Adacel olamıyorsam yaptıricam çünkü ilk sorduğumda dr a direkt yaptır dedi tetanozu hatta tetanoz u 1 doz yaptır gerek yok demişti 2 ye şimdi boğmaca falan da çıkınca o tek doz mu acaba 13 ünde belli olur olmadı dayanamayıp hemşireye yazarım şimdi merak öldürecek bizievet kuzum bize tdb aşısı yapılacak ilk doz. ikinci doz da tb sanırım sadece. öyle demişti asm doktoru
sen 13ünde olacak mısın aşıyı
Gözün aydın sağlıkla büyüsün gelsin bebişinGeldim canım hersey yolunda çok şükür. Devlet olduğu için çok uzun bakmadı ama%80 kız dedisevinebiliriyim dedim gülümsedi sevinebilirsin diye
Tesekkur ederim canım hepimiz insaAllah sağlıkla kucaklayalımGözün aydın sağlıkla büyüsün gelsin bebişin
tetanoz boğmaca difteri tek aşı, bu ilk doz. tetanoz boğmaca yine tek aşı bu da ikinci doz. yani ben böyle anladım sağlık ocağı doktorunun söylemesine göre.Adacel olamıyorsam yaptıricam çünkü ilk sorduğumda dr a direkt yaptır dedi tetanozu hatta tetanoz u 1 doz yaptır gerek yok demişti 2 ye şimdi boğmaca falan da çıkınca o tek doz mu acaba 13 ünde belli olur olmadı dayanamayıp hemşireye yazarım şimdi merak öldürecek bizi
Yaaa online hakkım var ben de yapayımevet mat şeklinde squat, kalça açıcı egzersizler ve en son nefes şeklinde bitiriyoruz tabii esnemeler de var içerisinde çok faydasını gördüm 1 buçuk ayda dahi
her hafta 2 gün yapıyorum canım 1er saatYaaa online hakkım var ben de yapayımpeki her hafta mı yapıyorsun
rahatladim valla aksamdan kotu oldum benim yuzumden bisey olursa diye. ama korkmaninda faydasi yok zaten internetde de arastirdim tam 1 gun yapmayanlarda varmis bisey olmamis. muayineme 2 gun kaldi zaten heyecanliyim simdi 2 kat olduKorkma canım bir şey olmuyormuş ben serklaj olduğumda 36 saat sonra yaptılar
İlk gün baya kötü oldum çarpıntı oldu çok fena. Hasta gibiydim sanki. Sonra geçti. İyiyim çok şükür bir sıkıntı yokahh evet hatırlıyorum. nasılsın canım bi yan etkisi oldu mu?
Az kalmış ne güzel göreceksin güzel haberlerle gel inşallahrahatladim valla aksamdan kotu oldum benim yuzumden bisey olursa diye. ama korkmaninda faydasi yok zaten internetde de arastirdim tam 1 gun yapmayanlarda varmis bisey olmamis. muayineme 2 gun kaldi zaten heyecanliyim simdi 2 kat oldu
Yazdım hemşireye kontrole geldiğinizde drunuz daha iyi yonlendirir dedi beklemecetetanoz boğmaca difteri tek aşı, bu ilk doz. tetanoz boğmaca yine tek aşı bu da ikinci doz. yani ben böyle anladım sağlık ocağı doktorunun söylemesine göre.
dün bi arkadaşım oldu bu arada, kolu şişmiş sadece onun dışında gayet iyiyim sıkıntı yok şimdilik dedi
Bugün kızlar günü maşallah canım tebrik ederimKızlar kontrolden çıktım çok şükür bir sıkıntı görünmüyor, plasentamın aşağıda olma durumu vardı ama yukarıya çıkmış biraz daha çıkar dedi doktor vee ben de kız annesi olacağım inşallahkesin dedi ama burada sonradan erkekmiş haberlerini alanları gördükten sonra bir emin olamıyorum
Progestan alıp mutlaka gidinmerhaba kızlar ben de tsh için iki haftada bir kontrole gidiyorum bugün hastaneye gitmeden peçetede kan lekesi gördüm doktora söyledim progestan verdi bebek iyi dedi bi hafta ilişki ve ağır iş yapmak yok dedi ki bu ikisi de olmadı son günlerde eve geldim yine devam etti damla şeklinde yarın özeldeki doktoruma da gitmelimiyim sizce hiç böyle olmamıştı bugüne dek 14+5 haftamız
Evet canım öncekilerde de yaptırdım bir sorun yaşamadık çok şükürsen yaptıracak mısın o tarihte kuzum
Ayyy gene mi yüzdeli konuştuGeldim canım hersey yolunda çok şükür. Devlet olduğu için çok uzun bakmadı ama%80 kız dedisevinebiliriyim dedim gülümsedi sevinebilirsin diye
Çok sevindimmmmmmKızlar kontrolden çıktım çok şükür bir sıkıntı görünmüyor, plasentamın aşağıda olma durumu vardı ama yukarıya çıkmış biraz daha çıkar dedi doktor vee ben de kız annesi olacağım inşallahkesin dedi ama burada sonradan erkekmiş haberlerini alanları gördükten sonra bir emin olamıyorum
Elindeki zarfı hiç mi açma arzusu doğmadıBende kontrolden çıktım kızlar. Cinsiyeti doktora kesin görürseniz söyleyin dedim. 16+0 da kesinleşti. Akşam eşimle aramızda minik bir kutlama yaparak öğreneceğiz
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebeğe demerhaba kızlar ben de tsh için iki haftada bir kontrole gidiyorum bugün hastaneye gitmeden peçetede kan lekesi gördüm doktora söyledim progestan verdi bebek iyi dedi bi hafta ilişki ve ağır iş yapmak yok dedi ki bu ikisi de olmadı son günlerde eve geldim yine devam etti damla şeklinde yarın özeldeki doktoruma da gitmelimiyim sizce hiç böyle olmamıştı bugüne dek 14+5 haftamız
Çok teşekkür ederim canımEvet canım öncekilerde de yaptırdım bir sorun yaşamadık çok şükür
Ayyy gene mi yüzdeli konuştuhayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin prensesin
Çok sevindimmmmmmsağlıkla kucağına al kizceni canım
Elindeki zarfı hiç mi açma arzusu doğmadıben olsam meraktan fenalik gecirmistim
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebeğe de
Hiç doğmadı vallaElindeki zarfı hiç mi açma arzusu doğmadıben olsam meraktan fenalik gecirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?