Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
3 hafta sonra sahalara döndüm. cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim kız erkek ayrı güzel deneyimler olacaktır :) çarşamba kontrolüm var çok uzun zaman oldu kontrole gitmeyeli 3 hafta olacak. yurtdışındaydım bu göbekle gezdim geldim. sanki 6 aylık gibi göbeğim çıktı. çarşambaya kadar dayanabileceğimi de sanmıyorum randevu ayarlarlarsa akşam ya da yarın görmek istiyorum hastaneyi aradım. umarım sağlıklı ve benimledir çocuğum :]

Benimde Çarşamba kontrol inşallah güzel haberler aliriz

Yani alışveriş işin en güzel kısmı. Bende eve ufak ufak eşyaları gelmeye başlasın istiyorum açıkçası. Çok stresli zamanlar geçirdik hep birlikte. Yeter yahu yüzümüz gülsün dimi ama

Ayy aynıyızz 11+3 üm bende.
cinsiyeti görsün diye 13. Haftayı bekliyim dedim ama siz umutlandırdınız biraz beni 12 demi gitsem acaba
nipt testi yapıldı, oradan çıktı cinsiyet. başka yaptıran var mı ve ne kadar güvenilir acaba ben de merak ediyorum çok

Selam kızlar,

doktordan çıktım her şey yolundaymış çok şükür kasıkta kasılmalarım oluyor ara ara, düzenli magnezyum kullanmamı önerdi. Dört hafta sonrası detaylı ultrason ve dörtlü tarama yapılacak, ikili taramayı atladım şuan stres olmamak için.

13+0’ım bugün, cinsiyet için tahminini sordum, baktı baktı baktı ve çok tereddütlü bir şekilde “daha çok kız olacağını düşünüyorum” dedi, yani öyle zorlama bir tahmin oldu aslında. Hani o kadar zorlama bir şekilde söyledi ki eşimle hala erkek olacağını düşünüyoruz ama eğer kız olursa tüm hurafeleri gerçekten çöpe atabiliriz. Cildim, yüzüm o kadar güzelleşti ki resmen gençleştim herkes aynısını diyor ve herkes erkek olacağından çok emin

Eklentiler

• image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 51
Bakalım ultrason sonucunda aynı gelicek mi hayırlısı olsun . Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki muayeneye
22 mayısta gideceğim. bu sanırım daha farklı bir muayene olacak, perinatoloji uzmanı daha detaylı bir ultrason yapıyormuş. heyecanla bekliyorum. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri <3 sen ne zaman gideceksin

Benimde bütüün hurafeler kız diyor . Nedense tam tersi olucak mış gibi geliyor banada
1 oğlum var 1 tane de kızım olsa fena olmaz tabi

Ben de önümüzde ki hafta gitmeyi düşünüyorum 21 22 si falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…