• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Canim benim bir arkadasim da maslak acibademde ibrahim beye gitmisti memnun da kalmisti hani. Onu da iyi diye duyuyorum
Evet canım çok iyidir öncesinde de tanıyorum çift rahim olduğumu öğrendiğimde görüşünü almak için de gitmiştim diğerlerini hiç bilmiyorum ama çok iyi olduklarını söylediler o yüzden kafam karıştı

kizlar uzun zamandir yazamiyorum. bu gun dogum gunum dileyim tum hamilelerin bende dahil bebislerine saglikla kavusmalari. bebek isteyenlere de tez zamanda saglikli bebek haberi almalari. insallah gelecek yasimi bebisimizde bizimle birlikte ailemiz buyuyerek kutlarim 😍🥰💗
Sevdiklerinle çok mutlu sağlıklı yaşların olsun nice senelere 💕💐

kizlar bu gun karnimda agrilar vardi hafif sonrada sag tarafda kasikdan yukarida yumruk gibi bisey oldu yumruk kadar degil daha kucuk sert bisey ne ola bilir anlamadim esim belki damardi dedi. ama oyle buyuk damar olurmu ki dedim😄 yarim saat gibi oldu gecti ama karnim bir sure sert gergin kaldi kafama takildi

kizlar bu gun karnimda agrilar vardi hafif sonrada sag tarafda kasikdan yukarida yumruk gibi bisey oldu yumruk kadar degil daha kucuk sert bisey ne ola bilir anlamadim esim belki damardi dedi. ama oyle buyuk damar olurmu ki dedim😄 yarim saat gibi oldu gecti ama karnim bir sure sert gergin kaldi kafama takildi
birebir aynısını yaşadım ya normalde hiç ağrım olmazdı iki üç gündür oluyo artık🫢 içerde bi olaylar var ama gaz mı damar mı ne anlamıyorum bebek için 16 hafta erken diye düşünüyorum emin olamadım 🥹

ya kızlar ben de kasıklarımda değişik bişeler hissediyorum böyle doluluk hissi gibi ya da çok yavaş bi hareket gibi bu bebek olabilir mi yaaa

Ay izmirde hava o kadar bozuk ki sisli puslu rüzgarlı ve aşırı sıcaaak. Koltuğa yapıştım kaldım sabahtan beri miskin miskin yatıyorum 😂
Ben de dün öyleydim sabah bir çıktım ama öğleden sonra ne yaptım bilmiyorum yani hep uyudum mu acaba şüpheli😂 o yüzden bugün zorla çıkardım hünkarımı🤣

Ben şaşırdım şimdi ya. Geçen gün 3 aylık ultrasona 3000 tl verdim gerçi ikili test ve tahliller ile 6 bini buldu. O zaman 20 haftalık detaylı ultrasona 3600 tl dediler. Yine benim kendi doktorum yapıyor. Ama sizin fiyatlar çok yüksek geldi.
Bence de yuksek canim ya. Ama bu dedigim ismi istanbulda no1 dediler sanirim kasesi ondan bu denli yukske

Back
X