Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar enfeksiyon mide bulantısı kusma yapar mı? Hani benim sonradan başladı ya acaba onunla ilgili mi? Bugün zaten düzgün beslenmedim içimden gelmedi akşam da kustum yine.

Kızlar enfeksiyon mide bulantısı kusma yapar mı? Hani benim sonradan başladı ya acaba onunla ilgili mi? Bugün zaten düzgün beslenmedim içimden gelmedi akşam da kustum yine.
Canım ben hamile değilken de hep enfeksiyonum vardı. Hiç geçmiyordu. Kusma, ateş yapıyordu bende. Ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemedim.

Canım ben hamile değilken de hep enfeksiyonum vardı. Hiç geçmiyordu. Kusma, ateş yapıyordu bende. Ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemedim.
Benim mide bulantılarım da çok sonradan başladı. Genelde sabah olan bulantı hamilelikten diyorlar. Ama bunlar duyduklarım tabii. Yanıltmak istemem kesinlikle.

Geçmek bilmeyen öksürük var bende ama baya zorlayıcı bebisi etkilemez demi ilaçta almak istemiyorum

Kızlar biraz özel bir soru soracağım ama yardımınıza ihtiyacım var. 15 haftalik hamileyim ilk 3 ay ilişkide bulunmadik kocamla sonrasinda ise denedik ben yapamadım canım cok yanıyor sanki vajina girişinde yara hissi varmış gibi aci hissediyorum. Doktoruma söyledim muayene etmedi bunun normal olduğunu söyledi. Travazol canesten krem surmemde sakinca olmadigini dile getirdi geçiyor gibi oluyor yine yineliyor 3 haftadir böyle bir şey yaşayan var mı etrafınızda vs.

Benim mide bulantılarım da çok sonradan başladı. Genelde sabah olan bulantı hamilelikten diyorlar. Ama bunlar duyduklarım tabii. Yanıltmak istemem kesinlikle.
Anladım canım bende ileri düzey ateş yok bazen ateşli hissediyorum ama bi şey çıkmıyor. Ama kusma ve öğürme akşam daha çok oluyor. Şimdi biraz araştırdım bakteri kusma yapabilirmiş

Geçmek bilmeyen öksürük var bende ama baya zorlayıcı bebisi etkilemez demi ilaçta almak istemiyorum
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri doğrulamadim hastaliktan antibiyotik bile kullandım ya şimdi öksürük gene hortladı balgamlı oksurunce kaşığım krampli ağrı giriyor inşallah kotü bişey olmaz napcam bende bilmiyom

Aynı durum bende de vardı biraz olsun azaldı canım iki kere kontrole gittim bebek gayet iyiydi kalbini temiz tut hiç bisey olmaz Allah’ın izniyle ama kulak burun bogaza bir görsün istersen
Buuu aynı ben tek fark ilaç kullanamadım doğal yollarla atlatmaya çalıştım öksürük biraz olsun azaldı ama hala geçti diyemem

Merhaba güzel Kasım anneleri, maşallah kaç gündür formu izleyemedim ankette baya bir irelileyiş olmuş ama kız anneleri bayrağı bir türlü erkek annelerine bırakmıyorcinsiyyet haberleri alan tün anneleri tebrik ederimsağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizibu günlerde nasılsınız, belirtiler ne durumda?

Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Günaydın canım kızlar kontrolü olanlara hayırlı güzel haberler diliyorum mutlu haftasonlari olsun kimler test sonucu bekliyor kimler kontrole gidecek çok sessizleşti topigimiz canlanın ayolll
Evet cinsiyyeti öğrenir öğrenmez sessizleşdi her kesya da belirtileri susduğu dönemler geldiyinden herhalde

Ettim canim, hayirlisiyla pozitifi gorursunuz insallahben de tup bebek tedavisiyle gebeyim cok sukur, size de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…