Uc saatlik bir yol ama cis mevzusundan saat basi dururuz gibi ajdjdjdjd zaruriişte o enerji artışıyla insan kendini normal zannediyor ama bizim bebikler kendini belli ediyor hemen djdjdj çok uzun yolsa eğer mola vere vere arada kalkıp yürüyerek git kuzu
Ben de ilk kez rapor aldım ya hatta almayacaktım öğleden sonraki dersime girerim diyordum hastaneye getiren arkadaşım müdahale etti canının kıymetini bil diyorHamileyken çalışmak çok zor bak gerçekten bende başından beri ne izin aldım ne rapor. Ama bazen sabah o yataktan çıkmak bankaya gelmek zulüm gibi geliyor
ve şimdi hesapladım 37. haftam teee 18 ekime denk geliyor. tahmini doğum 29 ekimbide yaz sıcağında aman yarabbi diyorum
selam canım iyiyim yarın kontrolüm sen nasılsınPoncigim hosgeldin nasılsın bugün muydu kontrolun
Canm bende yarın gidiyorum kontrole :)selam canım iyiyim yarın kontrolüm sen nasılsın
İnşallah herşey yolundadir aminCanm bende yarın gidiyorum kontrole :)
Arkadaşlar dualarınızda benide unutmayınn kanama alanım varr inşallah herşey yolundadır
Çok iyi yapmışsın valla hiçbişey canımızdan bebeğimizden önemli değil. ben de normalde arefeleri bayram izniyle hiç birleştirmezdim ama bugün karar verdim ve birleştirdimBen de ilk kez rapor aldım ya hatta almayacaktım öğleden sonraki dersime girerim diyordum hastaneye getiren arkadaşım müdahale etti canının kıymetini bil diyor, zaten serum da 4 gibi bitti dikkat et canım yanında hep atıştırmalık olsun İzmir sıcağı cidden düşürüyor beni
Çok zor geliyor ya insanın enerjisi olmadığı için hazırlanası da gelmiyor. öyle daha da düşüyor sanki motivasyonHer sabah yatakta küçükken halıya baktığımız gibi tavana bakıyorum ben kalksam mı kalkmasam mı sonra mecbur kalkıp gidiyorumdoğurunca lazım yıllık izin bile kullanasım yok
iyi yapmışsın birleştirmekle, kendimizi önemseyeceğimiz nadir zamanlardan biri hamilelikÇok iyi yapmışsın valla hiçbişey canımızdan bebeğimizden önemli değil. ben de normalde arefeleri bayram izniyle hiç birleştirmezdim ama bugün karar verdim ve birleştirdim
kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda da zorlamıcam artık rapor alıcam yani
İzmir sıcağı felaket gerçekten ya henüz başlamadı ama bi 10 güne kavurmaya başlar dikkat edelim
evet o nasıl olacak hiç bilmiyorum kocaman göbüşlerle. allah yardımcımız olsun vallaiyi yapmışsın birleştirmekle, kendimizi önemseyeceğimiz nadir zamanlardan biri hamilelikTabi tabi temmuz ağustos tam yakacak bizi
Cuma kalmış aklımdaselam canım iyiyim yarın kontrolüm sen nasılsın
O bendimKızlar burdan biri yeni doğan samba ayakkabı almıştı ben baktım hiçbirlerde yok bebeğim kızdan erkeğe döndü pembişleri bırakıp tarz birşeyler yapayım dedimama bulamadım ayakkabıdan
canım sen hangi şehirde yaşıyorsun? bu durum çok garip geldi bana tüm ülkede yaygın olan bir uygulamadan bir kadındoğum doktorunun bilgisi olmaması inanılmaz geldiFarklı bir doktora mı gitmeyi denesen acaba? Tıpta sürekli bir yenilik bir güncelleme var yeni bir can dünyaya getirmeye çalışıyoruz türlü test ve önlemler var bilgisi olmazsa nasıl yardımcı olabilir benim bile aklım karıştı seni düşünemiyorum içinde olan biri olarak
canımm herşeyin güzel ilerlemesine inanılmaz sevindim. Bu mutlulukları çok hakettin. Oğluşun da sağlıkla gelsin maşallahh
Canım benim kendi doktorum da detaylı usg ye girmeseydin ben 14. haftada net bişey söyelyemezdim en kesin sonucu 16. haftada görebiliyoruz demişti göremezsen de endişe etme kesin olsun geç olsun
ama dışarıdan gelip de oy kullananlar olmuş sayılmaz bu sonuçlargrubumuza sızıntı olmuş
tebrik ederim canımm sağlıkla gelsin kızın
Kıyafetler de olmuyor zaten arafta bir dönemdeyiz hamilelik kıyafeti alsam erken normal alsam bir iki aya giyemeyeceğim hava ısınsa elbise giysem diyorum ısınacağı da yokÇok zor geliyor ya insanın enerjisi olmadığı için hazırlanası da gelmiyor. öyle daha da düşüyor sanki motivasyon
Yaa tamam o yaş için var altı bez olan yenidığanlardan aldın sandım ben onu bulamadımO bendimayakkabı da geldi çokkk güzel pek minnoş ben biraz büyük aldım ilk adım değil de 2-3 yaşında giysin diye. Superstep kids bölümünden aldım şu an kaç lira bilmiyorum ama ben bayağı uyguna aldım
Neden bu kadar geç çıktı fetal sonucunuzArkadaşlar uzun zamandır yazmiyordum fetal DNA sonucumuz çıktı sonuç gayet güzel çok şükür kendi doktoruma da gösterdim sonucumu sonra cinsiyet için bugün kesinlestirelim mi artık dedim çok şükür o da kesinleşti minnak prensesim geliyor
19 numara falan vardı yeni doğan mı oluyor o bilmiyorum amaYaa tamam o yaş için var altı bez olan yenidığanlardan aldın sandım ben onu bulamadım
Ben kullanıyorum canımkızlar regenesis kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?