Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım ısırmaya göre daha düşük ihtimal çizikle bulaşması ama mutlaka acile git. Acaba kediyi veterinere götürüp kuduz mu anlama imkanı olur mu? Gebelikte kuduz aşısının bir sakıncası yokmuş galiba. Ağlamakla kendini fazladan yıpratıyorsun belki de hiç sorun olmayacak.

Sanırım ben yaptırmayacagim artı gerek olan bir durum var mı peki.
%99 sonuç verdiği için diğer tahlillere gerek kalmıyordu ama yaptırmak zorunlu değil tabi ki
Ahhh canımmm ne kadar düşüncelisin
İyiyim herşey yolunda diş ağrım hariç tabiki
Sen nasılsın iyisin inşallah
Çok geçmiş olsun canım doktorunla gorustun mu diş için tedavi olunuyor belli bir haftadan sonra canimm

Dişim ağrıyor ya hayatım pek bakamıyorum
Aşko geçmiş olsun seni şuan çok iyi anlıyorum 2 gündür dişim sızlıyor kırılmıştı iltihap mı oldu noldu anlamadım arada bir parol içiyorum çok mecbur kalırsam. Dişçiye gittin mii röntgen falan çektiremiyoruz antibiyotikte kullanamayız muhtemelen benim kanal tedavi olacak nasıl olacak bilmiyorum ama acilen gitmem lazım

Antibiyotik serbest kuzum ikinci trimester. Gebelikte güvenli Antibiyotikler var röntgen evet çekmedi Antibiyotik kullanıyorum yarın akşam çekim yapıcak

sakin olun. şehir içinde kuduz kedi şu ana kadar pek rastlanmış bir şey değil, ama muhtemelen yine de tetanos aşısı yaptırmanız gerekebilir. bence doktorunuza bir danışın, ama merak etmeyin bebeği etkileyecek bir şey yoktur.

Ben de yarın gideyim bari de kurtulayım ne biçim illet bu ya
Valla kuzum bana ağrı yaşarken kendini kasmak bebek için daha riskli dedi yoksa bende cesaret edemiyordum ama sonuçta 3. Trimester da müdahale edilmiyormuş bidaha ağrı yaşarsam diye 2. Trimester da hallediyim dedim

Canım hamileyken kuduz aşısı vurulabilirsin, ben hamilelik şüphem varken tırmalamamıştım vurulmustum

Valla kuzum bana ağrı yaşarken kendini kasmak bebek için daha riskli dedi yoksa bende cesaret edemiyordum ama sonuçta 3. Trimester da müdahale edilmiyormuş bidaha ağrı yaşarsam diye 2. Trimester da hallediyim dedim
En iyisini yapmışsın valla bende bi an önce halledeyim kurtulayım bari çekilir dert değil diş işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…