Amin canim insallah hepimiz saglikla o kisimlara gecelimKokusu yeter canım misssss bağımlılık yapıyorAllah'ım kolaylıkla yetistirsin o vaktlere
Evettt benim bugün sol meselaKızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum
Ben de tam iki hafta gidecektim doktora kongreye gidecekmiş bana da gün doğdu 2 gün önce gidecem,benim heyecanlar buna döndüBenim de tam iki hafta oldu. Ve iki hafta daha varözledim bebeğimi ya
11 haftalıkken gördün o zaman demi,en son 9 haftalıkken gördüm ben.Randevu normalde çarşambaydı,kongreye gidecekmiş ben de pazartesiye aldım hemen,2 gün erken oldu işime geldiBen perşembe günü gördüm şükür kolları bacakları var artıkbildiğin bebek olmuşlar ben en son ve ilk olarak 7 haftalıkken görmüştüm randevun ne zaman
Yaaaaa tebrik ederim Allah kızçenizi size bağışlasın inşallahFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Benim genelde soldu bugün sağ olunca daha bi şaşırdımEvettt benim bugün sol meselaiyi bari kendim gibisini buldum
Dimi ya ben de öyle düşündüm yoksa herşey öyle güzel ki alıcam giyemeden büyücekAyyy cok haklisin vallahi, dun annem de dedi ki artik kendi keyfine gore bisiler almayi birak da bir liste cikaralimsayisiyla neyden kac lazim filan gibi onceliklendirin diyor. Daha puseti odasi vs gibi buyuk kalemler var dedikce gerildik
En cok lazim sey ic body ve corap bence dedi, sozunu dinliyecem mecburen tecrubem olmadigindan hajddjd
Ay ayyFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Ah ne guzel bir haber canimFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Vallahi kendime bisey almayi unuttum bu kucuk adama heves etmektenDimi ya ben de öyle düşündüm yoksa herşey öyle güzel ki alıcam giyemeden büyücek
Çok teşekkür ederim. Ne güzel bir duygu bu yaaaYaaaaa tebrik ederim Allah kızçenizi size bağışlasın inşallah
Evet artık keyifli dönem başlasın. Çok heyecanlı ve mutluyumAy ayyartık derin bir nefes alıp rahatlama vakti çok sevindim canım sağlıkla gelsin minik prensesin
Çok mutluyum. Ayy içim içime sığmıyorAh ne guzel bir haber canimsukur prenses annesi oluyorsun tekrar oyle mi
Evet evet iki gün önce hemen11 haftalıkken gördün o zaman demi,en son 9 haftalıkken gördüm ben.Randevu normalde çarşambaydı,kongreye gidecekmiş ben de pazartesiye aldım hemen,2 gün erken oldu işime geldi
Meraklardayım,sadece fetal dna ile ikili tarama kafamı karıştırıyor orayı netleyemedim bir .Evet evet iki gün önce hemen
Ayyy sonunda sonucu belli olan birisi çıktı gozunaydin canimFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Gözün aydın canımFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Fetal yaptırmayacağım ikiliyi de verebilirsin dedi on sonra vereceğim onu bakalım hayırlısıyla sağlıklı olurlar inşallahMeraklardayım,sadece fetal dna ile ikili tarama kafamı karıştırıyor orayı netleyemedim bir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?