- 18 Şubat 2025
- 441
- 618
- 18
Belirginleşmiş kuşum hemde nasıl ben bu kadar büyüyeceğini beklemiyordum her detayını ayrı ayrı gösterdi hoca bacak uzunluğu bilmemne tek tek ölçtü baktıBenm randevum sabah ya zorlanırım ama yemeye calısırım çikolata
Yüzü belirginleşmiş mi
Maşallah canımm ya çok sevindüm valla bnde rhaatladım birazz kaç dk sürüyor ultrason yaa ben gittiğimde çok kısa sürüyorr hemen bitiyorBelirginleşmiş kuşum hemde nasıl ben bu kadar büyüyeceğini beklemiyordum her detayını ayrı ayrı gösterdi hoca bacak uzunluğu bilmemne tek tek ölçtü baktıher şey yolunda şükürler olsunn. En çok takıldığım işte yeme konusuydu 5 gün öndeyken 1 hafta önde çıktı dedim hocam ben yemiiim o zaman djskfg anlamadım göbüşte büyüdü ama kilo yok anlık şöyleliyiizz. Sağlıklı olsunlar da
Bi 10 15 dakika kadar baktı canım tek tek bize ne neresi gösterdi bu sefer uzun sürdü normalde benim de kısaMaşallah canımm ya çok sevindüm valla bnde rhaatladım birazz kaç dk sürüyor ultrason yaa ben gittiğimde çok kısa sürüyorr hemen bitiyor
Ona ne zaman git dedi canımm diğer kontrolü yine bir aynsonramıııBi 10 15 dakika kadar baktı canım tek tek bize ne neresi gösterdi bu sefer uzun sürdü normalde benim de kısaperinatoloğa yönlendirdi detaylı ultrason için ondan sonra görüşcez dedi artık bakalım
Canım bahsettiğin bebek arabalarının modelini falan da yazabilir misin? Eşim Almanya'ya gidecek haziran sonu ona baktırayım. İlk çocuk olduğu için ne model ne marka hiçbir fikrimiz yok bir yerden başlayalım :) Yurtdışından parfüm çanta out bebek eşyaları in oldutırmalarımdan kendimce bahsedeyim. Çocuk sahibi tüm arkadaşlarım hafif ve bastın tipi araba almamı söyledi. Ağır olanları herkes kullanmayı bırakmış. Bu arada eğer almanyadan buraya gelecek akraba tanıdık vs varsa arabayı onlara getirtebilirsiniz. Direkt olarak yarı fiyat almanyada. Hatta eşim normalde temmuz ağustos gibi almanyaya alışverişe git
Hamilelikten öne de kuru ve egzamaya yatkın cilt olarak benim sınavım hala kuruluktan yara olan kaşınan cilt. Her gün 15-20 dakika oramı buramı kremliyorum. Ben kullandıklarımı ve birkaç tane de araştırıp aldıklarımı yazayım bir bak istersen. Genelde dermokozmetik markalardan tercih ediyorum. Laboratuarı/testi vs yerli olanlara içim rahat etmiyor. Bu tarz şeyler tarım bakanlığı kontrolünde oluyor ya da hiç kontrol olmuyor. Ben içeriklerini güvenli mi diye chatgptye yorumlatıyorum her birinin. Bebek ürünü olan her şeye de doğrudan güvenmeyin maalesef bizde standartlar düşük ve tartışmalı içerikleri ekleyebiliyorlar.Kızlar günaydın bana da çok acil vücut ve yüz için bir nemlendirici önerisi lazım yüzüm pul pul dökülüyor zaten yüzümde de egzama var şimdi kuru olunca daha kötü oluyor ,ne kullanabilirim iyi nemlendirici?
Bir ay sonra perinatolog randevum var genelde 18-22 haftalar aralığında yapılır. Bir ay beklicem artık detaylı ultrason için ordan sonuçları alıp tekrar kendi doktorumaOna ne zaman git dedi canımm diğer kontrolü yine bir aynsonramııı
Anladımm canm hadi hayırlısı üç hafta sonrada gitsen oluyor ozaman 16 isenn 19 hafta oluyorr :) bu bir ay bekleme beni çok bunaltııı :)Bir ay sonra perinatolog randevum var genelde 18-22 haftalar aralığında yapılır. Bir ay beklicem artık detaylı ultrason için ordan sonuçları alıp tekrar kendi doktoruma
Ay nasıl tatlı büyümüş yaaa allahım nazarlardan esirgeBelirginleşmiş kuşum hemde nasıl ben bu kadar büyüyeceğini beklemiyordum her detayını ayrı ayrı gösterdi hoca bacak uzunluğu bilmemne tek tek ölçtü baktıher şey yolunda şükürler olsunn. En çok takıldığım işte yeme konusuydu 5 gün öndeyken 1 hafta önde çıktı dedim hocam ben yemiiim o zaman djskfg anlamadım göbüşte büyüdü ama kilo yok anlık şöyleliyiizz. Sağlıklı olsunlar da
Görünce çıldırıcaksınn sabret bende çok sabırsızca bekledim bir ay ama değdi güle oynaya karşıladı anasını senin de öyle olacakAy nasıl tatlı büyümüş yaaa allahım nazarlardan esirgeben de hiç kilo almıyorum ama benim de karnım büyüyor artık dört gözle bu zamanları beklemiştim 15. Haftaya girerken ağrılarım vardı bi anda belirginleşti benim küçük pıtırcığım.
Ay iyice meraklandım şuan varya umarım zaman su gibi geçer iş olmasa evde sürekli uyurdum zaman geçsin diye
Canım çok çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın,bir bakacağım inşallah dediklerineCanım bahsettiğin bebek arabalarının modelini falan da yazabilir misin? Eşim Almanya'ya gidecek haziran sonu ona baktırayım. İlk çocuk olduğu için ne model ne marka hiçbir fikrimiz yok bir yerden başlayalım :) Yurtdışından parfüm çanta out bebek eşyaları in oldu
Hamilelikten öne de kuru ve egzamaya yatkın cilt olarak benim sınavım hala kuruluktan yara olan kaşınan cilt. Her gün 15-20 dakika oramı buramı kremliyorum. Ben kullandıklarımı ve birkaç tane de araştırıp aldıklarımı yazayım bir bak istersen. Genelde dermokozmetik markalardan tercih ediyorum. Laboratuarı/testi vs yerli olanlara içim rahat etmiyor. Bu tarz şeyler tarım bakanlığı kontrolünde oluyor ya da hiç kontrol olmuyor. Ben içeriklerini güvenli mi diye chatgptye yorumlatıyorum her birinin. Bebek ürünü olan her şeye de doğrudan güvenmeyin maalesef bizde standartlar düşük ve tartışmalı içerikleri ekleyebiliyorlar.
Yüzüm için serum Avene Cicalfate+ Cilt Bakım Serumu üzerine Avene Hydrance Rich Nemlendirici Krem kullanıyorum. Çok kuru olduğunda La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M Balm kullanıyordum şimdi bitti. Bioderma cicabio arnica aldım. Göbeğimde iğne morluklarına da iyi gelir diye umuyorum. Bunları kurdeşen gibi olan yerlere de sürüyorum rahatlatıyor.
Vücuduma da bioderma atoderm balm + çok kuruyan yerlere mustelanın avokadolu kremini sürüyorum(göğüs uçlarım falan bazen kuruyor bu alerji falan yapmadı). Çok kızarıp kaşınırsam da biodermanın after sun kremini dolapta tutuyorum soğuk soğuk iyi geliyor.
Güneş kremi de kimyasal filtre içermeyen sadece Bioderma Photoderm SPF 50+ Mineral Fluide bulabildim. 15 dk beklenince üzerine makyaj yapılabilir bence. Ben şuan yapmadığım için yalan olmasın. Vücut içinde daha ekonomik bir ürün aradım ama bulamadım yani mecbur tatilde de kullanmak için yedeğini aldım. Bioderma Atoderm 2-in-1 Body Oil'i de yağ olarak aldım ama henüz kargoda kullanmaya başlamadım.
Böyle böyle 13 haftayı bitirdim bakalım inş egzama için ilaç kullanmadan tamamlarım.
canım valla benim de bebek hep önde cıkıyor en son 11+4 gittiğimde 12+5 çıkmıştı ama karın çevresi falan bişey dememişti boyunu ölçerek mi söyledi acabaKızlar benim bebeğin her şeyi normal olmasına rağmen karın çevresi 3 randevudur 10 gün önde çıkıyor gram olarak da olması gerekenin %30 üzerinde sürekli, doktor açlık tokluk şeker baktı şeker mi var diye ama o da çıkmadı ben böyle napıcam bilmiyorum ama kötü bir şey değil sanırım genetik dedi o da. aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim 16+2 de gittim en son 17+4 çıktı karın çevresi mesela ama başı ve bacakları 16+4 le uyumluydu
Hadi inşallah teyzesiiiGörünce çıldırıcaksınn sabret bende çok sabırsızca bekledim bir ay ama değdi güle oynaya karşıladı anasını senin de öyle olacak
perinatolog randevusunu aldın mı kuzum ? 20. haftada mı gidilecekBi 10 15 dakika kadar baktı canım tek tek bize ne neresi gösterdi bu sefer uzun sürdü normalde benim de kısaperinatoloğa yönlendirdi detaylı ultrason için ondan sonra görüşcez dedi artık bakalım
Evet canım aldım bana bu hafta aralığı için 23 haziran-7 temmuz aralığında gidebilirsin dedi. Ben tabii en erken ne zamansa o zaman gideceğim için 23 hazirana fikslendimperinatolog randevusunu aldın mı kuzum ? 20. haftada mı gidilecek
Ben ancak gelebildimPozisyondan kıza benzettim canımsağlıkla gelsin
Rahim buyudugu için böyle agrilar olabilir canım benim de çoğunlukla kalça kemiğim ağrıyor
Ayyyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım yapar mı cinsiyet tahmini
Ayyyy çileğim böyle rüyaların sonu bir türlü gelmiyor dimi bende böyle rüyalar görüyorum hep ama bir türlü usg ye giremiyorum bilinç altı onlineugur Dündar: ben ne alaka
Size diyorum aynı zaman da devlete de muayene ye gidin böylelerle ayda iki kere bebisi göreceksiniz
Günaydın canım güzel haberlerle bekliyoruz seni
Canım gözünaydın çooook tebrikler sağlıkla kucakla inşallahBen ancak gelebildim13+1’deyiz. Bebeğimi uzun uzun gördüm. Doktor riskli dönemi atlatmışsın dedi. Kocam 3 dakikalık video çekmiş. Geldiğimden beri tekrar tekrar onu izliyorum %99 erkek dedi. Yine de kıyafet alma bir dahaki gelişinde netleştirelim dedi. Sen ne hissediyordun dedi. Erkek hissediyordum dedim. Evet, annelerin hissi çıkıyor genelde dedi Böyle yani kızlar. Heyecandan karmakarışık yazdım. Hâlâ etkisindeyim o anların.
Çok teşekkür ederim canım. Ağzına sağlık. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım gözünaydın çooook tebrikler sağlıkla kucakla inşallah
Sana bişey sorucam ocean mummy mi kullanıyordun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?