Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
evet kuzum bize tdb aşısı yapılacak ilk doz. ikinci doz da tb sanırım sadece. öyle demişti asm doktoru
sen 13ünde olacak mısın aşıyı
Adacel olamıyorsam yaptıricam çünkü ilk sorduğumda dr a direkt yaptır dedi tetanozu hatta tetanoz u 1 doz yaptır gerek yok demişti 2 ye şimdi boğmaca falan da çıkınca o tek doz mu acaba 13 ünde belli olur olmadı dayanamayıp hemşireye yazarım şimdi merak öldürecek bizi

tetanoz boğmaca difteri tek aşı, bu ilk doz. tetanoz boğmaca yine tek aşı bu da ikinci doz. yani ben böyle anladım sağlık ocağı doktorunun söylemesine göre.
dün bi arkadaşım oldu bu arada, kolu şişmiş sadece onun dışında gayet iyiyim sıkıntı yok şimdilik dedi

Korkma canım bir şey olmuyormuş ben serklaj olduğumda 36 saat sonra yaptılar
rahatladim valla aksamdan kotu oldum benim yuzumden bisey olursa diye. ama korkmaninda faydasi yok zaten internetde de arastirdim tam 1 gun yapmayanlarda varmis bisey olmamis. muayineme 2 gun kaldi zaten heyecanliyim simdi 2 kat oldu

Kızlar kontrolden çıktım çok şükür bir sıkıntı görünmüyor, plasentamın aşağıda olma durumu vardı ama yukarıya çıkmış biraz daha çıkar dedi doktor vee ben de kız annesi olacağım inşallah kesin dedi ama burada sonradan erkekmiş haberlerini alanları gördükten sonra bir emin olamıyorum

P pamukusu canım senin de plasenta aşağıdaydı yanlış hatırlamıyorsam tekrar kontorle gittin mi? Bugün benim doktorum baya yukarıya çıkmış 24. Haftaya kadar biraz daha çıkar istediğimiz konuma gelir dedi

Bu arada aşıyla ilgili olarak da kesin yaptır dedi boğmaca için de çok daha önceden olması gerekiyordu ama yeni eklediler o da yapılmalı dedi

merhaba kızlar ben de tsh için iki haftada bir kontrole gidiyorum bugün hastaneye gitmeden peçetede kan lekesi gördüm doktora söyledim progestan verdi bebek iyi dedi bi hafta ilişki ve ağır iş yapmak yok dedi ki bu ikisi de olmadı son günlerde eve geldim yine devam etti damla şeklinde yarın özeldeki doktoruma da gitmelimiyim sizce hiç böyle olmamıştı bugüne dek 14+5 haftamız

rahatladim valla aksamdan kotu oldum benim yuzumden bisey olursa diye. ama korkmaninda faydasi yok zaten internetde de arastirdim tam 1 gun yapmayanlarda varmis bisey olmamis. muayineme 2 gun kaldi zaten heyecanliyim simdi 2 kat oldu
Az kalmış ne güzel göreceksin güzel haberlerle gel inşallah

Yazdım hemşireye kontrole geldiğinizde drunuz daha iyi yonlendirir dedi beklemece

Bugün kızlar günü maşallah canım tebrik ederim

Progestan alıp mutlaka gidin

sen yaptıracak mısın o tarihte kuzum
Evet canım öncekilerde de yaptırdım bir sorun yaşamadık çok şükür
Geldim canım hersey yolunda çok şükür. Devlet olduğu için çok uzun bakmadı ama%80 kız dedi sevinebiliriyim dedim gülümsedi sevinebilirsin diye
Ayyy gene mi yüzdeli konuştu hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin prensesin
Çok sevindimmmmmm sağlıkla kucağına al kizceni canım
Bende kontrolden çıktım kızlar. Cinsiyeti doktora kesin görürseniz söyleyin dedim. 16+0 da kesinleşti. Akşam eşimle aramızda minik bir kutlama yaparak öğreneceğiz
Elindeki zarfı hiç mi açma arzusu doğmadı ben olsam meraktan fenalik gecirmistim
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebeğe de

Çok teşekkür ederim canım evet malesef kesin diyemem ayrintilida net belli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…