- 22 Kasım 2022
- 3.486
- 3.814
- 63
Canım ısırmaya göre daha düşük ihtimal çizikle bulaşması ama mutlaka acile git. Acaba kediyi veterinere götürüp kuduz mu anlama imkanı olur mu? Gebelikte kuduz aşısının bir sakıncası yokmuş galiba. Ağlamakla kendini fazladan yıpratıyorsun belki de hiç sorun olmayacak.Kızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
%99 sonuç verdiği için diğer tahlillere gerek kalmıyordu ama yaptırmak zorunlu değil tabi kiSanırım ben yaptırmayacagim artı gerek olan bir durum var mı peki.
Çok geçmiş olsun canım doktorunla gorustun mu diş için tedavi olunuyor belli bir haftadan sonra canimmAhhh canımmm ne kadar düşüncelisin
İyiyim herşey yolunda diş ağrım hariç tabiki
Sen nasılsın iyisin inşallah
fetal dna testinin kısaltıması, normalde özel lablarda 20 bine yakın ama eskişekirde 500 tl gbi bi rakama yapılıyormuş bn ankara gazide 10 bine yaptırdmNipt testi ne kadar acaba?
Fetal dedikleri şeyle aynı mı
senin kaç gün oldu canım test verelifetal dna testinin kısaltıması, normalde özel lablarda 20 bine yakın ama eskişekirde 500 tl gbi bi rakama yapılıyormuş bn ankara gazide 10 bine yaptırdm
29 nisanda verdim 1 hafta - 10 günde çıkar dediler. sistemde sonuçlandı gözxüküyor ama hocalar raporlamadı sanırım onu bekliyorumsenin kaç gün oldu canım test vereli
bende fetal yaptırmadım canımFetal testi siz kendinizmi istiyorsunuz bizim burda ikili test yapıyorlar ama ondan hiç haberimiz yok
eli kulağındadır o zaman hadi bakalım güzel haberler gelsin29 nisanda verdim 1 hafta - 10 günde çıkar dediler. sistemde sonuçlandı gözxüküyor ama hocalar raporlamadı sanırım onu bekliyorum
Aşko geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorum 2 gündür dişim sızlıyor kırılmıştı iltihap mı oldu noldu anlamadım arada bir parol içiyorum çok mecbur kalırsam. Dişçiye gittin mii röntgen falan çektiremiyoruz antibiyotikte kullanamayız muhtemelen benim kanal tedavi olacak nasıl olacak bilmiyorum amaDişim ağrıyor ya hayatım pek bakamıyorum
amin inş, cinsiyet de belli değil. artık merak katsayısı arttıeli kulağındadır o zaman hadi bakalım güzel haberler gelsin
cinsiyet de gelir ama zaman daraldıkça da insanda heyecan artıyor haklısın çok uzun sürmüş ama ya sen bir darla istersen merkeziamin inş, cinsiyet de belli değil. artık merak katsayısı arttı
kesinlikle zaman daraldıkça daha sabırsız oluyoruz. iki farklı doktorda erkek gibi dedi. ister istemezde yöneldim erkeğe kız olursa şok yaşayacağız :)cinsiyet de gelir ama zaman daraldıkça da insanda heyecan artıyor haklısın çok uzun sürmüş ama ya sen bir darla istersen merkezi
Antibiyotik serbest kuzum ikinci trimester. Gebelikte güvenli Antibiyotikler var röntgen evet çekmedi Antibiyotik kullanıyorum yarın akşam çekim yapıcakAşko geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorum 2 gündür dişim sızlıyor kırılmıştı iltihap mı oldu noldu anlamadım arada bir parol içiyorum çok mecbur kalırsam. Dişçiye gittin mii röntgen falan çektiremiyoruz antibiyotikte kullanamayız muhtemelen benim kanal tedavi olacak nasıl olacak bilmiyorum amaacilen gitmem lazım
sakin olun. şehir içinde kuduz kedi şu ana kadar pek rastlanmış bir şey değil, ama muhtemelen yine de tetanos aşısı yaptırmanız gerekebilir. bence doktorunuza bir danışın, ama merak etmeyin bebeği etkileyecek bir şey yoktur.Kızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
nipt diye geçiyor adıBende bugün 11+0 ım Siz fetal ile mi öğrendiniz
Ben de yarın gideyim bari de kurtulayım ne biçim illet bu yaAntibiyotik serbest kuzum ikinci trimester. Gebelikte güvenli Antibiyotikler var röntgen evet çekmedi Antibiyotik kullanıyorum yarın akşam çekim yapıcak
Ben bebek arabası ve puset aldım ponçikimkızlarrrr bebişler için alışverişlere başladınız mı? oda, bebek arabası, kıyafet falan? ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? @MelinaTur canım sen konsepti de belirlemiştin oda için başladın mı alışverişe?
Valla kuzum bana ağrı yaşarken kendini kasmak bebek için daha riskli dedi yoksa bende cesaret edemiyordum ama sonuçta 3. Trimester da müdahale edilmiyormuş bidaha ağrı yaşarsam diye 2. Trimester da hallediyim dedimBen de yarın gideyim bari de kurtulayım ne biçim illet bu ya
Canım hamileyken kuduz aşısı vurulabilirsin, ben hamilelik şüphem varken tırmalamamıştım vurulmustumKızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
En iyisini yapmışsın valla bende bi an önce halledeyim kurtulayım bari çekilir dert değil diş işiValla kuzum bana ağrı yaşarken kendini kasmak bebek için daha riskli dedi yoksa bende cesaret edemiyordum ama sonuçta 3. Trimester da müdahale edilmiyormuş bidaha ağrı yaşarsam diye 2. Trimester da hallediyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?