- 28 Mart 2025
- 351
- 218
- 18
- 37
12de takviyeleri değiştirecek doktor onun için hafta olarak uzatmadim ben folik asit degistreeckmisYaa inşallah sağlıklı bir kız nasip etsin Allah
Ben de o yüzden kesin bir şey söyler diye geç gidiyim dedim 13 hafta ideal geldi
Haberlerini bekliyorum ozaman12de takviyeleri değiştirecek doktor onun için hafta olarak uzatmadim ben folik asit degistreeckmis
Aynen oyle artik her sey tikirinda kabuluyle isin eglenceli kismina odaklanmak hayalim benim de canimYani alışveriş işin en güzel kısmı. Bende eve ufak ufak eşyaları gelmeye başlasın istiyorum açıkçası. Çok stresli zamanlar geçirdik hep birlikte. Yeter yahu yüzümüz gülsün dimi ama
Canım tebrik ederim, sağlıkla gelsin minikSelam kızlar,
doktordan çıktım her şey yolundaymış çok şükürkasıkta kasılmalarım oluyor ara ara, düzenli magnezyum kullanmamı önerdi. Dört hafta sonrası detaylı ultrason ve dörtlü tarama yapılacak, ikili taramayı atladım şuan stres olmamak için.
13+0’ım bugün, cinsiyet için tahminini sordum, baktı baktı baktı ve çok tereddütlü bir şekilde “daha çok kız olacağını düşünüyorum” dedi, yani öyle zorlama bir tahmin oldu aslında. Hani o kadar zorlama bir şekilde söyledi ki eşimle hala erkek olacağını düşünüyoruzama eğer kız olursa tüm hurafeleri gerçekten çöpe atabiliriz. Cildim, yüzüm o kadar güzelleşti ki resmen gençleştim herkes aynısını diyor ve herkes erkek olacağından çok emin
gorur bence canimKızlar yarın randevum var benimde. En son 21 Nisan da gitmiştim. Sat a göre 14+0 olacak yarın. Belki biraz önde çıkabilir bir öncekinde öyle olmuştu. Sizce doktor görür mü cinsiyeti artık
Benimki elma bi başkasına göre avokado ve hamster ve çubuk dondurmakızlar uygulama bebişleri hangi meyve gösteriyor ? Biz bugün avakado olduk :)
13. haftadaym bnde bilmiyorm hala kapatıyor göstermiyor tahmn var sadece nipt testim de hala çıkmadı beklemedeymBende aynıyim 11 4 cinsiyetemiz belli değil Çarşamba gideceğim belki tahmin eder doktor. Seninkini erken söylemiş doktor ne güzel
Geçen haftadan bu yana test sonucu bekleyen ne çok annemiz var neden gecikme yasanuyor acaba13. haftadaym bnde bilmiyorm hala kapatıyor göstermiyor tahmn var sadece nipt testim de hala çıkmadı beklemedeym
Fetal testi siz kendinizmi istiyorsunuz bizim burda ikili test yapıyorlar ama ondan hiç haberimiz yokGeçen haftadan bu yana test sonucu bekleyen ne çok annemiz var neden gecikme yasanuyor acaba
Nipt testi ne kadar acaba?13. haftadaym bnde bilmiyorm hala kapatıyor göstermiyor tahmn var sadece nipt testim de hala çıkmadı beklemedeym
Evet canım devlet yapmıyor. Özelde yapılıyor. İstersen yaptırıyorsun onu yaptırdığında 2 li 4 lü falan gerek kalmıyor.Fetal testi siz kendinizmi istiyorsunuz bizim burda ikili test yapıyorlar ama ondan hiç haberimiz yok
aynı şey ben Genoks firmasına 14.000 e yaptırdım geçen hafta ama bulunduğum ilde anlaşmalı br doktor ile. Belki direkt Ankara da merkezinde daha uygundur bilmiyorum.Nipt testi ne kadar acaba?
Fetal dedikleri şeyle aynı mı
Canım hemen sabunla yıkamışsın ve antibiyotikli krem sürmüşsün o yüzden birşey olacağını sanmam. Yine de için rahat olması için bi acile görünüver. Stres yapma.Kızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Teşekkürler canımEvet canım devlet yapmıyor. Özelde yapılıyor. İstersen yaptırıyorsun onu yaptırdığında 2 li 4 lü falan gerek kalmıyor.
aynı şey ben Genoks firmasına 14.000 e yaptırdım geçen hafta ama bulunduğum ilde anlaşmalı br doktor ile. Belki direkt Ankara da merkezinde daha uygundur bilmiyorum.
Canım hemen sabunla yıkamışsın ve antibiyotikli krem sürmüşsün o yüzden birşey olacağını sanmam. Yine de için rahat olması için bi acile görünüver. Stres yapma.
Bir şey olacağını sanmıyorum ama içiniz rahatsın diye bence bir doktora gidip durumu izah edin,o sizi aydınlatır.Belki bir test filan yapar,böyle stresli geçirmektense doktorun bir duyması sizi rahatlatır,böyle çok stres yaparsınız.Kızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Cok gecmis olsun canim, istersen bir acile git ya durumu izah et, icin rahat eder en azindanKızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Ben yaptırmadım canım aynı şekilde bende ikili test verdimFetal testi siz kendinizmi istiyorsunuz bizim burda ikili test yapıyorlar ama ondan hiç haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?