Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay evettttt illa söylemek gerekiyor yani bozuluyoruz canım aaa iç karnımız mı geniş acaba

Hayır kurban bayramında ne yapacağız ben böyle kokudan mide bulantısından ölürüm 14 haftada daha sıkıntı çeken çok kişi var
hiç bilmiyorum ben çocukken bile kustuğumu bilmem çok can sıkıcı bişey günde üç oluyodu bazen bu ara bire düştü allahtan kahve kokluyorum bazen anlık yatıştırıyo beni dene istersen

Değilsin bazı günler herkesi pıçaklama hissi doğuyor evin durumunu görünce delirecek gibi oluyorum eşimin yaptıklarını beğenmiyorum yataktan kalkasım gelmiyor işe gidiyorum parfüm kokuları bayıyor mezar turizm gerçekten iğrenç bi hayat şarkısı tüm gün kafamda çalıyor

Bak cilek in de oldu kusmalari bulantilari ama o kiz ben erkek, hic ona bakmiyor bence ya

ayy yavrusum tesekkur ederim ama o kadar eski bir ceket ki rahat 7 senesi vardir. Zara olmasi lazim
Ama kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oydu

Ama kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oydu
aşklar benim kasık ağrım olmadı çok şükür çok hafif oldu ama bel ağrısı var ya offfff doğrulamıyorum bazen yataktan benim kız mı acaba yaaa doktor erkoya benzettiğinden beri öyle seviyorum ama inş ayıp olmuyodur çocuma hxjckxncn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…