- 27 Şubat 2012
- 16.946
- 28.646
- 798
Ahsjs kankam iyiyim sıkıntı yok çok şükür sen nasılsınOooo kankam yaa seni burada görmek ne güzel nerelerdesin görüşüp konuşamaz olduk özledim seni iyimisin hersey yolunda mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahsjs kankam iyiyim sıkıntı yok çok şükür sen nasılsınOooo kankam yaa seni burada görmek ne güzel nerelerdesin görüşüp konuşamaz olduk özledim seni iyimisin hersey yolunda mı
İyiyim ben de kızçem hareket etsin de hissedeyim diye bekleşip duruyorumAhsjs kankam iyiyim sıkıntı yok çok şükür sen nasılsın![]()
Onu bende bekliyorum aşkoİyiyim ben de kızçem hareket etsin de hissedeyim diye bekleşip duruyorum![]()
Kızzzz bacımsu sen nerelerdesin sahipsiz kaldık buralarda dhdhdjCanım iyiyim çarşamba gittim ben kontrole sıkıntı yok dedi gayet iyi ilerliyor dedi çok şükür
Evet canım çok iyidir öncesinde de tanıyorum çift rahim olduğumu öğrendiğimde görüşünü almak için de gitmiştim diğerlerini hiç bilmiyorum ama çok iyi olduklarını söylediler o yüzden kafam karıştıCanim benim bir arkadasim da maslak acibademde ibrahim beye gitmisti memnun da kalmisti hani. Onu da iyi diye duyuyorum
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün sen de iyi olCanım iyiyim çarşamba gittim ben kontrole sıkıntı yok dedi gayet iyi ilerliyor dedi çok şükür
Sevdiklerinle çok mutlu sağlıklı yaşların olsun nice senelerekizlar uzun zamandir yazamiyorum. bu gun dogum gunum dileyim tum hamilelerin bende dahil bebislerine saglikla kavusmalari. bebek isteyenlere de tez zamanda saglikli bebek haberi almalari. insallah gelecek yasimi bebisimizde bizimle birlikte ailemiz buyuyerek kutlarim![]()
Kalmazsınız kız kalabalıksınız buralarda ahahajaKızzzz bacımsu sen nerelerdesin sahipsiz kaldık buralarda dhdhdj
tesekkur ederim canimSevdiklerinle çok mutlu sağlıklı yaşların olsun nice senelere![]()
tesekkur ederim canimEvladınla, ailenle sağlıklı mutlu ve huzurlu ömrün olsun canım dopum günün kutlu olsun![]()
Sensizz olmaaaasssKalmazsınız kız kalabalıksınız buralarda ahahaja
birebir aynısını yaşadım ya normalde hiç ağrım olmazdı iki üç gündür oluyo artıkkizlar bu gun karnimda agrilar vardi hafif sonrada sag tarafda kasikdan yukarida yumruk gibi bisey oldu yumruk kadar degil daha kucuk sert bisey ne ola bilir anlamadim esim belki damardi dedi. ama oyle buyuk damar olurmu ki dedimyarim saat gibi oldu gecti ama karnim bir sure sert gergin kaldi kafama takildi
kaç haftalıkya kızlar ben de kasıklarımda değişik bişeler hissediyorum böyle doluluk hissi gibi ya da çok yavaş bi hareket gibi bu bebek olabilir mi yaaa
Bende kendi kendime tribe girip cıkıyorum bazı konularda. Hiçbir zaman dört dörtlük harika değilim dkdjdjjdota şeye ağlıyorum aşkım cjjslsjdjjdjd
Bahçede kahvaltı gözümde canlandı ya süper bi şi yaparsın dahaOrası neresi kuşum benim de bahçede kahvaltı yapmak gibi bir planın vardı çok rüzgar var burada
16+2kaç haftalık
Ben de dün öyleydim sabah bir çıktım ama öğleden sonra ne yaptım bilmiyorum yani hep uyudum mu acaba şüpheliAy izmirde hava o kadar bozuk ki sisli puslu rüzgarlı ve aşırı sıcaaak. Koltuğa yapıştım kaldım sabahtan beri miskin miskin yatıyorum![]()
Bence de yuksek canim ya. Ama bu dedigim ismi istanbulda no1 dediler sanirim kasesi ondan bu denli yukskeBen şaşırdım şimdi ya. Geçen gün 3 aylık ultrasona 3000 tl verdim gerçi ikili test ve tahliller ile 6 bini buldu. O zaman 20 haftalık detaylı ultrasona 3600 tl dediler. Yine benim kendi doktorum yapıyor. Ama sizin fiyatlar çok yüksek geldi.