Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar benim de bir sorum olacak özellikle tsh yüksek olanlar ya da bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Benim tsh yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum dozunu arttırıyorlar ama düşmüyor bir türlü ve çok kilo aldım aşırı yemediğim halde bunların etkisi olabilir mi birbiriyle

kızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?

Kızlar günaydın herkese, musmutlu bir hafta olsun. bu arada dinden beri aklımda nurse diye başlayan isimli bir arkadaş vardı testi hatalı gelmişti. Haber var mı ondan? Niyeyse sabahtan beri çıkmadı aklımdan.

Ben baya belirledim araba markası yatak modeli ama 5. Aydan sonra başlarım muhtemelen. Araba kanz N-Go düşünüyorum park yatak da elelenin all in one modelini düşünüyorum.

offf evet ya. karnım pek büyümediği için kafamda bin tane tilki dönüyor acaba bebek iyi mi büyüdü mü diye. bide ağrı sızı hiçbişey kalmadı aniden bi iyileşme hali oldu bende tübe yarabbimmm
Ilk hamileligimde 6. Aydan sonra karnim cikti. O zamana kadar hep normal kotlarimla gezdim :) simdi kilo vermeme rağmen minik bi ayva göbeğim var :) Adana da yaşadığım için herkes göbekli oyle hamile gibi de durmuyorum :) ah şükür bulantilarim da olmasa
Kıyafet alışverişi bi kısım yaptım buralarda sıcak başladı mı hiç bi yere çekilmiyor. Birde yazlığa gidersek diye bahaneler bulup denk gelen biseyler aldim internet alisverislerim bekliyor:)
Oda içinde oğlumun odasını değiştirip onun eşyalarını bebise kaydiricaz :) genç abi odasi :)
Daha once caploonba marka almıştım memnun kalmıştık.

Bu arada boyner de bebek giyim için uygun fiyatlara guzel urunler var. Brandrom da mothercare diye aratirsaniz azda olsa ürün var fiyatları uygun. Mothercare kalitesi çok iyiydi Turkiyeden çekildi bulduğum bir sey olursa yine haber ederim :)

Kızlar ben de sabah işe gitmemle gelmem bir oldu,ani bir baş dönmesi,kulak çınlaması,mide bulantısı derken tansiyonum düştü.Nerdeyse bayılacaktım,hemen acilde bir serum yedim kendime geldim.Doktor randevumda öğleden sonraydı doktor acile geldiğimi öğrenince öğleden önceye aldı çok şükür bebiş sağlıklıydı,ikili tarama için ben de kan verdim iki hafta sonra tekrar gideceğim inşallah.Ense boyuna güzel dedi,burun kemiğini de gördü inşallah ikili taramada güzel gelir

Ben ecowell kullaniyorum canim gruptan bir arkadas kizinda kullandigini soylemisti, bende dus jelini almisken ona da sans verdim. Cok kopurmuyor biraz normal ssmpuan perdormansi almak icin cok dokmek gerekiyor sadece

Ben ecowell kullaniyorum canim gruptan bir arkadas kizinda kullandigini soylemisti, bende dus jelini almisken ona da sans verdim. Cok kopurmuyor biraz normal ssmpuan perdormansi almak icin cok dokmek gerekiyor sadece
peki çok sertleştiriyor mu saçı bir de güzel temizliyor mu?

Canım doktorum bana otacı markayı önerdi. Onu kullanıyorum. Saç kremi sürmediğim halde saçlar yumuşacık oldu. Doğumdan sonra da onu kullanırım. Gratiste satılıyor. Tavsiye ediyorum

Eklentiler

• 17470442478196439428809760981703.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 32
Ben 5 ay dolmadan birsey almayı düşünmüyorum. Eşim 7 aylık olmasını bekliyor. Büyüklerimiz nedense erken almak iyi değil diye aklımıza girdi

Ben 5 ay dolmadan birsey almayı düşünmüyorum. Eşim 7 aylık olmasını bekliyor. Büyüklerimiz nedense erken almak iyi değil diye aklımıza girdi
Ya bizimkiler de oyleydi aileler yani, gel gor once kendileri cignediler ek gida kasigi bile almislar dayanamayip onlar oyle olunca esimle biz de artik allaha emanet insallah o gunleri goruruz diyerek mini mini basladik 3 ayi dolunca puseti alan arkadasim filan var benim, ben de o rahatliga erismek istiyorum artik acikcasi

Galiba benim de geç çıkacak canım ya umudu kestim artık sabahları incelemiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…