Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ya o ocean mummy beni bitirdi mahvetti resmen. günde 6-7 kere büyük tuvalete cıkıyorum hemoroidimi tetikledi. cildimde sivilcelenme yaptı
3 gün içmedim biraz toparlandım ama bugün mecbur yine içtim bende değiştircem onu bi daha asla kullanmayı düşünmüyorum başka bişey önersin ctesi günü

Selam teyzeleri . Cinsiyet netleşti paşalarımın ilk kıyafetini aldım
Eki Görüntüle 3594571

Yaaaaa gözün aydın annesi ben hep kız istiyordum doktorda kız dedi ama şuan erkek bebeklere de o kadar yükseğim kibenim kuzenlerim ikiz erkek ve halamın sırtı asla yere gelmiyor kuzum. sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Oyyy nasıl sevindim yaaa. Hemde %99. Maşallah sonunda rahat bir nefes al canım doktor kanama alanı için birşey dedi mi

Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla doğarlar .Muayene sürem 10 güne düştü sıkı takipteyiz. Genel durumları iyi çok şükür.20 Haftada çoçuk kardiyolojisi görsün dedi anne karnında detaylı kalp analizi yapılıyormuş. Bir sorun varsa doğum sonrası tedbirimizi alırız diyorlar .İyiki perinatoloji kontrolündeyim

Canim
Korkma genel olarak bebekler haftasından önde olabiliyor kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum benim de geç dollenme olmasına rağmen haftasının önüne geçti
kızlar nasılsınız, bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Dün akşamdan beri bir kipirti vsr gibi hissediyorum balık süzülür gibi oluyor
Selam teyzeleri . Cinsiyet netleşti paşalarımın ilk kıyafetini aldım
Eki Görüntüle 3594571
Ahhhhh ne tatlılar masallah Rabbim sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım
Çok sevindim güzel haberler almana canım sağlıkla gelsin oglusun insallah

Canım ben bunu içiyorum bak, ama sürekli hareketsiz olmama rağmen hemeroidi tetiklemedi bana iyi geldi. Sorarsın dr una

Eklentiler

• IMG_3758.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3759.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 29
Ay canım hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin .Ben de sanırım 13+0 da gideceğim,meraklar içerisindeyim.Erkek gibi hissediyorum kendi bebişimi,iki kişi de çok emin erkek dedi bana ,bir kişi de çok emin kızın olacak dedi.Bakalım ne olacak merakla bekliyorum Seni de erkek diye düşünmüştüm

Canım sen kaç haftalıksın şuan. Yaaa ilk zamanlar beta artışımızı hesaplıyorduk seninle aynı zamanlarda sanki

İkiz olduğu için mi kontrol süreniz neden düştü canım. Çok iyi bak iyiler miş herşey yolunda gidecek inş içini ferah tut

İkiz olduğu için mi kontrol süreniz neden düştü canım. Çok iyi bak iyiler miş herşey yolunda gidecek inş içini ferah tut
evet ikiz ve tek yumurta ikizi olduğu için yakın takipteyiz .İkizler aynı plesantadan beslendikleri kan çalma yemek çalma olabiliyormuş .Biri fazla beslenip diğerinin hakkını yiyebiliyormuş .Aralarındaki gelişim farklılığı olursa erkenden farketmek için yakın takibe alıyorlar.

Canım herkesten multivitamin konusunda sıkıntı çektiklerini duyuyorum. Doktorum bana femival Vita verdi. Hem küçük yuvarlak içmesi kolay hem de hiç yan etki yapmadı. İçeriği de tam. Hatta doktorum demir ve d vitaminine de şimdilik gerek yok bu karşılar dedi. İstersen sende dene. 3 haftadır kullanıyorum. Ben memnunum.

ben daha 15 'in içindeyim çok erken belki psikolojiktir ama hafta sonu titreşim gibi birşey hisettim, doğru mu hissettim ne zaman hissetmeye başlarım artık hissetmek iyi olduğunu bilmek istiyorm randevu aralıkları uzadı, iyi mi diye merak ediyor insan

ya bağırsaklarımı çok kötü bozuyor canım çok sağol hepsini not alıyorum akşam içeriklerine bakayım, doktora gidince de sorucam uygunluk verirse alayım içlerinden en rahat kullanılanını. hayat kalitesi düşüyor insanın böyle

Merhaba kızlar bende az önce kontrolden çıktım kızım büyümüştü baya maşallah Doktora girmeden çikolata yedim hareketli görelim diye ve tam girerken sol tarafıma tekme attı galiba ilk kez bu kadar net hissettim. Ultrasonda da tam ayak kısmı soldaydı ve hareket ediyordu. Herşeyimiz normal çıktı çok şükür sonraki kontrole 1 ay sonra dedi, 20.haftada ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısı yapılacak. Bu arada benim anemi olduğu için demir ve d vitaminine de başladık.

Bu arada ben arada bir hafif bişeyler hissediyorum hatta az önce hissettim sol tarafa burdu dedim doktor gayet normal karşıladı bebeği hissetmeye başladın artık daha rahat olacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…