- 22 Kasım 2022
- 3.484
- 3.812
- 63
Çok geçmiş olsun. Gebelikte her kremin kullanımı uygun değil emilimi çok hızlı olduğu için. Sabunlu su ile temizleyip bi acile git istersen en sağlıklısıKızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Sanırım ben yaptırmayacagim artı gerek olan bir durum var mı peki.Ben yaptırmadım canım aynı şekilde bende ikili test verdim
Canım Eskişehir’de bi devlet hastanesi yapıyormuş bin liraya burada yaptıranlar vardı. Gazi hastanesi de Ankara’da 10 bin liraya yapıyormuş ama muayene de olman gerekiyormuş takipli hasta imiş gibi.Teşekkürler canım
Doktorum bana sokak kedilerinden uzak dur dedi ama neden dedi hiç sormadım. Bence doktor git enfeksiyon kapabilirsin en azından için rahat ederKızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
evet canım aynı şeyNipt testi ne kadar acaba?
Fetal dedikleri şeyle aynı mı
Bende bugün 11+0 ım Siz fetal ile mi öğrendiniz11. haftanın içindeyim. sanırım burasının diliyle 11+4 oluyor. seninki ne kadarlık ve cinsiyeti belli oldu mu?
Ahhh canımmm ne kadar düşüncelisinTopik başkanım nasılsın nelerdesjn şekerim hersey yolunda mıPuxhu
Dişim ağrıyor ya hayatım pek bakamıyorumiyi dedin kız kara kaçak oldu yanlız koydu bizi buralardaPuxhu hahahaha
aramıza hoşgeldin canım maşallah cinsiyet de belli olmuşmerhaba, aranıza yeni geldim. bir oğlum olacak kasım ayı sonunda hatta belki aralık başında. çok garip hissediyorum, heyecanlı ve mutluyum :)
doktorlar genelde tavsiye ediyorlar aslında fetali ama sen nerde yaşıyorsun canım hangi şehirde?Fetal testi siz kendinizmi istiyorsunuz bizim burda ikili test yapıyorlar ama ondan hiç haberimiz yok
Sağol balımmcanımm geçmiş olsun
canım bence hemen doktoruna haber ver ve hastaneye git. Antibiyotik krem sürmeseydin sormadan keşke, hamilelikte her krem kullanılmıyor maalesef emilim olduğu için. Doktorunla iletişime geçmelisinKızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Canımm biz alışverişe değil ama oturma odasını boşaltmaya başladık yavaştan. L koltuğu arkadaşa hediye ettik yazlığa götürecek bu haftakızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? @MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
ben de şuan sadece favlamaya başladım hazirandan sonra almaya başlarım diye düşündüm 5 ay olucazCanımm biz alışverişe değil ama oturma odasını boşaltmaya başladık yavaştan. L koltuğu arkadaşa hediye ettik yazlığa götürecek bu haftasonra gömme dolap sökülecek çook iş var daha
Oğlumu tırmalamıştı acile götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar doktor riske atamam kedi hasta olabilir demişti. En iyisi önce doktoruna sor sonra bi acile git istersen aşı yapmasalar bile farklı tedavi öneriler belkiKızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Canım beni de tüp bebek doktorum perinatoloji doktoruna yönlendirdi 12. haftada ikili tarama ve detaylı bakacak dedi biz de hemen tamam dedik tüp bebek doktorum bizi bırakmadı henüz yaptırmalı miyim bilemedim korkuyorumSelam kızlar,
doktordan çıktım her şey yolundaymış çok şükürkasıkta kasılmalarım oluyor ara ara, düzenli magnezyum kullanmamı önerdi. Dört hafta sonrası detaylı ultrason ve dörtlü tarama yapılacak, ikili taramayı atladım şuan stres olmamak için.
13+0’ım bugün, cinsiyet için tahminini sordum, baktı baktı baktı ve çok tereddütlü bir şekilde “daha çok kız olacağını düşünüyorum” dedi, yani öyle zorlama bir tahmin oldu aslında. Hani o kadar zorlama bir şekilde söyledi ki eşimle hala erkek olacağını düşünüyoruzama eğer kız olursa tüm hurafeleri gerçekten çöpe atabiliriz. Cildim, yüzüm o kadar güzelleşti ki resmen gençleştim herkes aynısını diyor ve herkes erkek olacağından çok emin
Bende favlıyorum şimdilikkızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? @MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
aynen taslağı hazırlıcaz önce, 1-2 ay sonra almalar başlar artık. bunlarla uğraşırken zaman nasıl geçmiş anlamıcaz bu arada. bi bakmışız pıtırcıklar doğmuş allahım aminben de şuan sadece favlamaya başladım hazirandan sonra almaya başlarım diye düşündüm 5 ay olucaz
ayyy evet aşırı heyecan yükleniyorrrrraynen taslağı hazırlıcaz önce, 1-2 ay sonra almalar başlar artık. bunlarla uğraşırken zaman nasıl geçmiş anlamıcaz bu arada. bi bakmışız pıtırcıklar doğmuş allahım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?