Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok geçmiş olsun. Gebelikte her kremin kullanımı uygun değil emilimi çok hızlı olduğu için. Sabunlu su ile temizleyip bi acile git istersen en sağlıklısı

Doktorum bana sokak kedilerinden uzak dur dedi ama neden dedi hiç sormadım. Bence doktor git enfeksiyon kapabilirsin en azından için rahat eder

canım bence hemen doktoruna haber ver ve hastaneye git. Antibiyotik krem sürmeseydin sormadan keşke, hamilelikte her krem kullanılmıyor maalesef emilim olduğu için. Doktorunla iletişime geçmelisin

Canımm biz alışverişe değil ama oturma odasını boşaltmaya başladık yavaştan. L koltuğu arkadaşa hediye ettik yazlığa götürecek bu hafta sonra gömme dolap sökülecek çook iş var daha

Canımm biz alışverişe değil ama oturma odasını boşaltmaya başladık yavaştan. L koltuğu arkadaşa hediye ettik yazlığa götürecek bu hafta sonra gömme dolap sökülecek çook iş var daha
ben de şuan sadece favlamaya başladım hazirandan sonra almaya başlarım diye düşündüm 5 ay olucaz

Oğlumu tırmalamıştı acile götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar doktor riske atamam kedi hasta olabilir demişti. En iyisi önce doktoruna sor sonra bi acile git istersen aşı yapmasalar bile farklı tedavi öneriler belki

Canım beni de tüp bebek doktorum perinatoloji doktoruna yönlendirdi 12. haftada ikili tarama ve detaylı bakacak dedi biz de hemen tamam dedik tüp bebek doktorum bizi bırakmadı henüz yaptırmalı miyim bilemedim korkuyorum

Bende favlıyorum şimdilik

ben de şuan sadece favlamaya başladım hazirandan sonra almaya başlarım diye düşündüm 5 ay olucaz
aynen taslağı hazırlıcaz önce, 1-2 ay sonra almalar başlar artık. bunlarla uğraşırken zaman nasıl geçmiş anlamıcaz bu arada. bi bakmışız pıtırcıklar doğmuş allahım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…