- 22 Kasım 2022
- 3.469
- 3.806
- 63
ya o ocean mummy beni bitirdi mahvetti resmen. günde 6-7 kere büyük tuvalete cıkıyorum hemoroidimi tetikledi. cildimde sivilcelenme yaptıÇok teşekkür ederim canım. Ağzına sağlık. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ocean Mummy kullanıyordum ama yalan yok bu ara içemiyordum midemi bulandırdığı için. Hamileler için olan başka bir multivitamin tercih edebilirsin dedi. Sağlıklı beslendikten sonra kendini çok zorlama dedi canım.
Ben ancak gelebildim13+1’deyiz. Bebeğimi uzun uzun gördüm. Doktor riskli dönemi atlatmışsın dedi. Kocam 3 dakikalık video çekmiş. Geldiğimden beri tekrar tekrar onu izliyorum %99 erkek dedi. Yine de kıyafet alma bir dahaki gelişinde netleştirelim dedi. Sen ne hissediyordun dedi. Erkek hissediyordum dedim. Evet, annelerin hissi çıkıyor genelde dedi Böyle yani kızlar. Heyecandan karmakarışık yazdım. Hâlâ etkisindeyim o anların.
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla doğarlar .Muayene sürem 10 güne düştü sıkı takipteyiz. Genel durumları iyi çok şükür.20 Haftada çoçuk kardiyolojisi görsün dedi anne karnında detaylı kalp analizi yapılıyormuş. Bir sorun varsa doğum sonrası tedbirimizi alırız diyorlar .İyiki perinatoloji kontrolündeyimYaaaaa gözün aydın annesiben hep kız istiyordum doktorda kız dedi ama şuan erkek bebeklere de o kadar yükseğim ki benim kuzenlerim ikiz erkek ve halamın sırtı asla yere gelmiyor kuzum. sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Oyyy nasıl sevindim yaaa. Hemde %99. Maşallahsonunda rahat bir nefes al canım doktor kanama alanı için birşey dedi mi
CanimKızlar benim bebeğin her şeyi normal olmasına rağmen karın çevresi 3 randevudur 10 gün önde çıkıyor gram olarak da olması gerekenin %30 üzerinde sürekli, doktor açlık tokluk şeker baktı şeker mi var diye ama o da çıkmadı ben böyle napıcam bilmiyorum ama kötü bir şey değil sanırım genetik dedi o da. aynı şeyi yaşayan var mı diye merak ettim 16+2 de gittim en son 17+4 çıktı karın çevresi mesela ama başı ve bacakları 16+4 le uyumluydu
Dün akşamdan beri bir kipirti vsr gibi hissediyorum balık süzülür gibi oluyorkızlar nasılsınız, bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Ahhhhh ne tatlılar masallah Rabbim sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım
Çok sevindim güzel haberler almana canım sağlıkla gelsin oglusun insallahBen ancak gelebildim13+1’deyiz. Bebeğimi uzun uzun gördüm. Doktor riskli dönemi atlatmışsın dedi. Kocam 3 dakikalık video çekmiş. Geldiğimden beri tekrar tekrar onu izliyorum %99 erkek dedi. Yine de kıyafet alma bir dahaki gelişinde netleştirelim dedi. Sen ne hissediyordun dedi. Erkek hissediyordum dedim. Evet, annelerin hissi çıkıyor genelde dedi Böyle yani kızlar. Heyecandan karmakarışık yazdım. Hâlâ etkisindeyim o anların.
ya o ocean mummy beni bitirdi mahvetti resmen. günde 6-7 kere büyük tuvalete cıkıyorum hemoroidimi tetikledi. cildimde sivilcelenme yaptı
3 gün içmedim biraz toparlandım ama bugün mecbur yine içtimbende değiştircem onu bi daha asla kullanmayı düşünmüyorum başka bişey önersin ctesi günü
Ay canım hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin .Ben de sanırım 13+0 da gideceğim,meraklar içerisindeyim.Erkek gibi hissediyorum kendi bebişimi,iki kişi de çok emin erkek dedi bana ,bir kişi de çok emin kızın olacak dedi.Bakalım ne olacak merakla bekliyorumBen ancak gelebildim13+1’deyiz. Bebeğimi uzun uzun gördüm. Doktor riskli dönemi atlatmışsın dedi. Kocam 3 dakikalık video çekmiş. Geldiğimden beri tekrar tekrar onu izliyorum %99 erkek dedi. Yine de kıyafet alma bir dahaki gelişinde netleştirelim dedi. Sen ne hissediyordun dedi. Erkek hissediyordum dedim. Evet, annelerin hissi çıkıyor genelde dedi Böyle yani kızlar. Heyecandan karmakarışık yazdım. Hâlâ etkisindeyim o anların.
Ay canım hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin .Ben de sanırım 13+0 da gideceğim,meraklar içerisindeyim.Erkek gibi hissediyorum kendi bebişimi,iki kişi de çok emin erkek dedi bana ,bir kişi de çok emin kızın olacak dedi.Bakalım ne olacak merakla bekliyorumSeni de erkek diye düşünmüştüm
12+4 yavrumCanım sen kaç haftalıksın şuan. Yaaa ilk zamanlar beta artışımızı hesaplıyorduk seninle aynı zamanlarda sanki
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla doğarlar .Muayene sürem 10 güne düştü sıkı takipteyiz. Genel durumları iyi çok şükür.20 Haftada çoçuk kardiyolojisi görsün dedi anne karnında detaylı kalp analizi yapılıyormuş. Bir sorun varsa doğum sonrası tedbirimizi alırız diyorlar .İyiki perinatoloji kontrolündeyim
evet ikiz ve tek yumurta ikizi olduğu için yakın takipteyiz .İkizler aynı plesantadan beslendikleri kan çalma yemek çalma olabiliyormuş .Biri fazla beslenip diğerinin hakkını yiyebiliyormuş .Aralarındaki gelişim farklılığı olursa erkenden farketmek için yakın takibe alıyorlar.İkiz olduğu için mi kontrol süreniz neden düştü canım. Çok iyi bak iyiler miş herşey yolunda gidecek inş içini ferah tut
Yaa çok geçmiş olsun ne dedi doktor. Hastaneye yatan siz miydinzcovid testim pozitif çıktıinşallah bebeğime bişe olmaz
Sağol kuzum not aldım bunu da , bikaç seçenek var en bağırsak kudurtmayanını almamlazımCanım ben bunu içiyorum bak, ama sürekli hareketsiz olmama rağmen hemeroidi tetiklemedi bana iyi geldi. Sorarsın dr una
Canim cok gecmis olsun, uc sene once cok da yayginken kuzenim 2 kez gecirdi hem de tup bebek gebesiydi malesef. Cok sukur cok saglikli kocaman bir oglusu varcovid testim pozitif çıktıinşallah bebeğime bişe olmaz
Canım herkesten multivitamin konusunda sıkıntı çektiklerini duyuyorum. Doktorum bana femival Vita verdi. Hem küçük yuvarlak içmesi kolay hem de hiç yan etki yapmadı. İçeriği de tam. Hatta doktorum demir ve d vitaminine de şimdilik gerek yok bu karşılar dedi. İstersen sende dene. 3 haftadır kullanıyorum. Ben memnunum.ya o ocean mummy beni bitirdi mahvetti resmen. günde 6-7 kere büyük tuvalete cıkıyorum hemoroidimi tetikledi. cildimde sivilcelenme yaptı
3 gün içmedim biraz toparlandım ama bugün mecbur yine içtimbende değiştircem onu bi daha asla kullanmayı düşünmüyorum başka bişey önersin ctesi günü
ben daha 15 'in içindeyim çok erken belki psikolojiktir ama hafta sonu titreşim gibi birşey hisettim, doğru mu hissettim ne zaman hissetmeye başlarım artık hissetmek iyi olduğunu bilmek istiyorm randevu aralıkları uzadı, iyi mi diye merak ediyor insanCanim
Korkma genel olarak bebekler haftasından önde olabiliyor kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum benim de geç dollenme olmasına rağmen haftasının önüne geçti
Dün akşamdan beri bir kipirti vsr gibi hissediyorum balık süzülür gibi oluyor
Ahhhhh ne tatlılar masallah Rabbim sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım
Çok sevindim güzel haberler almana canım sağlıkla gelsin oglusun insallah
ya bağırsaklarımı çok kötü bozuyor canım çok sağol hepsini not alıyorum akşam içeriklerine bakayım, doktora gidince de sorucam uygunluk verirse alayım içlerinden en rahat kullanılanını. hayat kalitesi düşüyor insanın böyleCanım herkesten multivitamin konusunda sıkıntı çektiklerini duyuyorum. Doktorum bana femival Vita verdi. Hem küçük yuvarlak içmesi kolay hem de hiç yan etki yapmadı. İçeriği de tam. Hatta doktorum demir ve d vitaminine de şimdilik gerek yok bu karşılar dedi. İstersen sende dene. 3 haftadır kullanıyorum. Ben memnunum.
senden doğal bağışıklık kazanır daha bile iyi olur, sen sadece bağışıklığını yükseltecek şekilde beslenmene bak kuzumcovid testim pozitif çıktıinşallah bebeğime bişe olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?