Kesinlikle benim de öyle.. biraz az içtiğimde tansiyonum oynuyor midem bulanıyor , kuruluk artıyor öyle ki dudaklarım bile açılamayacak hale geliyorBenim bütün sorunlarımın kapısı suya çıkıyor. Az içtiğimde kasık sancısı bel ağrısı mide bulantısı şiddetleniyor. ama minimum 2buçuk içince gece çok rahat uyuyorum ilginç
Pozisyondan kıza benzettim canımKızlar sizce cinsiyeti nedir tahmin yapar mısınız ?
12 haftalık
Rahim buyudugu için böyle agrilar olabilir canım benim de çoğunlukla kalça kemiğim ağrıyorKızlar aranızda benim gibi vajina ağrısı çeken var mı?bir haftadır ayakta durmakta zorlanıyorum neden böyle oldu kii
Ayyyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım yapar mı cinsiyet tahminiGünaydın kızlarBugün saat 12’de randevum var. Çok heyecanlıyım. Bana şans dileyin güzel anneler
Ayyyy çileğim böyle rüyaların sonu bir türlü gelmiyor dimi bende böyle rüyalar görüyorum hep ama bir türlü usg ye giremiyorum bilinç altı onlineGünaydın kızlarrr
Muayene günüm yaklaştıkça benim kabuslar artıyorDün gece rüyamda kontrole gitmişim ve benimle uğur dündar ilgilenecekmiş, ama kapris yapıyormuş ünlü diye. usg ye bi türlü almadıkları için ortalığı kırıp döküyordum ahahajhhajhajhhjaha
1 aylık muayene aralığı beni baya bozdu
Günaydın canım güzel haberlerle bekliyoruz senigünaydın kızlar bugün kontrol günüm :)
Kuzucum kolaylıklar diliyorum insallh en mükemmel şekilde üstesinden gelirsin dualarım seninle başarıların daim olsun çiçeğimKIZLAAR sizden bir dua rica edebilir miyimonlarca hamile duası kabul oluur Benim doğuma kadar çok önemli bir projeyi bitirmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra nasıl dağılacağımız malum. Bana bu güç kuvvet azim ve istikrar ve başarı için dua eder misiniz İnş herkesin işleri kolaylaşır bu süreçte güzel bir başlangıç yaparız bebelerimizleeeee
vallahi tüm gece cinnet geçirdimmm maviş hahahahhhahaPozisyondan kıza benzettim canımsağlıkla gelsin
Rahim buyudugu için böyle agrilar olabilir canım benim de çoğunlukla kalça kemiğim ağrıyor
Ayyyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım yapar mı cinsiyet tahmini
Ayyyy çileğim böyle rüyaların sonu bir türlü gelmiyor dimi bende böyle rüyalar görüyorum hep ama bir türlü usg ye giremiyorum bilinç altı onlineugur Dündar: ben ne alaka
Size diyorum aynı zaman da devlete de muayene ye gidin böylelerle ayda iki kere bebisi göreceksiniz
Günaydın canım güzel haberlerle bekliyoruz seni
ooo süper valla 4 litreyi göremedim ama minimum 2buçuk max 3 lt mutlaka içiyorum yoksa perişanımKesinlikle benim de öyle.. biraz az içtiğimde tansiyonum oynuyor midem bulanıyor , kuruluk artıyor öyle ki dudaklarım bile açılamayacak hale geliyor3-4 litreye yaklaşıyorum artık
Ayyy hadi çok heyecanlıı benm daha çok var kontroleee güzel haberler verr içim rahatlasın :)Geldim bekliyorum canım, güzel haberler vericem size merak etmeyin bir şey olmaz bebelere biz evham yapıyoruz hep
Ne kaldı ki surda iki güncükvallahi tüm gece cinnet geçirdimmm maviş hahahahhhaha
Evet öyle geliyor bana da, bu kontrolden sonra artık ayda bir e çıkacak benim de 3 haftaydı önceden djdjd Allah yardımcım olsunZaman takıldı sanki ya 3 haftayı iyi atlattım 3 günle baş edemiyorumm hahahahhahah
Bitanesin güzel anne ya amin amin aminKuzucum kolaylıklar diliyorum insallh en mükemmel şekilde üstesinden gelirsin dualarım seninle başarıların daim olsun çiçeğim
Ayyyyy canım vallahi gözünaydın yaaa o kadar sevindim ki allah nazardan saklasınHanımlarrrr çıktımayy kızçem nasıl oynakkk yerinde durmadıııı. Eller kollar bacaklar bi o yana gitti bi bu yana C cilekcanavari bebiş hala önde o kadar iştahsızlığıma rağmen hatta 1 kilo vermişim hiç almamışım ama hoca sağlıklı bebek sıkıntı yok dedi 16+2 çıktık usgde 138 gram şuanda her şey yolunda
Baya bebekk olmuş büyümüş o kadar hareketliydi kii bi türlü düzgün poz alamadıkAyyyyy canım vallahi gözünaydın yaaa o kadar sevindim ki allah nazardan saklasınşu yemek yiyememe konusuna çok takmıştım kafayı, rüyalarımda bebeğin küçük kaldığını falan görüyordum töbe yarabbim demek ki çok alakası yokmuş çok sevindim
şekli şemali iyice bebek gibi olmuş mu
Maşallah gözünüz aydınBaya bebekk olmuş büyümüş o kadar hareketliydi kii bi türlü düzgün poz alamadıkbi aydır rahat yumurta falan yiyemiyorum düzgün beslenmiyorum ama bi hafta önde çıktı gelişim çok iyi dedi ben şok agshsjw kilo konusunda da bebek iyi olduğu için bu dönemde alınmaması senin için iyi dedi daha sonra alım bekliyoruz dedi herşey mük dedii ay çok mutlu oldum hadi sıra sizde güzel haberlerrrdee
Amin canımMaşallah gözünüz aydınsağ salim kucagimiza almak nasip olsun bebeklerimizi
Gözünn aydınn canımm çok sevindimmm inşallah sağlıklıcaa ilerlesinn :)) hamile gibi hissetmeme normalmiş ozaman iyi bişeyyAmin canım
Bu aralar rahatlama dönemi normal dedi korkmaGözünn aydınn canımm çok sevindimmm inşallah sağlıklıcaa ilerlesinn :)) hamile gibi hissetmeme normalmiş ozaman iyi bişeyy
Ay çok mutlu oldum vallahi allah hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhhBaya bebekk olmuş büyümüş o kadar hareketliydi kii bi türlü düzgün poz alamadıkbi aydır rahat yumurta falan yiyemiyorum düzgün beslenmiyorum ama bi hafta önde çıktı gelişim çok iyi dedi ben şok agshsjw kilo konusunda da bebek iyi olduğu için bu dönemde alınmaması senin için iyi dedi daha sonra alım bekliyoruz dedi herşey mük dedii ay çok mutlu oldum hadi sıra sizde güzel haberlerrrdee
Görürsün kuzum girmeden çikolata yemiştim allahımmm yarabbim hiç durmadı o el kolAy çok mutlu oldum vallahi allah hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhh
İçime umut doğdu aynı durumdaydık cünkü, benim tızım da iyidir o zaman
Şöyle hareketli görmek çok istiyorum ya simdiye kadar hep zorla hareket ettirdik biraz kendi kendine neler yapıyor görmek istiyorumm
Benm randevum sabah ya zorlanırım ama yemeye calısırım çikolataGörürsün kuzum girmeden çikolata yemiştim allahımmm yarabbim hiç durmadı o el koloynak kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?