- 12 Mayıs 2025
- 35
- 46
- 3
- 33
Ben de 11. hafta içindeyim henüz ikinci trimestera geçmedim ama azaldı bulantı. Bıçak gibi kesilmekten ziyade kademe kademe azalacak sizinki de umarımKızlar merhaba , ben Aralık annesi olacağım Allah nasip ederse .Sizlere bir şey sormak istiyorum benim aşırı derecede bulantım iştahsızlığım ve su içememe sorunum var .Yaşam enerjim sıfır resmen.ilk zamanları bulantılı geçirenler gerçekten 2.trimestırda geçti mi bıçak gibi birden kesiliyor mu bu durum çok merak ediyorum kaçıncı haftalarda geçti sizlerin ?
Canım hurma rahimde açılma sağlayan bir meyveymiş o yüzden son haftalarda tüketimi öneriliyor, ben genelde kuru hurma yerim yaşı yemedim sanırım bilemedimHurma derken yaş hurmamı kuru mu bunu duymamıştım hiç canım hatta iyi zannediyordum
12+4 çıktı ultrasonda chat gbt hep erkek dedi doktorlarda her hafta muallakta bırakıyor. fetal verdik cumaya kadar çıkacak inşallah sağlıklı olsun artık gerisi allah ne verdiyse oCanım kal haftalıksın şuanda belki daha erkendir normalde doktorlar 14-16 hafta arasında net tahminde bulunuyorlar fetal yaptırmışmıydın sen? Birde gelişime çok takılma boy ölçüsüne göre söylüyorlar onu her hafta değişebilir ilerde günü gününü yakalıyormuş önemli olan sağlıklı olduğunu bilmek maşallah bak ne de güzel çıkmış
Hurmaların hepsi aynı değil mi yavCanım hurma rahimde açılma sağlayan bir meyveymiş o yüzden son haftalarda tüketimi öneriliyor, ben genelde kuru hurma yerim yaşı yemedim sanırım bilemedimşuan tüketmiyorum tabi
İnşaallah canım ya inşaallah hap da kâr etmiyor ben deBen de 11. hafta içindeyim henüz ikinci trimestera geçmedim ama azaldı bulantı. Bıçak gibi kesilmekten ziyade kademe kademe azalacak sizinki de umarım
Ayyyy bu bennnnDimi yaaa, yılın en konuşkan anneleri ödülü
Ama son zamanlarda nazarlara mı geldik konuşmalar azaldı biraz , ikinci trimestera giren gebelere bir rehavet çöktübulantılar falan bitince geziyorlar heralde
Benim 15 hafta bitti bugun canim hala prilam iciyorum malesef bulaniyorum oguruyorum ara siraKızlar merhaba , ben Aralık annesi olacağım Allah nasip ederse .Sizlere bir şey sormak istiyorum benim aşırı derecede bulantım iştahsızlığım ve su içememe sorunum var .Yaşam enerjim sıfır resmen.ilk zamanları bulantılı geçirenler gerçekten 2.trimestırda geçti mi bıçak gibi birden kesiliyor mu bu durum çok merak ediyorum kaçıncı haftalarda geçti sizlerin ?
Canım fetali nereye verdin genoks muSelam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem yageçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
genoks evet canımCanım fetali nereye verdin genoks mu
tahmin ettiğim gibi daha erken doktorun görmesi için. OO desene cumaya güzel haberler var hadi bakalım heyecanlı bekleyiş devammm12+4 çıktı ultrasonda chat gbt hep erkek dedi doktorlarda her hafta muallakta bırakıyor. fetal verdik cumaya kadar çıkacak inşallah sağlıklı olsun artık gerisi allah ne verdiyse o
Of inşaallah devam etmez o kadar canım ya benim de sürekli genizimle midemde bir bulantı oturuyor resmen .iştahım hiç yok deli gibi tatlı severdim tiksiniyorum resmenBenim 15 hafta bitti bugun canim hala prilam iciyorum malesef bulaniyorum oguruyorum ara sira
Onlarda kit sorunu vardı yanlıs hatırlamıyorsam? Kaç gün oldu çok uzattılar sankigenoks evet canım
canım ben 13.haftada gittim perinatoloğa bana önce karından baktı sonra detayına erken vajinal baktı ama ucundan bakıyor zaten cihazları çok iyiSelamlar herkese, henüz perinatolog muayenesi olmadım, önümüzdeki hafta olacak. Şu ana kadarki muayenelerim hep vajinaldi, ayrıntılı perinatolog muayenesi de vajinal mi karından mi oluyor bilen var mıdır
Kızlar merhaba , ben Aralık annesi olacağım Allah nasip ederse .Sizlere bir şey sormak istiyorum benim aşırı derecede bulantım iştahsızlığım ve su içememe sorunum var .Yaşam enerjim sıfır resmen.ilk zamanları bulantılı geçirenler gerçekten 2.trimestırda geçti mi bıçak gibi birden kesiliyor mu bu durum çok merak ediyorum kaçıncı haftalarda geçti sizlerin ?
evet ya oda benim şansıma 2 mayısta vermiştim en geç cumaya kadar çıkacak dedilerOnlarda kit sorunu vardı yanlıs hatırlamıyorsam? Kaç gün oldu çok uzattılar sanki
canısı önce pipi dediği şeye sonra üç çizgi dedi bende neye inanacağımı şaşırdım :) bakalım hayırlısı olsuntahmin ettiğim gibi daha erken doktorun görmesi için. OO desene cumaya güzel haberler var hadi bakalım heyecanlı bekleyiş devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?