Ben kusamayan bulantililardanimbenim her gün kusup -2'de kalmış olmam
13 olmak üzereyim bugün yine iki kutu prilam yazdırdımBen kusamayan bulantililardanimprilamlar bende kusmayi engelliyor sjdjdjdj hala iciyorum
Hayır kurban bayramında ne yapacağız ben böyle kokudan mide bulantısından ölürüm 14 haftada daha sıkıntı çeken çok kişi varben yarın 13 her şey aynı devamke
Ay evettttt illa söylemek gerekiyor yani bozuluyoruz canım aaaya dün kahvaltıcıya gittik süt almaya kadın zorla sucuk da aldırmaya çalıştı şöyle güzel böyle lezzetli diye en son dedim ki ama bana yasakaa dedi geçmiş olsun üzüldüm bak asla anlamadı hamile oldğumu hastalığım var diye yasak sandı ya
Ay bilmiyorum sakali cocikler bunlar13 olmak üzereyim bugün yine iki kutu prilam yazdırdımbizim bebolar şaka mı ya
hiç bilmiyorum ben çocukken bile kustuğumu bilmem çok can sıkıcı bişey günde üç oluyodu bazen bu ara bire düştü allahtanHayır kurban bayramında ne yapacağız ben böyle kokudan mide bulantısından ölürüm 14 haftada daha sıkıntı çeken çok kişi var
benim kız çıkarsa var ya büyük şok olcamAy bilmiyorum sakali cocikler bunlar14+2 den bildiriyorum hala bulaniyoreeee apartmanda bugun igrenc bir koku vardi mesela ogururerek arabaya indim
aşkım ceket adl mi link please
ben hamileyim diyemedim utandım hasta sanıyo kadın beniAy evettttt illa söylemek gerekiyor yani bozuluyoruz canım aaaiç karnımız mı geniş acaba
Bak cilek in de oldu kusmalari bulantilari ama o kiz ben erkek, hic ona bakmiyor bence yabenim kız çıkarsa var ya büyük şok olcam
ayy yavrusum tesekkur ederim ama o kadar eski bir ceket ki rahat 7 senesi vardir. Zara olmasi lazimaşkım ceket adl mi link please
Değilsin bazı günler herkesi pıçaklama hissi doğuyorBazı günler çok zor geçmiyor mu kızlar,ben oturup bir ağlıyorum bir ağlıyorum.Değişik hisler yaşıyorum.Midem yanıyor canım bir şeyler istiyor yiyemiyorum,kokudan midem bulanıyor,öghhh öghhh geziyorum.Çoğu ev işini ihmal ediyorum.Seyahata çıkmak istiyorum aman diyorum ne yiyip ne içecem gezemem şimdi diyorum.Bazen iyi bazen kötü geçiyor günlerim,umarım yalnız değilimdir
Büyüsün ya bıdık kadar göbekle avunmaktan sıkıldımben hamileyim diyemedim utandım hasta sanıyo kadın benibence birden büyücek çilo
Çok yakışmışş çokk oyyy prenses anasııığğ14 hafta göbüş güncellemesidısardan bakanlar anlamasa da ben bu haline bile çok mutlu oluyorummmm
Seninki baya bayaaa çıkmış aşkım hep önden gidiyodun zaten
Ama kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oyduBak cilek in de oldu kusmalari bulantilari ama o kiz ben erkek, hic ona bakmiyor bence ya
ayy yavrusum tesekkur ederim ama o kadar eski bir ceket ki rahat 7 senesi vardir. Zara olmasi lazim
Yaaaa bununla bile mutlu oluyorum aşkitom napayım geç çıkacak biraz sanırımÇok yakışmışş çokk oyyy prenses anasııığğ
senin de hamile taytının göbüş kısmı aşağı düşüyo mu kxnsşakxnxşsmxn sünnet çocuğu kıyafeti gibi duruyo yürürkenBüyüsün ya bıdık kadar göbekle avunmaktan sıkıldımherkes bigün anlayacak hamile olduğumuzu herkesss
Bacım keşke o aşamaya gelebilsem de denesem ya hep s beden keten pantolonlar eşofmanlar giyiyorum halasenin de hamile taytının göbüş kısmı aşağı düşüyo mu kxnsşakxnxşsmxn sünnet çocuğu kıyafeti gibi duruyo yürürken
aşklar benim kasık ağrım olmadı çok şükür çok hafif oldu ama bel ağrısı var ya offfff doğrulamıyorum bazen yataktanAma kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oydu
ya nolur hamile taytı alsana bi tane bak nasıl komik duruyo cjdlşsnxnxkdkBacım keşke o aşamaya gelebilsem de denesem ya hep s beden keten pantolonlar eşofmanlar giyiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?