyütülüyor çünkü abla herşeyi çok içselleştiriyor. Bide büyük yeğen bana çok düşkün, ben 3 aylık olana kadar bebeği kucağıma dahi alamadım gözümün içine bakıyordu sürekli uzaklaştırmaya çalışıyordu bebekten.
Ne zaman ki ikinci bebişin hareketlendi ,keremle oynamaya başladı o zaman eşit davranmaya başlarsın artık
Canım çok teşekkür ederimm evet kız bebişmiş bizimki. Sağlıkla doğsunlar inşallahÇilekcim senin de kızın oluyormuş öncelikle çok çok sevindim, tebrik ederim. Bulantılar harici çok şükür evet iyiyim canım, ama hergün 3 prilamım var yoksa klozet başında iptalim. hala taziyeye gelen giden çok kalabalıgız, bi an boşluk yakalayınca da ofise gidiyorum falan, günden yogun olunca da kesemiyorum ilacı ama ilaçlı halimle bile her an çıkarma noktasında geziyorum. Doktorum geçen haftadan sonra kontrol aralıgını açtı. Artık herşey normal dedi, 1 ay sonra gel, bende üstelemedim. multivitaminlere falan başladı, sizlerde geçmişsinizdir herhalde.
Daha iyi olursunuz inşallah allah kalbinize ferahlık versin canımmCanım benım selam, evet belli oldu fetal sonucu geldi, erkekmiş benım. küçük bir hayal kırıklıgı olmadı değil ama alışıyoruz oğluş fikrine, cinsiyetten bagımsız bu bebek bizim ailemize ilaç oldu bu durumumuzda. bi ağlıyoruz arkasından bebek konusuna dönüyoruz falan, değişik duygular. Senin belli oldu mu cinsiyet.
Ense kalınlığı ve burun kemiğinde problem görülmediği sürece sonuç hep tertemiz geliyor kalbini ferah tut. Ama yine de içimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz iş
O zamanBen yeşilini almıştım canım bir tık geç emiliyor ama onun dışında lekelenme vs olmadı
ay çok teşekkür ederim kuzumEnse kalınlığı ve burun kemiğinde problem görülmediği sürece sonuç hep tertemiz geliyor kalbini ferah tut. Ama yine de içimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz işte
Ay sevindim o zaman bir tık erken sürüp evden çıkmak lazımBen yeşilini almıştım canım bir tık geç emiliyor ama onun dışında lekelenme vs olmadı
Evet biraz da üzücü görünüyor dışardan. Kıyamam yavrum o kadar da tatlıydı ama kimse dilediğince sevemedi. Sen o kadar da yapma kardeşinin de sevilmeye ihtiyacı olduğunu bilsin ki o da sevsinBitane video gördm kadın demişki birinci cocugjmun psikolojisi bozulmasın diye ikinci cocugumu sevemedim, ikinci cocuk anne babasını tanımıyor diye hssşskdşrnlf allam ya napalm iyi olsunlar da hallederiz
Ense ve burun iyi olunca sıkıntı olmaz bebisim bende geçen gğn aynı stresi yaşadım ama güzel geldi sonucum seninde öyle olurKuzum evet 12.haftayı bekletti bizim doktorumuz ense kalınlığına ve burun kemiğine de baktık içim yine biraz rahatladı ama diğerlerinden de güzel haberler alırsam eğer inan cinsiyet çok geride kaldı
Çocukileri seviyor aslında kerem ama bakalım bebisim. Zaten sevgi dolu bir cocuk, kısa sürede duruma alısır diye düşünüyorumEvet biraz da üzücü görünüyor dışardan. Kıyamam yavrum o kadar da tatlıydı ama kimse dilediğince sevemedi. Sen o kadar da yapma kardeşinin de sevilmeye ihtiyacı olduğunu bilsin ki o da sevsin
Ayyy çok teşekkür ederimEnse ve burun iyi olunca sıkıntı olmaz bebisim bende geçen gğn aynı stresi yaşadım ama güzel geldi sonucum seninde öyle olur
Alıcaaaaz dualarımızla pozitif enerjimizleO zaman
ay çok teşekkür ederim kuzumhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ponçiklerimizi
Bence de nuba göre erkek gibiKontrolden çıktım kızlar, cinsiyyet tahmini yapar mısınız
Tansiyondan olmuş olabilir veya aç mıydın şekerin mi düştü acaba. Bana 2 kez bekarken oldu şekerim düştü büyük ihtimalle açtım çünkü. Geçmiş olsun canımGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
Çilekcim mummy nin içinde demir ve d vitamini de değil mi yoksa ekstra mı aldınCanım çok teşekkür ederimm evet kız bebişmiş bizimki. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Sen cok şiddetli yaşadın bulantıları ya umarım bi an önce kurtulursun artık, hayat kalitesini aşırı derecede düşürüyor keyif bırakmıyor insanda.
BEn de 12 hafta itibariyle ocean mummy+demir+d vitamini başladım. Ama bende de hala iştah sıfır, deli gibi kilo vermeye devam ediyorum maalesef. umarım bebek beslenebiliyordur
Yaşıyorum canım merdiven çıkarken zorlanıyorum. Azcık rampada vites düşürmek zorunda kalıyorum hemen.kızlar nefes darlığı yaşayan var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?