Kızlar umarım kötü bir konu üzerine sormuyorum sayfalara bakamadım cildiniz nasıl benim lekelenme ve kızarıklıklar başladı hamileyken ne kullanılır ya da ne kullanıyorsunuz
Pek değil aslında bir haşlanmış yumurta bir haşlanmış patates ve peynirli tost. Şimdi de yeniden öğürmeye başlamamak için bünyeme yalvararak yatıyorum Bu arada doktor prilamı iki tane al dedi geceleri ve etki etmesi için iki hafta kullan falan dedi benim bi hoşuma gitmedi bu
Pek değil aslında bir haşlanmış yumurta bir haşlanmış patates ve peynirli tost. Şimdi de yeniden öğürmeye başlamamak için bünyeme yalvararak yatıyorum Bu arada doktor prilamı iki tane al dedi geceleri ve etki etmesi için iki hafta kullan falan dedi benim bi hoşuma gitmedi bu
Ay ben son aylara kadar alışveriş yapmayayım diyodum ama dayanamadım baya bişey aldım ebebekte hepsipay kampanyasından %20 indirimle babybjörn ana kucağı ve kanguru aldım. Yataş juno reflü yatağı aldım. Geçen ebebekten philips avent biberon aldım. Bugünde operaistanbul sitesinden cybex in eezy twist ve oto koltuğu kampanyası vardı onları aldım. Park yatağa da karar verdim elele madre alıcam. Baya kabası bitti sayılır alışverişin bu arada bebek arabası araştırmalarımdan kendimce bahsedeyim. Çocuk sahibi tüm arkadaşlarım hafif ve bastın tipi araba almamı söyledi. Ağır olanları herkes kullanmayı bırakmış. Bu arada eğer almanyadan buraya gelecek akraba tanıdık vs varsa arabayı onlara getirtebilirsiniz. Direkt olarak yarı fiyat almanyada. Hatta eşim normalde temmuz ağustos gibi almanyaya alışverişe gitmek istiyodu ama benim hiç uçak yolculuğu çekesim yok diye vazgeçtik o plandan. Oto koltukları almanyada da aynı fiyat. Aldığımız set almanya fiyatıyla aynı fiyata geldiği için direkt olarak buradan aldık. Bir de puset aldık mı bitti gitti
Kuzum endişe etme ilacın kullanım şekli bu ilk aylarda gece ben de iki tane alarak kullanmıştım sabah bulantısına etki etmesi için b vitamini içerikli olduğu için doktorum hayat kaliteni düşürmene değecek bir şey yok gayet temiz içerikli demişti önce vücudunu düşün dinlendir
Kızlar umarım kötü bir konu üzerine sormuyorum sayfalara bakamadım cildiniz nasıl benim lekelenme ve kızarıklıklar başladı hamileyken ne kullanılır ya da ne kullanıyorsunuz
Dün gece ben de alt karında farkettim bir şeyler çatlak İçin karın bölgesi için liberal kullanıyorum Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı da kullanıyorum. Yüzüm için nemlendirici ve sadece güneş kremi kullanıyorum ben kuzum doktor leke oluşacak engellemeye çalışma kimyasal kreme bulaşma fakat güneşten koru kendiliğinden kayvolacak dedi mühim olan güneşten korumakmış