Hangi şehirdesin canım? Memnun musun hastaneden, doktorlardan?mehmet hocaya gidiyordum o yok diye meral hoca baktı. mehmet hoca erkek dedi meral önce erkek sonra kız dedi
Gece mutlaka bir iki kere uyaniyorum sebebini bulamadımYa uyku tutmadı mesajlara bakayım dedim hiç uyuyamıyorum zaten( seni de mi tutmadı uyku
Olur sanırım doktoruna da bir danış canım14nci hafta gideceğim randevuya. İkili test zamanı geçmiş mi oluyor . Yaptırmayan varmı
Poncigimmm ne güzel haberlerle gelmişsin masallah prensese evet ya bende aynı şeyi yasadimGünaydın arkadaşlar perşembe gideceğim kontrolüme doktorum kongreye gideceği için dün gittim minik kızım büyümüş 12 günde 110gr olmuş 14+5dim dün artık kilo konuşmaya başlayacağız dedi, biraz seni zorlayabilir ağrı hissedebilirsin ama hareketlerini şuan hissedemezsin dedi. Sen muhtemelen 17-18 gibi hissedersin hareketlerini o haftalarda bi dikkat et bakalım dedigelişimi gayet iyiydi ve artık çok hareketliydi heralde büyümenin de etkisiyle hareketlenmeye başladı diye düşünüyorum kısacası bebeğimi gördüm mutluyum huzurluyum biz cinsiyeti detaylı usg de öğrenmiştik hoca ben bu hafta da bile net konuşamam cinsiyet için dedi cinsiyet bekleyenlerin bilgisine tabii her doktorum sistemi ve cihazı farklı olabilir ona bişey diyemem. Güzel haberler alacağımız mutlu bir gün olsun
Doğru diyorsun canım. Bence 1-2 haftaya kadar kesin netleşir.çok kötü birşey ama belli değil deseler bundan iyiher hafta bişeye sevindik hevesimiz kalmadı
ayy eşim avm gitmiş hemen kız kıyafeti almaya kız olmasa neden benzetsin diyor :)Gece mutlaka bir iki kere uyaniyorum sebebini bulamadım
Olur sanırım doktoruna da bir danış canım
Poncigimmm ne güzel haberlerle gelmişsin masallah prensese evet ya bende aynı şeyi yasadim
Kendi doktorum kesin kız dedi dün gittiğim de göremiyorum dedi o yüzden çokta emin değilim acaba ne çıkacak
Kız babası moduna geçiş yapmış hemen eşinayy eşim avm gitmiş hemen kız kıyafeti almaya kız olmasa neden benzetsin diyor :)
aslında erkek hissediyordu hep bugün doktor kıza daha çok benzetince kendince kız ilan etti bunca zaman erkek hissettiği için üzülmüş telafi etmesi lazımmış :) halbuki cuma fetal sonucu gelecek beklemiyor belki kız değilKız babası moduna geçiş yapmış hemen eşinahhh bu kız çocuğu sevdaları
Anladım sağlıkla gelsin bebişmehmet hocaya gidiyordum o yok diye meral hoca baktı. mehmet hoca erkek dedi meral önce erkek sonra kız dedi
Malatya’da olsaydım Sevgi Demirhan’a gidecektim. Maalesef eşimin işi dolayısıyla gurbetteyiz. Malatya’ya yakınmışsın. Malatya Park Hastanesi’nde çalışıyor. Beni hamilelik öncesi muayene etmişti. 1 ay sonra hamile kaldım zaten. Gidebilirsen tavsiye ederim canım. Ben Ankara’da hâlâ içime sinen birini bulamadım. Bir arkadaşımız öneride bulunmuştu ama o doktorun da özel muayenehanesi var. Devamlı gidemem galiba. Şaşırdım kaldım ben de.adıyaman hiç memnun kalmadım antepde dilara basata gidiyorum normalde ondan çok memnundum
gaziantep dilara basat çok iyi bir hekimMalatya’da olsaydım Sevgi Demirhan’a gidecektim. Maalesef eşimin işi dolayısıyla gurbetteyiz. Malatya’ya yakınmışsın. Malatya Park Hastanesi’nde çalışıyor. Beni hamilelik öncesi muayene etmişti. 1 ay sonra hamile kaldım zaten. Gidebilirsen tavsiye ederim canım. Ben Ankara’da hâlâ içime sinen birini bulamadım. Bir arkadaşımız öneride bulunmuştu ama o doktorun da özel muayenehanesi var. Devamlı gidemem galiba. Şaşırdım kaldım ben de.
Meral hocaya çok güvenmeyin derimayy eşim avm gitmiş hemen kız kıyafeti almaya kız olmasa neden benzetsin diyor :)
eşime anlatamıyorum kızıma bunca zaman erkek mi dedim diyor :) ya halbuki önce erkek sonra kız dedi kesin kız demedi fetali bekle diyorum beklemiyor. kadın bize pipi gösterip son anda vazgeçip kız diyor mehmet gül erkek demişti :)Meral hocaya çok güvenmeyin derimbikac gün geride çıkınca ordan tahmin ettim makinesi çok kötü tam olcmuyor benimkini de eksik ölçüyor
Maşallah canım. Bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor bazen kaç haftalık olduğu. Sanki biraz toplanmış gibi ondan küçük çıkmış olabilir benceSelam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem yageçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
inşallah öyledirMaşallah canım. Bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor bazen kaç haftalık olduğu. Sanki biraz toplanmış gibi ondan küçük çıkmış olabilir bence
Canım geçen gün benim de geri çıkmıştı ama yanlış ölçüm yapmışlar büyük ihtimalle çünkü geri olmazmış geç döllenme dışında başka bir doktora gittiğimde tam ölçtü merak etme kaç haftalık bebişinSelam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem yageçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
perinatolog bana kesin kız dedi o yüzden benim endişem yok haftaya falan belki daha net belli olur canım ya ne zaman gideceksin tekrarGece mutlaka bir iki kere uyaniyorum sebebini bulamadım
Olur sanırım doktoruna da bir danış canım
Poncigimmm ne güzel haberlerle gelmişsin masallah prensese evet ya bende aynı şeyi yasadim
Kendi doktorum kesin kız dedi dün gittiğim de göremiyorum dedi o yüzden çokta emin değilim acaba ne çıkacak
canımm gözün aydın tebrik ederim bir şanslı erkek annesi daha var aramızda deseneKızlarrrrrrr fetal sonucum geldi sonunda şükürler olsun temizOğluşum oluyorrr
Olsun degisirse de başkasına hediye edersiniz bende sadece emzik alabildim degisirse diyeaslında erkek hissediyordu hep bugün doktor kıza daha çok benzetince kendince kız ilan etti bunca zaman erkek hissettiği için üzülmüş telafi etmesi lazımmış :) halbuki cuma fetal sonucu gelecek beklemiyor belki kız değil
Ayyyy o zaman heran bir sürpriz yaşayabilirsiniz kesin Cuma günü mu çıkacak sonuçeşime anlatamıyorum kızıma bunca zaman erkek mi dedim diyor :) ya halbuki önce erkek sonra kız dedi kesin kız demedi fetali bekle diyorum beklemiyor. kadın bize pipi gösterip son anda vazgeçip kız diyor mehmet gül erkek demişti :)
Ohhh sonunda çok sevindim canım gözünaydinKızlarrrrrrr fetal sonucum geldi sonunda şükürler olsun temizOğluşum oluyorrr
Canım Ekim annelerine de bir yaz istersen orada Ankara’da yaşayan çok kişi vardıKızlar Ankara’da olup Güzin Başcı’ya muayene olan var mı? Yorumları çok iyi ama burada da sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?