Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Fetal yaptırmayacağım ikiliyi de verebilirsin dedi on sonra vereceğim onu bakalım hayırlısıyla sağlıklı olurlar inşallah
Fetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibi

Ben de geç başlarım gibi. 5. ayda bütçe ölçüsünde arabadan emziğe baya şey alıcam 6-7 gibi odasını hazırlamaya başlarım inşallah

Fetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibi
31 yüksek yaş değil ki canım diğer konulara bir şey diyemiyorum itirazım yaş konusunda

Ben de geç başlarım gibi. 5. ayda bütçe ölçüsünde arabadan emziğe baya şey alıcam 6-7 gibi odasını hazırlamaya başlarım inşallah
Çok mantıklı arabamız hediye gelecek, babaannemiz de heyecanlı herşeyini gelelim biz alalım dedi ama bakalım. Olur da dedeleri oda alalım derse yapıcam yoksa en az bi sene yanımda olacak zaten o nedenle oda yapmayı düşünmüyorum ya.

Biz de herkese bir sey dagitiriz dedik madem bu kadar heveslisiniz buyurun diyerek babannem anneannem dahil herkes bir sey yollamis, siradan baslayacagiz almaya insallah, ilk hedefim anne yani yatagi

Ben de sen gibi düşünüyordum ama eşyalarını elbiselerini koyacak yerim yok benim o yüzden yapmak istiyorum.

Benim bir ay saya saya geçti ama meraktan çatlıyordum iyi mi yaşıyor mu hiçbir belirti de yok insan kafayı yiyecek gibi oluyor ama varlar şükür ve iyiler bize sabretmek düşüyor
Evet bende buraya takılıyorum iyi olduğunu naısl anlıcaz diye pek öyle ağrı sızı da kalmadı

Kızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum
Benim ilk şişkinlik başladığından itibaren sol taraf daha şişkin. Eşimde başta saçmalama dedi ama zaman geçtikçe belirginleşti ben midem o tarafta olduğu için diye düşündüm hiç dr a sormak aklıma gelmedi.

Biz de herkese bir sey dagitiriz dedik madem bu kadar heveslisiniz buyurun diyerek babannem anneannem dahil herkes bir sey yollamis, siradan baslayacagiz almaya insallah, ilk hedefim anne yani yatagi
Ben elelenin modelini çok sevdim onda hem fiyat olarak uygun hem de çok kapsamlı geldi

Kızlar size bir soru, iki gündür sol kasığımda ara ara bir baskı oluyor. Uzanırken olmuyor ama oturunca veya eğilince ara ara hissediyorum ve uzanmak durumunda kalıyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan? Evhamlarımı kovun pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…