Aaa e nabıza düşüyor mu? E nabızda sonuçları görebildin mi peki yoksa gitmek mi lazımCanım ben de orda yaptırdım tam 25 günde çıktı onlar aramadan ben enabızdan görüp aradım alabilirsin dediler
doktorum yeterli değil dedi normalde haftada 2-3 balık tüketilmesi lazımmış ben hiç balık yemiyorum malesefRegenesis içinde var ama zaten omega epa dha tekrar neden alıyorsunuz
Valla iki aydir agzima suremedim ben de cok kokuyor halaben hiç balık yemediğim için balık yağı kullanıyorum ekstra olarak
Canim gecmis olsun ama yapacak bir sey yok napalim ben de uc gun antibiyotik ictim 625 lik augmentin sabah aksam enfeksiyonum icinKızlar merhaba. 14+4’üz şu an v eben dış kulak iltihabı geçiriyorum. Nöyle bir acı yok gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bütün gün ağlıyorum. Doktor binlik amoklavin ile parol verdi ben günde üç parol ve iki antibiyotik içiyorum şu an, bebeğim için korkmasam altı yedi tane içerim öyle bir ağrı. Hatta normalde apranax arveles falan veriyoruz dedi ama gebelikten dolayı parol verdi. Ben hem çok vicdan azabı çekiyorum ilaç aldığım için hem de inanılmaz ağrım var ağzımı bile açamıyorum ağrıdan tek lokma yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim için kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir şey deyin bana
Ben de bu sebeple balik cok koktugu icin iki aydir yemeye zorlamiyorum kendimiRegenesis içinde var ama zaten omega epa dha tekrar neden alıyorsunuz
Extra omega almıyorsun yani değil mi doğru anladım ben de epa dha yüksek olduğu için kullanıyorum extra alayım dediğimde dr fazlası zararlı demişti ona şaşırdım her dr farklı demek kiBen de bu sebeple balik cok koktugu icin iki aydir yemeye zorlamiyorum kendimidoktorum istersen her gun kilo ile balik ye yine de bu vitamin daha yogun omega iceriyor dedi
Yok kuşum almiyorum bi tek regenesis max, d vit, demir, magnezyumExtra omega almıyorsun yani değil mi doğru anladım ben de epa dha yüksek olduğu için kullanıyorum extra alayım dediğimde dr fazlası zararlı demişti ona şaşırdım her dr farklı demek ki
Kızlar merhaba. 14+4’üz şu an v eben dış kulak iltihabı geçiriyorum. Nöyle bir acı yok gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bütün gün ağlıyorum. Doktor binlik amoklavin ile parol verdi ben günde üç parol ve iki antibiyotik içiyorum şu an, bebeğim için korkmasam altı yedi tane içerim öyle bir ağrı. Hatta normalde apranax arveles falan veriyoruz dedi ama gebelikten dolayı parol verdi. Ben hem çok vicdan azabı çekiyorum ilaç aldığım için hem de inanılmaz ağrım var ağzımı bile açamıyorum ağrıdan tek lokma yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim için kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir şey deyin bana
normalde de et balık yemiyorum aşkım yılda bir falan tehdit ve zorbalıkla anca xhjskxjdjjdValla iki aydir agzima suremedim ben de cok kokuyor hala
Bu arada ben hala kusuyorumYok kuşum almiyorum bi tek regenesis max, d vit, demir, magnezyumdoktorum benim cok rahat bu konularda, sana veriyorum bunlari gucten dusme diye bebege degil diyor hep demiri de biraktim damardan veririz dedi diye
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah uzun sürmezAllah çok şifa versin size,bir an önce iyileşin inşallah.Sizin iyi olmanız şu an daha mühim,bebek de emin ol zaten olabildiğince besleniyordur.İlaç alıyorum diye de üzülmeyin lütfen doktor zaten hamileliği baz alarak vermiş,bazen mecbur kullanılmak zorunda kalıyor antibiyotik.Doktorun bir tanesi hamilelikte her hastalıkta kullanılabilecek antibiyotik verdir demişti.İlk önce siz iyi olun inşallah .
Aaa o zaman zor asko senin isin ya, ben sirf baliktan tiksindimnormalde de et balık yemiyorum aşkım yılda bir falan tehdit ve zorbalıkla anca xhjskxjdjjd
Hala prilam iciyorum heheheBu arada ben hala kusuyorumbı kaç gün duruyor sonra yine başlıyor prilami da bıraktım kafama göre bakalım
ay otit agrisi kadar illet cok az agri var iyi bilirim. hic vicdan yapma ilaclarini güzelce ic, bu ilaclar gebelikte verilen ilaclar zaten, ayrica enfeksiyon olmasi cok daha kötü, vücudun seni toplamaya calisirken bebis cok zorlanir.Kızlar merhaba. 14+4’üz şu an v eben dış kulak iltihabı geçiriyorum. Nöyle bir acı yok gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bütün gün ağlıyorum. Doktor binlik amoklavin ile parol verdi ben günde üç parol ve iki antibiyotik içiyorum şu an, bebeğim için korkmasam altı yedi tane içerim öyle bir ağrı. Hatta normalde apranax arveles falan veriyoruz dedi ama gebelikten dolayı parol verdi. Ben hem çok vicdan azabı çekiyorum ilaç aldığım için hem de inanılmaz ağrım var ağzımı bile açamıyorum ağrıdan tek lokma yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim için kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir şey deyin bana
Benimkiler asiri buyumedi bir bedencik degistiler, basindanberi dd nemlendirdigim icin simdilik tahribat yok gibi du bakalimKızlar memintolariniz nasıl benim kırmızı çizgiler olmaya başladı her gün de yağ sürüyorum kaşınıyorlar bir de sanırım genetik ne yaparsak yapalım annemin de bir gecede olmuş
Benim de kaşıntı var daha önce ucundaydı şimdi kenarlarda da. Şimdilik kırmızılık yok ama nolur bilemem benim de müsait genetiğim hadi hayırlısı. Henüz incia ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum elimde onlar var. Bayram sonrası biooil falan da alırımKızlar memintolariniz nasıl benim kırmızı çizgiler olmaya başladı her gün de yağ sürüyorum kaşınıyorlar bir de sanırım genetik ne yaparsak yapalım annemin de bir gecede olmuş
canım çok geçmiş olsun ben de geçen hafta covid oldum çok üzüldüm ama bebekler korunuyo merak etme herkes bi şekilde hasta oluyo hamilelikteKızlar merhaba. 14+4’üz şu an v eben dış kulak iltihabı geçiriyorum. Nöyle bir acı yok gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bütün gün ağlıyorum. Doktor binlik amoklavin ile parol verdi ben günde üç parol ve iki antibiyotik içiyorum şu an, bebeğim için korkmasam altı yedi tane içerim öyle bir ağrı. Hatta normalde apranax arveles falan veriyoruz dedi ama gebelikten dolayı parol verdi. Ben hem çok vicdan azabı çekiyorum ilaç aldığım için hem de inanılmaz ağrım var ağzımı bile açamıyorum ağrıdan tek lokma yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim için kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir şey deyin bana
Benimkiler asiri buyumedi bir bedencik degistiler, basindanberi dd nemlendirdigim icin simdilik tahribat yok gibi du bakalimkasinti cok uclarda ama bende de
Bade natural çatlak kremi aldım bioil iyi gelmedi bana bebe yağı gibi lierac alicam ben de bayramdan sonra annem beni 4.5 kg doğurmuşBenim de kaşıntı var daha önce ucundaydı şimdi kenarlarda da. Şimdilik kırmızılık yok ama nolur bilemem benim de müsait genetiğim hadi hayırlısı. Henüz incia ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum elimde onlar var. Bayram sonrası biooil falan da alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?