Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesin

benim kendi vitaminlerim bitti 4-5 gün sonra gelcekler muhtemelen evde de ilk hamilelikten kalma renegesis max var onlar gelene kadar kullanırım diye düşündüm boş geçmemiş olsun birkaç gün
Kullan kullan kusum benim doktorum hususi omega3 icin onu yazdi cok iyi vitamin diyerek

Kızlar ya az önce bulaşık makinasını boşalttım o sırada üst rafa uzandım baya ama sonra çok pişman oldum. Normalde sandaleye getirip üstüne çıkıp yerleştiriyordum hiç uzanmıyordum ya da eşim yapıyordu. Sizce bişey olmuş mudur karnımda hiç ağrı falan olmadı ama baya uzandım tabak koymak için.

Canım olmamıştır hiç bişey. Artık bebişler büyük. Hem ben kaç defa doktorlar anlatırken izledim bişey olmaz diyorlar.

Birşey olmaz canim içini rahat tut . Bende uzaninca bir de eğilince kendimi kötü hissediyorum ama artık büyüdü bebislerimiz Allah'ım izniyle birşey olmaz

Kızlar merhaba. 14+4’üz şu an v eben dış kulak iltihabı geçiriyorum. Nöyle bir acı yok gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum bütün gün ağlıyorum. Doktor binlik amoklavin ile parol verdi ben günde üç parol ve iki antibiyotik içiyorum şu an, bebeğim için korkmasam altı yedi tane içerim öyle bir ağrı. Hatta normalde apranax arveles falan veriyoruz dedi ama gebelikten dolayı parol verdi. Ben hem çok vicdan azabı çekiyorum ilaç aldığım için hem de inanılmaz ağrım var ağzımı bile açamıyorum ağrıdan tek lokma yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim için kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir şey deyin bana

Canım olmamıştır hiç bişey. Artık bebişler büyük. Hem ben kaç defa doktorlar anlatırken izledim bişey olmaz diyorlar.

Birşey olmaz canim içini rahat tut . Bende uzaninca bir de eğilince kendimi kötü hissediyorum ama artık büyüdü bebislerimiz Allah'ım izniyle birşey olmaz
Bende şimdi Kağan Kocatepenin videosunu izledim o da bebek sağlıklıysa, erken su gelmesi yada rahim ağzı kısalığı falan yoksa sorun olmaz diyor. İnşallah bişey olmamıştır ağrım falan bişeyim yok ama bidaha yapmam çok pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…