- 3 Nisan 2023
- 2.745
- 2.701
- 63
- 38
Yaaaaa çook sevindim canımmm tebrik ederim sağlıkla gelsin minnoş kızınFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Fetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibiFetal yaptırmayacağım ikiliyi de verebilirsin dedi on sonra vereceğim onu bakalım hayırlısıyla sağlıklı olurlar inşallah
Kız karnında yaBenim de tam iki hafta oldu. Ve iki hafta daha varözledim bebeğimi ya
Ben de geç başlarım gibi. 5. ayda bütçe ölçüsünde arabadan emziğe baya şey alıcam 6-7 gibi odasını hazırlamaya başlarım inşallahBugün en sevdiğim yere bebek mağazasına gidicemgenel bi eksiklere fiyatlara bakayım kendime göre bi liste hazırlayıp onun üzerinden gideyim diyorum. 5 aydan sonra başlarım alışverişe ama bi fikir olsun dedim, liste anca şekillenir siz nasıl yapacaksınız farklı bir fikriniz var mı?
Tebrik ederim canımFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
31 yüksek yaş değil ki canım diğer konulara bir şey diyemiyorum itirazım yaş konusundaFetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibi
Burada 31 yaşındaki birkaç kişinin yaştan dolayı riski yüksek çıkmış da ondan öyle yazdım.Yoksa zaten işin olsun,evlen, çocuk yap derken napalım 31 ve sonrası oluyoruz .31 yüksek yaş değil ki canım diğer konulara bir şey diyemiyorum itirazım yaş konusunda
Çok mantıklı arabamız hediye gelecek, babaannemiz de heyecanlı herşeyini gelelim biz alalım dedi ama bakalım. Olur da dedeleri oda alalım derse yapıcam yoksa en az bi sene yanımda olacak zaten o nedenle oda yapmayı düşünmüyorum ya.Ben de geç başlarım gibi. 5. ayda bütçe ölçüsünde arabadan emziğe baya şey alıcam 6-7 gibi odasını hazırlamaya başlarım inşallah
Biz de herkese bir sey dagitiriz dedik madem bu kadar heveslisiniz buyurun diyerekÇok mantıklı arabamız hediye gelecek, babaannemiz de heyecanlı herşeyini gelelim biz alalım dedi ama bakalım. Olur da dedeleri oda alalım derse yapıcam yoksa en az bi sene yanımda olacak zaten o nedenle oda yapmayı düşünmüyorum ya.
Ben de sen gibi düşünüyordum ama eşyalarını elbiselerini koyacak yerim yok benim o yüzden yapmak istiyorum.Çok mantıklı arabamız hediye gelecek, babaannemiz de heyecanlı herşeyini gelelim biz alalım dedi ama bakalım. Olur da dedeleri oda alalım derse yapıcam yoksa en az bi sene yanımda olacak zaten o nedenle oda yapmayı düşünmüyorum ya.
Evet bende buraya takılıyorum iyi olduğunu naısl anlıcaz diyeBenim bir ay saya saya geçti ama meraktan çatlıyordum iyi mi yaşıyor mu hiçbir belirti de yok insan kafayı yiyecek gibi oluyor ama varlar şükür ve iyiler bize sabretmek düşüyor
En önemlisi o benim içinde .nerden nasıl alacağım fikrim yook .yatakBiz de herkese bir sey dagitiriz dedik madem bu kadar heveslisiniz buyurun diyerekbabannem anneannem dahil herkes bir sey yollamis, siradan baslayacagiz almaya insallah, ilk hedefim anne yani yatagi
Benim ilk şişkinlik başladığından itibaren sol taraf daha şişkin. Eşimde başta saçmalama dedi ama zaman geçtikçe belirginleştiKızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum
Ayyy evetttt sonucun mu geldiiii
Ya inanmıyoruıuuummmmmmmFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Ben elelenin modelini çok sevdim onda hem fiyat olarak uygun hem de çok kapsamlı geldiBiz de herkese bir sey dagitiriz dedik madem bu kadar heveslisiniz buyurun diyerekbabannem anneannem dahil herkes bir sey yollamis, siradan baslayacagiz almaya insallah, ilk hedefim anne yani yatagi
Aman gardıropta babasınon eşyalarını bi kutuya kaldırıverBen de sen gibi düşünüyordum ama eşyalarını elbiselerini koyacak yerim yok benim o yüzden yapmak istiyorum.
Ay seni etiketleyememişim elele nin anne yanlarını çok sevdim ben uygun fiyatlı ama kaliteli eleştirileri çok inceledim bir bak istersenEn önemlisi o benim içinde .nerden nasıl alacağım fikrim yook .yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?