Maşallahkızlar uygulama bebişleri hangi meyve gösteriyor ? Biz bugün avakado olduk :)
Ben baya belirledim araba markası yatak modeli ama 5. Aydan sonra başlarım muhtemelen. Araba kanz N-Go düşünüyorum park yatak da elelenin all in one modelini düşünüyorum.kızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
Ilk hamileligimde 6. Aydan sonra karnim cikti. O zamana kadar hep normal kotlarimla gezdim :) simdi kilo vermeme rağmen minik bi ayva göbeğim var :) Adana da yaşadığım için herkes göbekli oyle hamile gibi de durmuyorum :) ah şükür bulantilarim da olmasaofff evet ya. karnım pek büyümediği için kafamda bin tane tilki dönüyor acaba bebek iyi mi büyüdü mü diye. bide ağrı sızı hiçbişey kalmadı aniden bi iyileşme hali oldu bende tübe yarabbimmm
Kıyafet alışverişi bi kısım yaptım buralarda sıcak başladı mı hiç bi yere çekilmiyor. Birde yazlığa gidersek diye bahaneler bulup denk gelen biseyler aldim internet alisverislerim bekliyor:)kızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
İkisini de yaptırdım.Kızlar nipt ve ikili tarama yaptırdınız mı?
Bende ikili tarama testi sonucumu beklerken çok gerilmiştim. Malum bir de yaş 38. Yine de risk çıkmadı çok şükür. İnşallah güzel haberler alırsınızHeyecandan uyuyamıyorum sanırım uyanıp duruyorum
Ben ecowell kullaniyorum canim gruptan bir arkadas kizinda kullandigini soylemisti, bende dus jelini almisken ona da sans verdim. Cok kopurmuyor biraz normal ssmpuan perdormansi almak icin cok dokmek gerekiyor sadecekızlar bu konu daha önce konuşuldu biliyorum ama tekrar sormam lazım size, temiz içerikli saç dolaştırmayan kolay kullanımlı şampuan arıyorum. Ben momwell şampuanını kullanıyordum ama çok da memnun kalmadım saçımı çok dolaştırıyor ve asla temizlenmiş hissine kapılamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayyy hadi gözün aydinKızlar benim de cinsiyet belli oldu kızım oluyor
peki çok sertleştiriyor mu saçı bir de güzel temizliyor mu?Ben ecowell kullaniyorum canim gruptan bir arkadas kizinda kullandigini soylemisti, bende dus jelini almisken ona da sans verdim. Cok kopurmuyor biraz normal ssmpuan perdormansi almak icin cok dokmek gerekiyor sadece
Canım doktorum bana otacı markayı önerdi. Onu kullanıyorum. Saç kremi sürmediğim halde saçlar yumuşacık oldu. Doğumdan sonra da onu kullanırım. Gratiste satılıyor. Tavsiye ediyorumkızlar bu konu daha önce konuşuldu biliyorum ama tekrar sormam lazım size, temiz içerikli saç dolaştırmayan kolay kullanımlı şampuan arıyorum. Ben momwell şampuanını kullanıyordum ama çok da memnun kalmadım saçımı çok dolaştırıyor ve asla temizlenmiş hissine kapılamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bence cok guzel temizliyor canimcim, sertlesturme yasamadim ayni markada sac kremi de var ondan da al istersenpeki çok sertleştiriyor mu saçı bir de güzel temizliyor mu?
Ben 5 ay dolmadan birsey almayı düşünmüyorum. Eşim 7 aylık olmasını bekliyor. Büyüklerimiz nedense erken almak iyi değil diye aklımıza girdikızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
Ya bizimkiler de oyleydi aileler yani, gel gor once kendileri cignediler ek gida kasigi bile almislar dayanamayipBen 5 ay dolmadan birsey almayı düşünmüyorum. Eşim 7 aylık olmasını bekliyor. Büyüklerimiz nedense erken almak iyi değil diye aklımıza girdi
bakıcam buna canım teşekkür ederimBence cok guzel temizliyor canimcim, sertlesturme yasamadim ayni markada sac kremi de var ondan da al istersenben dus sonrasi sivi sac kremi kullandigim icin de anlamamis olabilirim bak ama yaniltmiyim seni
teşekkür ederim canım araştırıcam bunuCanım doktorum bana otacı markayı önerdi. Onu kullanıyorum. Saç kremi sürmediğim halde saçlar yumuşacık oldu. Doğumdan sonra da onu kullanırım. Gratiste satılıyor. Tavsiye ediyorum
Galiba benim de geç çıkacak canım ya umudu kestim artık sabahları incelemiyorum kendimi.Ilk hamileligimde 6. Aydan sonra karnim cikti. O zamana kadar hep normal kotlarimla gezdim :) simdi kilo vermeme rağmen minik bi ayva göbeğim var :) Adana da yaşadığım için herkes göbekli oyle hamile gibi de durmuyorum :) ah şükür bulantilarim da olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?