Recep has 21 sonrasina veriyor tatlim asistani bana 21 i doldurup gelin ona gore olusturalim demistiKızlar Atıl Yüksel ya da Recep Has detaylı ultrason için kaçıncı haftada istiyor bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Recep has 21 sonrasina veriyor tatlim asistani bana 21 i doldurup gelin ona gore olusturalim demistiKızlar Atıl Yüksel ya da Recep Has detaylı ultrason için kaçıncı haftada istiyor bilgisi olan var mı
O kadar şanslısın ki benimki de perinatolog ama yapmıyor tüp bebekle uğraşmaktankızlar benim doktorum detaylı ultrasonu da kendi yapıyo![]()
Şimdi sitelerini buldum oraya bakıyordum ben de 18den itibaren yazmışlar ikisi de eşimin geliş tarihine göre 20. haftada oluyorum kabul eder mi acaba öğreneyim pazartesiRecep has 21 sonrasina veriyor tatlim asistani bana 21 i doldurup gelin ona gore olusturalim demisti
Doktorun çektiği usg var mı peki çıkıntının belli olduğuBiz çarşamba kontrole gittiğimizde doktor fetalde öğrendiğimiz cinsiyeti bilmiyordu sadece sonucu atmıştık. Eşim dedi ki tahmin edin cinsiyeti ne o da aynı sizinki gibi dedi burda bir çıkıntı var erkek mi dedi. Sonra ama bu kordon da olabilir bacak arasını net görmeden söylemezdim ama erkek olma ihtimali var derdim dedi. Yani fetal yaptırmasak şuan bizde büyük ihtimalle erkek diye öğrenmiştik ama kız![]()
Bana doktorum 20yi doldurup git dedi, recep beyin asistani aradigimizda da detayli usg icin 21 doldurmus olmayi oneriyor doktor bey dedi biz de oyle aldik canim. Bakalim sen de ara bir ne diyecekŞimdi sitelerini buldum oraya bakıyordum ben de 18den itibaren yazmışlar ikisi de eşimin geliş tarihine göre 20. haftada oluyorum kabul eder mi acaba öğreneyim pazartesi![]()
Bence bişey demez kendin de bulabilirsin perinatolog. Şimdiden araştır son kontrolde buraya gitcez falan dersin hiç açıklama yapmadan. Yada bir arkadaşım şu doktora gitmişti bende oraya gitmeyi düşünüyorum falan diye geçiştirirsin. Kardeşim yeğenimde profDr Yeşim Bülbüle gitmiş eski usg fotolarına baktım onu araştırcam bende.
Şimdi ben bu söylediğim doktorun yorumlarına baktım bikaç tane kılçık var içinde ama hoşuma gitmedi. Başka birine gitmek istiyorum desem yönlendirir mi
Ayy senin de mi erkekmişbenim de değişti cinsiyetimiz erkekmiş
21.haftayı doldurunca istiyorlar canımKızlar Atıl Yüksel ya da Recep Has detaylı ultrason için kaçıncı haftada istiyor bilgisi olan var mı
Ay niye ağladın canikom bebeğinin iri olduğu anlamına geliyor bu. Hafif şişko doğacak dedi bizim doktor cok hosuna gitti hatta üzülünecek bisey değil kibenimkinin de kafası göbeği birkaç gün önde eve gelince kaç saat ağladım ona normal bişey olmasına rağmen![]()
Onu da duydum ama Sabahattine gitmeye karar verdim ya uyuzmuş falan ama işinin de ehliymişBen de İzmirdeyim kızlar Cenk Gezer e yönlendirdi doktorum
O anın fotoğrafı yok ultrasonla bakarken demişti burda bişey var ama kordon da olabilir kesin bişey söylemezdim dedi.Doktorun çektiği usg var mı peki çıkıntının belli olduğu![]()
Onun ismine de bulmuştum araştırırken bakalım benim doktor kime yönlendirecek. 23 Haziran kontrolüm var o gün bir isim verir.Ben de İzmirdeyim kızlar Cenk Gezer e yönlendirdi doktorum
Herkes çok övüyor iki hocayı da kafam karıştı İbrahim bildiriciyi istiyordum ben de bakalım artık21.haftayı doldurunca istiyorlar canım
Hadi bakalım güzel sonuçlarımız olsunOnu da duydum ama Sabahattine gitmeye karar verdim ya uyuzmuş falan ama işinin de ehliymiş
Canim benim bir arkadasim da maslak acibademde ibrahim beye gitmisti memnun da kalmisti hani. Onu da iyi diye duyuyorumHerkes çok övüyor iki hocayı da kafam karıştı İbrahim bildiriciyi istiyordum ben de bakalım artık![]()