- 22 Kasım 2022
- 3.476
- 3.807
- 63
Ya varya asla mantığı olmayan bi rüya bide asla bitmek bilmediAhahaha çilek yaa uğur dündarın bilinçaltında ne işi varrrr dhsjsjsjgünaydın kuşum benim 11.30 da randevum var şükürler olsun o kutlu gün geldi ay nasıl sabrettim bilmiyorum
Hemmmen buradayım çıkıştaYa varya asla mantığı olmayan bi rüya bide asla bitmek bilmedi
Ayyyy hadi bakalım muayeneden çıkınca hemen gelip anlatıyorsunnnn neler yaptı hareketli miydi boyu kilosu artmış mıbenimkine daha var sizinkilerle avunayım bari aşko
valla bende delirdim artık, hele iki güne çığırımdan çıkarım diye düşünüyorum ajahjahhhHemmmen buradayım çıkıştazaten 2 3 gündür hiç hamile gibi değilim bana bi geldilerdi gidip göreyim yüreğime su serpilsin özledim beboyuu
Ben galiba max 1 buçuk lt su içebiliyorum,o yüzden de her yerim kuruyorBenim bütün sorunlarımın kapısı suya çıkıyor. Az içtiğimde kasık sancısı bel ağrısı mide bulantısı şiddetleniyor. ama minimum 2buçuk içince gece çok rahat uyuyorum ilginç
vücudum alarm vermese kesin bende içmezdim hiç sevmiyorum çünkü. ama ninem gibi heryerim zonkluyor suyu az içinceBen galiba max 1 buçuk lt su içebiliyorum,o yüzden de her yerim kuruyor
Aşkım an itibarı ile 15+2 ama usgde önde hep 16 haftalık çıkacak muhtemelen 5 6 gün öndeydi hep benim kızçevalla bende delirdim artık, hele iki güne çığırımdan çıkarım diye düşünüyorum ajahjahhh
bugün tam kaç haftalık senin bebo
Gün yaklaştıkça sabırsızlıkla beraber ben de böyleyim djdjjdd yatcaz kalkcaz 3 kere sonra muayene djdjdjGünaydın kızlarrr
Muayene günüm yaklaştıkça benim kabuslar artıyorDün gece rüyamda kontrole gitmişim ve benimle uğur dündar ilgilenecekmiş, ama kapris yapıyormuş ünlü diye. usg ye bi türlü almadıkları için ortalığı kırıp döküyordum ahahajhhajhajhhjaha
1 aylık muayene aralığı beni baya bozdu
ya benim de hep 1 hafta önde gidiyordu ama bu ay hiç beslenemedim acaba hala ilerde midir onu da taktım kafaya. çıktığında bu konuyu özellikle konuşalım bacımAşkım an itibarı ile 15+2 ama usgde önde hep 16 haftalık çıkacak muhtemelen 5 6 gün öndeydi hep benim kızçe
Zaman takıldı sanki ya 3 haftayı iyi atlattım 3 günle baş edemiyorumm hahahahhahahGün yaklaştıkça sabırsızlıkla beraber ben de böyleyim djdjjdd yatcaz kalkcaz 3 kere sonra muayene djdjdj
Kız bende aynı doğru düzgün şey yiyemedim büyüdümü acaba çocuk içeride diyorum falan dbdndn hemenn haber vericiiiim gelişmelerii takipte kalınya benim de hep 1 hafta önde gidiyordu ama bu ay hiç beslenemedim acaba hala ilerde midir onu da taktım kafaya. çıktığında bu konuyu özellikle konuşalım bacım
Kızlar beni bi görün♥KIZLAAR sizden bir dua rica edebilir miyimonlarca hamile duası kabul oluur Benim doğuma kadar çok önemli bir projeyi bitirmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra nasıl dağılacağımız malum. Bana bu güç kuvvet azim ve istikrar ve başarı için dua eder misiniz İnş herkesin işleri kolaylaşır bu süreçte güzel bir başlangıç yaparız bebelerimizleeeee
Nub teorisine göre tahmin yapar mısın de canmBana o bile yorum yapmadı net tahmini 16dan sonra yapabilirim dedi
Selamlar benim de cok kuru ve hassas yuzum darphin in intral nemlendiricisini kullanuyorum cok memnunum. Eczaci hanim en temiz icerikli nemlendiricilerden oldugunu da belirtmisti buarada hamilelikte kullanilabiliyorKızlar günaydın bana da çok acil vücut ve yüz için bir nemlendirici önerisi lazım yüzüm pul pul dökülüyor zaten yüzümde de egzama var şimdi kuru olunca daha kötü oluyor ,ne kullanabilirim iyi nemlendirici?
Benim bugündü ama cumaya ertelendi şimdi ya çok sinirlendimCuma gunu ama cinsiyet belli olmaz yaa
Sen en doğrusunu yapıyorsun,benim yetersiz geliyor kendime farkındayım zorlasam da içemiyorumvücudum alarm vermese kesin bende içmezdim hiç sevmiyorum çünkü. ama ninem gibi heryerim zonkluyor suyu az içince
Canım tam adı nedir bunun?Selamlar benim de cok kuru ve hassas yuzum darphin in intral nemlendiricisini kullanuyorum cok memnunum. Eczaci hanim en temiz icerikli nemlendiricilerden oldugunu da belirtmisti buarada hamilelikte kullanilabiliyor
Darphin intral soothing cilt bakim kremi diye geciyor sitesinde, ben eczaneden almistim. Bu serinin gunes kremi vs de var ama doktor bana gunes kremi olarak solante onerdi :)Canım tam adı nedir bunun?
Gittin mii kontrole sorma bende son bir haftadır hamile gibi hissetmiyorum bi enerjim geldi hiç bi belirtim kalmadı korkuyorumm iyi şeyler söle banaHemmmen buradayım çıkıştazaten 2 3 gündür hiç hamile gibi değilim bana bi geldilerdi gidip göreyim yüreğime su serpilsin özledim beboyuu
Geldim bekliyorum canım, güzel haberler vericem size merak etmeyin bir şey olmaz bebelere biz evham yapıyoruz hepGittin mii kontrole sorma bende son bir haftadır hamile gibi hissetmiyorum bi enerjim geldi hiç bi belirtim kalmadı korkuyorumm iyi şeyler söle bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?