Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hayırlısı olsun canım iki hafta on güne kadar çıkıyor sonucu almaya gittiğinde muayene ediyor tekrardan bebisin nasıldı peki ❤️
Kıpır kıpır çok tatlıydı şükür . Aç gitmiştim ama gene de hareketliydi . 🥺🥺Vitamin aldim demir ,d vitamini ve bir tane daha verdi .bir tane vermişti d ve demiri ben istedim verdi . Büyük ultrasonda bilgi kağıdı verdi

Kıpır kıpır çok tatlıydı şükür . Aç gitmiştim ama gene de hareketliydi . 🥺🥺Vitamin aldim demir ,d vitamini ve bir tane daha verdi .bir tane vermişti d ve demiri ben istedim verdi . Büyük ultrasonda bilgi kağıdı verdi
Büyük ultrason kagidi nedir canim

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora d vitamini sordum ben genelde vermiyorum d vitamini dedi normal mi acaba almam lazım mı bilemedim, kullanmayan var mı aranızda
canım benim kullandığım multivitamin içinde d vitamini de var ekstra kullanmıyorum o yüzden, elenatal2 kullanıyorum

Off benimde belim çok ağrıyor 12. Hafta full bel ağrısı ile geçti. Başka yaşayan varmıydı ya??
bende de olmuştu canım o dönemde ama uzun sürmedi 2-3 gün sonra kesilmişti
Herkese merhaba ben de tup bebekle hamile kaldim bebegimin cinsiyeti kiz, 14.haftadayiz ☺️ yazilanlari okudum oncelikle herkese saglikli bir hamilelik sureci ve kolay pozitif doğumlar diliyorummm. Tum hastalara da acil sifalar ins🥹 yasadiklarimda tek olmadigimi gormek cok rahatlatti, ben de aktif olmak istiyorum bu vesileyle forumda 🥳
hoşgeldin aramıza , sağlıkla kucağına alırsın kızçeni inşallah 🙏 grubumuzun kız bebekleri çoğaldı 🌸💕💕
Kızlar yarın için çok önerilen bir doktordan randevu aldım. Özel kliniği varmış. Renkli ultrason yok dediler. Sizin gittiğiniz doktorlarda da böyle mi? Sonra Google’da baktım. Renkli ultrason sadece detaylıda oluyormuş sanırım. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Bu hamilelikle ilgili cahil hissedişim bir gün bitecek mi 🥲😂
canım benim doktorum önce normal bakıyor sonra cihazın ucunu değiştirip renkli gösteriyor 14.haftadan sonra renkli göstermeye de başladı, özel muayenehane doktorlarında kesin vardır

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyım 😍 bu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, enerjim yerine geldi 16.haftanın içindeyim Cuma günü doktor kontrolüm var tekrardan kızımı göreceğim heyecanlıyım 😍 bu aralar pek aktif olamıyorum burada ama okuyorum yazılanları konudan kopmamak için. Ben hala istirahat halindeyim umarım bu Cuma doktorum biraz hareket kısıtımı kaldırır da biraz bebek arabası falan bakmak için dışarı çıkabilirim.

4. Ay bitecek yaa 🥹🧿🧿 maşallah canım.
Sen istirahat halindeyim derken neler yapıyorsun dışarı çıkmıyormusun hiç? Bende 1 ayı geçti hastane dışında hep evde ve yataktayım🥲

4. Ay bitecek yaa 🥹🧿🧿 maşallah canım.
Sen istirahat halindeyim derken neler yapıyorsun dışarı çıkmıyormusun hiç? Bende 1 ayı geçti hastane dışında hep evde ve yataktayım🥲
yok canım dışarı çıkmıyorum evin içinde ufak işlerimi yapıyorum annem yanımda kalıyor zaten sağolsun, doktorum henüz yürüyüşe izin vermedi, evden çalışıyorum bu dönemde işlerim de yoğun çok da aktif olamıyorum o yüzden burda da okuyup çıkıyorum bazen, yada toplu cevap atıyorum. bir risk yok ama yine de doktorum biraz temkinli ilerliyor.

ben de araya haftasonu girdi diye mi uzun sürdü diye düşünmüştüm ama çok saçma geldi beş gün olması. umarım kan bozulmaz vs sorun çıkmaz. sağol canım
Yok yok icini ferah tut canim, hangi sehirdesin bilmiyorum ama belki once tr de bir yol katedip amerikaya yola cikmistir ondan uzamistir filan

Ayyy enerjiler geliyor artik herkese yavastan🧿 ben de olan iki lokmayla hep istir ev isidir kosturma halindeyim, puset ve anne yani islerimizi hallettik gectigimiz haftasonu, biraz bebegin odasini bosalttik vs derken yorgunum baya 🤭 insallah senin de yasaklar azicik esner de cikarsin gonlunce canim cok iyi gelecek moral olarak da onlarla ilgilenmek🩵

2. gebeliğim 12+6 oldum 1 haftadır bebeği hissediyorum kıpır kıpır. Çok erken hissetmeye başladım inşallah yanlış hissetmiyorumdur :)

2. gebeliğim 12+6 oldum 1 haftadır bebeği hissediyorum kıpır kıpır. Çok erken hissetmeye başladım inşallah yanlış hissetmiyorumdur :)
Canim bende bugün doktora dedim tam şuralarda hislerim var dedim üçüncü gebeligim dedim kabul ettiremedim doktora 🥺😅daha erken hissetmezsin dedi

Canım merhaba, ben de cumartesi 16 hafta kontrolüne gideceğim. İkinci trimestera alışma evrelerindeyiz eşimle, oda planlaması bebek arabası gibi şeylerle ilgilenip duruyoruz :anne:
ŞAka maka 4 ayı deviriyoruz yakında
Hareket kısıtın kalkıp alışverişe başladğında daha bi heyecanlı olacaksınız işin en eğlenceli kısmı bence :KK200::nazar:

Kızlar netera panoroma firmasına tahlil yollayanınız vardı sanki. Geçen çarşamba kan verdim. Dün teslim edildi çok uzun sürw yolda geçti normal midir? Sonuçlarınız kaç günde çıktı?
Merhaba ben de ayni firmayla yollamistim tam 8.gun sonucum gelmisti

Poncigim benimde kusma bitti derken bugün gene oldu ya ara arada olsa geliyor bu hafta kontrol haftası sanırım bir çoğumuzun doktor kontrolü var benim de cumartesi bakalım neler olacak 😍

Back
X