Kabızlık sorunu bende yaşadım dogru dürüst beslenemedigim içinoldugunu tahmin ediyorum dr. Magnezyum verdi 1 adet de maden suyu iç dedi. Migrosta magnezyum oranı yüksek bi maden suyu var onu tüketiyorum. Çok zorda kalırsam magnezyum da içiyorum. Çözümü böyle buldum şimdilik.Kızlaar günaydınbende hala kabızlık sorunu yaşıyorum afedersiniz dün büyük tuvaletimi yapmaya çalışırken biraz ıkındım vajinamdan akıntıyla beraber kan geldi doktoruma yazdım hemen kanama devam ederse mutlaka gel göreyim dedi tekrar gelmedi ama yinede bugün doktora gitsem mi bilemedim?
Çok teşekkür ederim canım. Yazayım hemen.Olsun degisirse de başkasına hediye edersiniz bende sadece emzik alabildim degisirse diye
Ayyyy o zaman heran bir sürpriz yaşayabilirsiniz kesin Cuma günü mu çıkacak sonuç
Ohhh sonunda çok sevindim canım gözünaydinsağlıkla gelsin oglusun
Canım Ekim annelerine de bir yaz istersen orada Ankara’da yaşayan çok kişi vardı
bu ara gruba da çok fazla yabancı gelen giden oluyo zaten ben de şaşkınım acaba neden bizim anketimizi oyladılar mesela hahahahahcinsiyet anketini oylayan farklı kişiler de var ya bakiyorum bakıyorum bizden değiller
Tebrikler canııım sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrrrrrr fetal sonucum geldi sonunda şükürler olsun temizOğluşum oluyorrr
Bence aramıza katılmak isteyip nereden başlayacağını bilmiyorlar:) bin sayfa konusma var :) usulca bakıp cikiyolarbu ara gruba da çok fazla yabancı gelen giden oluyo zaten ben de şaşkınım acaba neden bizim anketimizi oyladılar mesela hahahahah
Çokluk olsun diye galibabu ara gruba da çok fazla yabancı gelen giden oluyo zaten ben de şaşkınım acaba neden bizim anketimizi oyladılar mesela hahahahah
O da olabilir ama genelde beta takibi yapanlar geliyor bakıyorum da o değişik geliyor forumda çok konu var ya beta takibiyle ilgili ondan garip geldi banaBence aramıza katılmak isteyip nereden başlayacağını bilmiyorlar:) bin sayfa konusma var :) usulca bakıp cikiyolar
bu ara gruba da çok fazla yabancı gelen giden oluyo zaten ben de şaşkınım acaba neden bizim anketimizi oyladılar mesela hahahahah
Hadi canımmBende aralık anneleri grubuna bir kaç kez baktım orda kanama lekelenme konuları geçiyordu baya. Orda okudum işte çok konuşkan anneler toplanmış diyekonuşuluyoruz diğer gruplarda
Dimi yaaa, yılın en konuşkan anneleri ödülüHadi canımmhayat paylaşınca güzel arkadaşlar konuşmak iyidir hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var illaki meşhur olduk desene platformun bizi ödüllendirmesi lazım hahahaha
Bence herkes 2.trimester ile birlikte enerjisine kavuştu kendi hayatına döndü yakında burayı özleyip dönerler burayaDimi yaaa, yılın en konuşkan anneleri ödülü
Ama son zamanlarda nazarlara mı geldik konuşmalar azaldı biraz , ikinci trimestera giren gebelere bir rehavet çöktübulantılar falan bitince geziyorlar heralde
Dimi yaaa, yılın en konuşkan anneleri ödülü
Ama son zamanlarda nazarlara mı geldik konuşmalar azaldı biraz , ikinci trimestera giren gebelere bir rehavet çöktübulantılar falan bitince geziyorlar heralde
Evet doktorum uyardı beni hurma,ananas, maydonoz,zencefil bunların tüketiminde dikkatli ol diye ekstra başka bilgiler de paylaştı tabiiAynen rahatlık var sanırım ikinci evreye geçenler . Dün bir saat video izledim gebelikle ilgili . Doktorlarinizin bunu yiyin bunu yemeyin yada buna dikkat edin diyen oldumu ananas yenmezmis mesela dün bir videoda diyorlardı Cia tohumu yenmezmis
Senin iki oğlun vardı dimi? aslında tecrübeli bir annesin önceden de bilgilerin vardır bu konuda doktorun bilgi paylaşmadı mıAynen rahatlık var sanırım ikinci evreye geçenler . Dün bir saat video izledim gebelikle ilgili . Doktorlarinizin bunu yiyin bunu yemeyin yada buna dikkat edin diyen oldumu ananas yenmezmis mesela dün bir videoda diyorlardı Cia tohumu yenmezmis
bnmde aynı kuzum 2 farklı doktor farklı zamanlarda kesn olmamakla beraber erkek dedi, bnde çok hazrladım kendmi erkeğe fetalde kız çıktı. çok şükür sağlıklı. sadece yönlendrmeyle erkeğe odaklanmştm kızı duyunca şaşırdm hiç kendni bir seçneğe yöneltme .Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem yageçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
Evet doktorum uyardı beni hurma,ananas, maydonoz,zencefil bunların tüketiminde dikkatli ol diye ekstra başka bilgiler de paylaştı tabii
Canım kaç haftalıksın şuanda belki daha erkendir normalde doktorlar 14-16 hafta arasında net tahminde bulunuyorlar fetal yaptırmışmıydın sen? Birde gelişime çok takılma boy ölçüsüne göre söylüyorlar onu her hafta değişebilir ilerde günü gününü yakalıyormuş önemli olan sağlıklı olduğunu bilmek maşallah bak ne de güzel çıkmışSelam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem yageçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?