- 28 Mart 2025
- 348
- 215
- 18
- 37
Kıpır kıpır çok tatlıydı şükür . Aç gitmiştim ama gene de hareketliydi .Hayırlısı olsun canım iki hafta on güne kadar çıkıyor sonucu almaya gittiğinde muayene ediyor tekrardan bebisin nasıldı peki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıpır kıpır çok tatlıydı şükür . Aç gitmiştim ama gene de hareketliydi .Hayırlısı olsun canım iki hafta on güne kadar çıkıyor sonucu almaya gittiğinde muayene ediyor tekrardan bebisin nasıldı peki![]()
Büyük ultrason kagidi nedir canimKıpır kıpır çok tatlıydı şükür . Aç gitmiştim ama gene de hareketliydi .Vitamin aldim demir ,d vitamini ve bir tane daha verdi .bir tane vermişti d ve demiri ben istedim verdi . Büyük ultrasonda bilgi kağıdı verdi
Canım, benim hamileliğin başından beri bel ağrım hiç geçmedi. Ara ara diğer belirtiler gidiyor ama bel ağrısı beni hiç bırakmıyor. Bende 14 haftalığım.
canım benim kullandığım multivitamin içinde d vitamini de var ekstra kullanmıyorum o yüzden, elenatal2 kullanıyorumKızlar bugün kontrolüm vardı doktora d vitamini sordum ben genelde vermiyorum d vitamini dedi normal mi acaba almam lazım mı bilemedim, kullanmayan var mı aranızda
bende de olmuştu canım o dönemde ama uzun sürmedi 2-3 gün sonra kesilmiştiOff benimde belim çok ağrıyor 12. Hafta full bel ağrısı ile geçti. Başka yaşayan varmıydı ya??
hoşgeldin aramıza , sağlıkla kucağına alırsın kızçeni inşallahHerkese merhaba ben de tup bebekle hamile kaldim bebegimin cinsiyeti kiz, 14.haftadayizyazilanlari okudum oncelikle herkese saglikli bir hamilelik sureci ve kolay pozitif doğumlar diliyorummm. Tum hastalara da acil sifalar ins
yasadiklarimda tek olmadigimi gormek cok rahatlatti, ben de aktif olmak istiyorum bu vesileyle forumda
![]()
canım benim doktorum önce normal bakıyor sonra cihazın ucunu değiştirip renkli gösteriyor 14.haftadan sonra renkli göstermeye de başladı, özel muayenehane doktorlarında kesin vardırKızlar yarın için çok önerilen bir doktordan randevu aldım. Özel kliniği varmış. Renkli ultrason yok dediler. Sizin gittiğiniz doktorlarda da böyle mi? Sonra Google’da baktım. Renkli ultrason sadece detaylıda oluyormuş sanırım. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Bu hamilelikle ilgili cahil hissedişim bir gün bitecek mi![]()
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyımbu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.
Detaylı ultrason. 20 ncı haftadan sonraBüyük ultrason kagidi nedir canim
yok canım dışarı çıkmıyorum evin içinde ufak işlerimi yapıyorum annem yanımda kalıyor zaten sağolsun, doktorum henüz yürüyüşe izin vermedi, evden çalışıyorum bu dönemde işlerim de yoğun çok da aktif olamıyorum o yüzden burda da okuyup çıkıyorum bazen, yada toplu cevap atıyorum. bir risk yok ama yine de doktorum biraz temkinli ilerliyor.4. Ay bitecek yaamaşallah canım.
Sen istirahat halindeyim derken neler yapıyorsun dışarı çıkmıyormusun hiç? Bende 1 ayı geçti hastane dışında hep evde ve yataktayım![]()
Yok yok icini ferah tut canim, hangi sehirdesin bilmiyorum ama belki once tr de bir yol katedip amerikaya yola cikmistir ondan uzamistir filanben de araya haftasonu girdi diye mi uzun sürdü diye düşünmüştüm ama çok saçma geldi beş gün olması. umarım kan bozulmaz vs sorun çıkmaz. sağol canım
Ayyy enerjiler geliyor artik herkese yavastanMerhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyımbu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.
İstanbuldayım. Cumaya sonuç beklemiyorum o zaman hayırlısı :)Yok yok icini ferah tut canim, hangi sehirdesin bilmiyorum ama belki once tr de bir yol katedip amerikaya yola cikmistir ondan uzamistir filan
Canim bende bugün doktora dedim tam şuralarda hislerim var dedim üçüncü gebeligim dedim kabul ettiremedim doktora2. gebeliğim 12+6 oldum 1 haftadır bebeği hissediyorum kıpır kıpır. Çok erken hissetmeye başladım inşallah yanlış hissetmiyorumdur :)
12 5 bende .bence doğru hissediyoruz2. gebeliğim 12+6 oldum 1 haftadır bebeği hissediyorum kıpır kıpır. Çok erken hissetmeye başladım inşallah yanlış hissetmiyorumdur :)
Canım merhaba, ben de cumartesi 16 hafta kontrolüne gideceğim. İkinci trimestera alışma evrelerindeyiz eşimle, oda planlaması bebek arabası gibi şeylerle ilgilenip duruyoruzMerhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyımbu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.
Merhaba ben de ayni firmayla yollamistim tam 8.gun sonucum gelmistiKızlar netera panoroma firmasına tahlil yollayanınız vardı sanki. Geçen çarşamba kan verdim. Dün teslim edildi çok uzun sürw yolda geçti normal midir? Sonuçlarınız kaç günde çıktı?
Ay. Evet. Ondan bahsediyorum. Siyah beyaz değil de turuncumsu olanValla renkli ultrason dediğimiz ten rengi görüntü ise benim doktorda o varbaşka renk bilmiyorum
![]()
Poncigim benimde kusma bitti derken bugün gene oldu ya ara arada olsa geliyor bu hafta kontrol haftası sanırım bir çoğumuzun doktor kontrolü var benim de cumartesi bakalım neler olacakMerhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyımbu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.
Benim yolda geçen süre 5 gün olunca şaşırdım açıkçası. Çok kısa zamanda gelmiş bakalım uzamaz umarım daha daMerhaba ben de ayni firmayla yollamistim tam 8.gun sonucum gelmisti
Doktor da şaşırdı ben de eminim aslında o hissi öncesinden bildiğimden. Hareket etmesi iyi en azından napıyor nasıl biliyoruz :) bi bakıma da hareket olmayınca da stres12 5 bende .bence doğru hissediyoruz![]()