Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ahahaha çilek yaa uğur dündarın bilinçaltında ne işi varrrr dhsjsjsj günaydın kuşum benim 11.30 da randevum var şükürler olsun o kutlu gün geldi ay nasıl sabrettim bilmiyorum
Ya varya asla mantığı olmayan bi rüya bide asla bitmek bilmedi
Ayyyy hadi bakalım muayeneden çıkınca hemen gelip anlatıyorsunnnn neler yaptı hareketli miydi boyu kilosu artmış mı benimkine daha var sizinkilerle avunayım bari aşko

KIZLAAR sizden bir dua rica edebilir miyim onlarca hamile duası kabul oluur Benim doğuma kadar çok önemli bir projeyi bitirmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra nasıl dağılacağımız malum. Bana bu güç kuvvet azim ve istikrar ve başarı için dua eder misiniz İnş herkesin işleri kolaylaşır bu süreçte güzel bir başlangıç yaparız bebelerimizleeeee

Hemmmen buradayım çıkışta zaten 2 3 gündür hiç hamile gibi değilim bana bi geldilerdi gidip göreyim yüreğime su serpilsin özledim beboyuu

Hemmmen buradayım çıkışta zaten 2 3 gündür hiç hamile gibi değilim bana bi geldilerdi gidip göreyim yüreğime su serpilsin özledim beboyuu
valla bende delirdim artık, hele iki güne çığırımdan çıkarım diye düşünüyorum ajahjahhh
bugün tam kaç haftalık senin bebo

Gün yaklaştıkça sabırsızlıkla beraber ben de böyleyim djdjjdd yatcaz kalkcaz 3 kere sonra muayene djdjdj

Aşkım an itibarı ile 15+2 ama usgde önde hep 16 haftalık çıkacak muhtemelen 5 6 gün öndeydi hep benim kızçe
ya benim de hep 1 hafta önde gidiyordu ama bu ay hiç beslenemedim acaba hala ilerde midir onu da taktım kafaya. çıktığında bu konuyu özellikle konuşalım bacım

ya benim de hep 1 hafta önde gidiyordu ama bu ay hiç beslenemedim acaba hala ilerde midir onu da taktım kafaya. çıktığında bu konuyu özellikle konuşalım bacım
Kız bende aynı doğru düzgün şey yiyemedim büyüdümü acaba çocuk içeride diyorum falan dbdndn hemenn haber vericiiiim gelişmelerii takipte kalın

Kızlar beni bi görün♥

Selamlar benim de cok kuru ve hassas yuzum darphin in intral nemlendiricisini kullanuyorum cok memnunum. Eczaci hanim en temiz icerikli nemlendiricilerden oldugunu da belirtmisti buarada hamilelikte kullanilabiliyor

Selamlar benim de cok kuru ve hassas yuzum darphin in intral nemlendiricisini kullanuyorum cok memnunum. Eczaci hanim en temiz icerikli nemlendiricilerden oldugunu da belirtmisti buarada hamilelikte kullanilabiliyor
Canım tam adı nedir bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…