Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canim gecmis olsun ama yapacak bir sey yok napalim ben de uc gun antibiyotik ictim 625 lik augmentin sabah aksam enfeksiyonum icin doktor enfeksiyon bebege ilactan daha zararli dedigi icin dusunmeden guvenip ictim

Ben de bu sebeple balik cok koktugu icin iki aydir yemeye zorlamiyorum kendimi doktorum istersen her gun kilo ile balik ye yine de bu vitamin daha yogun omega iceriyor dedi
Extra omega almıyorsun yani değil mi doğru anladım ben de epa dha yüksek olduğu için kullanıyorum extra alayım dediğimde dr fazlası zararlı demişti ona şaşırdım her dr farklı demek ki

Extra omega almıyorsun yani değil mi doğru anladım ben de epa dha yüksek olduğu için kullanıyorum extra alayım dediğimde dr fazlası zararlı demişti ona şaşırdım her dr farklı demek ki
Yok kuşum almiyorum bi tek regenesis max, d vit, demir, magnezyum doktorum benim cok rahat bu konularda, sana veriyorum bunlari gucten dusme diye bebege degil diyor hep demiri de biraktim damardan veririz dedi diye

Allah çok şifa versin size,bir an önce iyileşin inşallah.Sizin iyi olmanız şu an daha mühim,bebek de emin ol zaten olabildiğince besleniyordur.İlaç alıyorum diye de üzülmeyin lütfen doktor zaten hamileliği baz alarak vermiş,bazen mecbur kullanılmak zorunda kalıyor antibiyotik.Doktorun bir tanesi hamilelikte her hastalıkta kullanılabilecek antibiyotik verdir demişti.İlk önce siz iyi olun inşallah .

Yok kuşum almiyorum bi tek regenesis max, d vit, demir, magnezyum doktorum benim cok rahat bu konularda, sana veriyorum bunlari gucten dusme diye bebege degil diyor hep demiri de biraktim damardan veririz dedi diye
Bu arada ben hala kusuyorum bı kaç gün duruyor sonra yine başlıyor prilami da bıraktım kafama göre bakalım

Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah uzun sürmez

Kızlar memintolariniz nasıl benim kırmızı çizgiler olmaya başladı her gün de yağ sürüyorum kaşınıyorlar bir de sanırım genetik ne yaparsak yapalım annemin de bir gecede olmuş

Bu arada ben hala kusuyorum bı kaç gün duruyor sonra yine başlıyor prilami da bıraktım kafama göre bakalım
Hala prilam iciyorum hehehe gecen gun asm ye gitmisken doktorla genel gebelik uzerine lafladik, prilami soyledim, bizzat arkadasim 40 hafta dogurana dek icti dedi ahdjjddjdjd. SAGOLUN YA MORAL OLDU diyorum sjdjdjdj ay allahligiz artik ne diyim allah bebislerimize saglik versin biz cekiyoruz nasilsa cileyi

ay otit agrisi kadar illet cok az agri var iyi bilirim. hic vicdan yapma ilaclarini güzelce ic, bu ilaclar gebelikte verilen ilaclar zaten, ayrica enfeksiyon olmasi cok daha kötü, vücudun seni toplamaya calisirken bebis cok zorlanir.

Kızlar memintolariniz nasıl benim kırmızı çizgiler olmaya başladı her gün de yağ sürüyorum kaşınıyorlar bir de sanırım genetik ne yaparsak yapalım annemin de bir gecede olmuş
Benimkiler asiri buyumedi bir bedencik degistiler, basindanberi dd nemlendirdigim icin simdilik tahribat yok gibi du bakalim kasinti cok uclarda ama bende de

Benim de kaşıntı var daha önce ucundaydı şimdi kenarlarda da. Şimdilik kırmızılık yok ama nolur bilemem benim de müsait genetiğim hadi hayırlısı. Henüz incia ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum elimde onlar var. Bayram sonrası biooil falan da alırım

canım çok geçmiş olsun ben de geçen hafta covid oldum çok üzüldüm ama bebekler korunuyo merak etme herkes bi şekilde hasta oluyo hamilelikte sıvı şeyler tüketmek enfeksiyonu atmak için önemliymiş besleyici çorbalar filan mi içsen

Benimkiler asiri buyumedi bir bedencik degistiler, basindanberi dd nemlendirdigim icin simdilik tahribat yok gibi du bakalim kasinti cok uclarda ama bende de

Bade natural çatlak kremi aldım bioil iyi gelmedi bana bebe yağı gibi lierac alicam ben de bayramdan sonra annem beni 4.5 kg doğurmuş Allah sonumu hayır etsin herkes ikiz sanıyordu karnımı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…