Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben de ilk kez rapor aldım ya hatta almayacaktım öğleden sonraki dersime girerim diyordum hastaneye getiren arkadaşım müdahale etti canının kıymetini bil diyor , zaten serum da 4 gibi bitti dikkat et canım yanında hep atıştırmalık olsun İzmir sıcağı cidden düşürüyor beni

Çok iyi yapmışsın valla hiçbişey canımızdan bebeğimizden önemli değil. ben de normalde arefeleri bayram izniyle hiç birleştirmezdim ama bugün karar verdim ve birleştirdim
kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda da zorlamıcam artık rapor alıcam yani
İzmir sıcağı felaket gerçekten ya henüz başlamadı ama bi 10 güne kavurmaya başlar dikkat edelim

Her sabah yatakta küçükken halıya baktığımız gibi tavana bakıyorum ben kalksam mı kalkmasam mı sonra mecbur kalkıp gidiyorum doğurunca lazım yıllık izin bile kullanasım yok
Çok zor geliyor ya insanın enerjisi olmadığı için hazırlanası da gelmiyor. öyle daha da düşüyor sanki motivasyon

iyi yapmışsın birleştirmekle, kendimizi önemseyeceğimiz nadir zamanlardan biri hamilelik Tabi tabi temmuz ağustos tam yakacak bizi

Kızlar burdan biri yeni doğan samba ayakkabı almıştı ben baktım hiçbirlerde yok bebeğim kızdan erkeğe döndü pembişleri bırakıp tarz birşeyler yapayım dedim ama bulamadım ayakkabıdan
O bendim ayakkabı da geldi çokkk güzel pek minnoş ben biraz büyük aldım ilk adım değil de 2-3 yaşında giysin diye. Superstep kids bölümünden aldım şu an kaç lira bilmiyorum ama ben bayağı uyguna aldım

Benim bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür.3 hafta sonra detaylı ultrason randevum var .çok heyecanlı ayrıca çocuk kardiyolojisi de o gün tedbir amaçlı bakacak yani hem detaylı ultrason hemde fetal kardiyoloji muayesi olacağım

canımmm çok saol. Hep iyi olalım inş.

Çok zor geliyor ya insanın enerjisi olmadığı için hazırlanası da gelmiyor. öyle daha da düşüyor sanki motivasyon
Kıyafetler de olmuyor zaten arafta bir dönemdeyiz hamilelik kıyafeti alsam erken normal alsam bir iki aya giyemeyeceğim hava ısınsa elbise giysem diyorum ısınacağı da yok

Yaa tamam o yaş için var altı bez olan yenidığanlardan aldın sandım ben onu bulamadım

Neden bu kadar geç çıktı fetal sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…