Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesinArkadaşlar uzun zamandır yazmiyordum fetal DNA sonucumuz çıktı sonuç gayet güzel çok şükür kendi doktoruma da gösterdim sonucumu sonra cinsiyet için bugün kesinlestirelim mi artık dedim çok şükür o da kesinleşti minnak prensesim geliyor
Ben 10.haftadan beridir regenesis max kullaniyorum askokızlar regenesis kullanan var mı
Ben kullaniyorumkızlar regenesis kullanan var mı
Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi Hastanesi'nde düşük bir ücret karşılığında yaptırmıştım ondanNeden bu kadar geç çıktı fetal sonucunuz
benim kendi vitaminlerim bitti 4-5 gün sonra gelcekler muhtemelen evde de ilk hamilelikten kalma renegesis max var onlar gelene kadar kullanırım diye düşündüm boş geçmemiş olsun birkaç günBen 10.haftadan beridir regenesis max kullaniyorum asko
Ben kullaniyorum
kendi vitaminlerim gelene kadar kullanayım dedim 4-5 gün sıkıntı olmaz o zaman acaba yetersiz kalır mı diye düşündümBen kullanıyorum canım
Kullan kullan kusum benim doktorum hususi omega3 icin onu yazdi cok iyi vitamin diyerekbenim kendi vitaminlerim bitti 4-5 gün sonra gelcekler muhtemelen evde de ilk hamilelikten kalma renegesis max var onlar gelene kadar kullanırım diye düşündüm boş geçmemiş olsun birkaç gün
ben hiç balık yemediğim için balık yağı kullanıyorum ekstra olarakKullan kullan kusum benim doktorum hususi omega3 icin onu yazdi cok iyi vitamin diyerek
Ben kullanıyorum canmm nokdukızlar regenesis kullanan var mı
Fazlasıyla yeterli canım içerisinde bir sürü vitamin mineral var bende en başından beri onu kullanıyorumkendi vitaminlerim gelene kadar kullanayım dedim 4-5 gün sıkıntı olmaz o zaman acaba yetersiz kalır mı diye düşündüm
Y Yesilagacbambukendi vitaminlerim gelene kadar kullanayım dedim 4-5 gün sıkıntı olmaz o zaman acaba yetersiz kalır mı diye düşündüm
Ay ben de orda yaptırdım net kaç günde çıktı acabaEskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi Hastanesi'nde düşük bir ücret karşılığında yaptırmıştım ondan
Canım ben de orda yaptırdım tam 25 günde çıktı onlar aramadan ben enabızdan görüp aradım alabilirsin dedilerAy ben de orda yaptırdım net kaç günde çıktı acaba
Regenesis içinde var ama zaten omega epa dha tekrar neden alıyorsunuzben hiç balık yemediğim için balık yağı kullanıyorum ekstra olarak
Kızlar ya az önce bulaşık makinasını boşalttım o sırada üst rafa uzandım baya ama sonra çok pişman oldum. Normalde sandaleye getirip üstüne çıkıp yerleştiriyordum hiç uzanmıyordum ya da eşim yapıyordu. Sizce bişey olmuş mudur karnımda hiç ağrı falan olmadı ama baya uzandım tabak koymak için.
Birşey olmaz canim içini rahat tut . Bende uzaninca bir de eğilince kendimi kötü hissediyorum ama artık büyüdü bebislerimiz Allah'ım izniyle birşey olmazKızlar ya az önce bulaşık makinasını boşalttım o sırada üst rafa uzandım baya ama sonra çok pişman oldum. Normalde sandaleye getirip üstüne çıkıp yerleştiriyordum hiç uzanmıyordum ya da eşim yapıyordu. Sizce bişey olmuş mudur karnımda hiç ağrı falan olmadı ama baya uzandım tabak koymak için.
Canım olmamıştır hiç bişey. Artık bebişler büyük. Hem ben kaç defa doktorlar anlatırken izledim bişey olmaz diyorlar.
Bende şimdi Kağan Kocatepenin videosunu izledim o da bebek sağlıklıysa, erken su gelmesi yada rahim ağzı kısalığı falan yoksa sorun olmaz diyor. İnşallah bişey olmamıştır ağrım falan bişeyim yok ama bidaha yapmam çok pişman oldumBirşey olmaz canim içini rahat tut . Bende uzaninca bir de eğilince kendimi kötü hissediyorum ama artık büyüdü bebislerimiz Allah'ım izniyle birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?