Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayyy imkansız ama çıkıyor maalesef ya bende pembis emzik almıştım iade edeceğim kısmet olursa
Şu an kendimi tebrik ediyorum tek kıyafetle çıktım başka bir şey almam. 1 ay sonra kontrol var 17 haftalık olacak hadi bakalım djskdksldkkdkdkdkx

Şu an kendimi tebrik ediyorum tek kıyafetle çıktım başka bir şey almam. 1 ay sonra kontrol var 17 haftalık olacak hadi bakalım djskdksldkkdkdkdkx
1 ay dayanamazsan iki hafta sonra devlete git

Ortaokulda İngilizce öğretmeniyim canım. Eylülde başlıyor doğum izni en erken bakalım zorlanırsam eylülde hemen başlatırım sen nasılsın
Yaaaaa ne güzel evet son zamanlarına doğru bakarsın iyi hisseden 37 ye kadar uzatıyor zaten çok şükür daha iyiyim bende çocuklarla geçiyor zaman

ne üşütmesi canım hergün hergün. takviye dokunuyor işte ben de senin gibi 3 gün ara vermiştim de kendime gelmiştim. sonra zaten baktım ki bırakınca rahatladım, bi daha da içmedim. kontrole gittiğimde değiştirdik takviyeyi

Ayyy arkadaşlar ben de bugün acillik oldum. Dersteyken gözüm karardı böyle bayılacak gibi oldum. Serum yedim acilde… üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tekrar
ahh canım çok geçmiş olsun ya. idrar yolu enfeksiyonu başımızın belası oldu zaten bende de ağrılar var yine
şimdi nasılsın?

ahh canım çok geçmiş olsun ya. idrar yolu enfeksiyonu başımızın belası oldu zaten bende de ağrılar var yine
şimdi nasılsın?
İyiyim kuzum bugün raporluyum dinleneceğim. Valla sanırım artık vücudum tempoya dayanamadı, kızımı ekranda gördüm kendime kızdım yavaşlamam lazım diye sen de dikkat et idrar ver istersen acilden hamileyim kasık ağrılarım var dersen yönlendirirler diye düşünüyorum

Hamileyken çalışmak çok zor bak gerçekten bende başından beri ne izin aldım ne rapor. Ama bazen sabah o yataktan çıkmak bankaya gelmek zulüm gibi geliyor
ve şimdi hesapladım 37. haftam teee 18 ekime denk geliyor. tahmini doğum 29 ekim bide yaz sıcağında aman yarabbi diyorum

Çok sağol bilgilendirme için

Kızlar herkese uzun zaman sonra merhaba. Ara ara girip okudum. Herkesin bebeği de kendi de sağlıklı ve iyi olsun inşallah. Ben fetal yaptırmamıştım. Şükür ikili testte yolunda çıktı. 15. Hafta kontrole gittim. Doktor yüzde bir milyon erkek dedi. Ama böyle sonradan dönenler oluyor falan diye ayrıntılı ultrasondan sonra alışveriş yapacağım. İsim konusunda çok kararsız kaldık eşimle. Hayırlısı ile içimize sinen güzel anlamlı bir isim buluruz inşallah. Bebeklerimi sağlıklı sıhhatli olsun bizlerde sağlıklı sıhhatli olalım sağlıkla kavuşalım yavrularımıza vakti gelince inşallah. Hepinizi öpüyorum

Magnezyum son ölçtürdüğümde normaldi canım ama yarın tekrar baktıracağım. Bi de kilo artışım oldu ondan mı acaba diyorum zaten boyum da uzun diz kapaklarıma ağırlık mı biniyo bilmiyorum. Yarın bi tekrar konuşacağım doktorumla

İçmeyip duruma bakacağım 3 gün isalden sıkıldım yani,bir de üstüne kusunca toptan halsiz kalıyorsun .Mevbur serum yemek zorunda kalıyorum bu şekilde .

Aaa evet belki de gerçekten ağırlık yapıyordur,doktor belki takviye verir canım sen sor bakalım

Kızlar ben 14.haftamdayım hem biraz göbeğim var hem de yavaş yavaş herkes öğrenmeye başladı artık.Dün 3 arkadaşıma daha söyledim ama sanki her söylediğimde pişmanlık yaşıyor gibiyim.Allah korusun bir an korkuya kapılıyorum.Benim gibi olan var mı söyledikçe endişelenen

Yok hoca bilen görünce sasrdi bana . Hastaların haberi yok hiç . Soran ilk hastamsin dedi
canım sen hangi şehirde yaşıyorsun? bu durum çok garip geldi bana tüm ülkede yaygın olan bir uygulamadan bir kadındoğum doktorunun bilgisi olmaması inanılmaz geldi Farklı bir doktora mı gitmeyi denesen acaba? Tıpta sürekli bir yenilik bir güncelleme var yeni bir can dünyaya getirmeye çalışıyoruz türlü test ve önlemler var bilgisi olmazsa nasıl yardımcı olabilir benim bile aklım karıştı seni düşünemiyorum içinde olan biri olarak

canımm herşeyin güzel ilerlemesine inanılmaz sevindim. Bu mutlulukları çok hakettin. Oğluşun da sağlıkla gelsin maşallahh

Ayın ikisine inşallah bu sefer syler . Geçende tahmin etti ama söylemedi,söylemem dedi . Yanilma olur diye . 14 .4 olacağım gittigimde
Canım benim kendi doktorum da detaylı usg ye girmeseydin ben 14. haftada net bişey söyelyemezdim en kesin sonucu 16. haftada görebiliyoruz demişti göremezsen de endişe etme kesin olsun geç olsun

İkizleri sayınca erkekler bir önde hatta
ama dışarıdan gelip de oy kullananlar olmuş sayılmaz bu sonuçlar grubumuza sızıntı olmuş

Kızlarrr günaydın. Doktordan çıktım kız annesi oluyorummn. Tabi sonradan değişmezse djsksldjdkskkdkx. Bacak arası bomboştu doktor zor bir ihtimal değişmesi dedi fjsldkkfkc
tebrik ederim canımm sağlıkla gelsin kızın

Son düzenleme:
monaliza1 selam canım nasılsın göremedim seni epeydir buralarda , cinsiyetin belirlendi mi senin? sanki 8-9. haftada söylüyor bizim doktorlarımız demiştin öyle aklımda kalmış

Her sabah yatakta küçükken halıya baktığımız gibi tavana bakıyorum ben kalksam mı kalkmasam mı sonra mecbur kalkıp gidiyorum doğurunca lazım yıllık izin bile kullanasım yok

Kızlar burdan biri yeni doğan samba ayakkabı almıştı ben baktım hiçbirlerde yok bebeğim kızdan erkeğe döndü pembişleri bırakıp tarz birşeyler yapayım dedim ama bulamadım ayakkabıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…