- 22 Kasım 2022
- 3.510
- 3.855
- 63
aynen öyle yapcam kuzum bu kadar erken yapılmasına ne lüzum var yani kaçıyor mucanım onlar arasınlar istedikleri kadar sen istediğin zaman yaptırabilirsin daha zamanı var nasılsa acele etme
ben yaptırdımKızlarr günaydınnnAramızda henüz tetanoz aşısı olan yok sanırımm değil mi ?
İnşallah saklamazKesin tahmin yapabilir bebeğin benimki gibi çok EDEPLİ bir bebek değilse.inşallah benden daha şanslısındır ve saklamaz.
Ben oldum canım. Zorunluluktan. Tetanoz ve kuduz aşısı kedi tırmaladığı içinKızlarr günaydınnnAramızda henüz tetanoz aşısı olan yok sanırımm değil mi ?
ahh evet hatırlıyorum. nasılsın canım bi yan etkisi oldu mu?Ben oldum canım. Zorunluluktan. Tetanoz ve kuduz aşısı kedi tırmaladığı için
yok yok kuzum hiçbişey olmaz o kadarcıktan merak etme. komple unutup tüm gün yapmasan yine bişey olmaz o kadar pamuk ipliği değil. alarmını kur hatırlatsınkizlar aksam kan sulandirici iynemi vurmayi unutmusum daha dogrusu gec vurdum 3 saati geciyordu vurdugumda acaba sorun olurmu ki? oglum hastalanmisti 3 4 gundur ne geceyi ne gunduzu uyumuyordum atesi vardi diye bende 2 3 saat uyuyordum gun icinde. kontrol etmek icin aksam yorgun dusup uyuya kalmisim uyandigimda 3 saati geciyordu iyneyi yaptim yinede insallah bisey olmaz
ilk defa oluyordu o da uykusuzlukdan. evet alarm kurayim yinede 2 gune kontrolum var zaten doktoru aramak istemedim simdiyok yok kuzum hiçbişey olmaz o kadarcıktan merak etme. komple unutup tüm gün yapmasan yine bişey olmaz o kadar pamuk ipliği değil. alarmını kur hatırlatsın
evet mat şeklinde squat, kalça açıcı egzersizler ve en son nefes şeklinde bitiriyoruz tabii esnemeler de var içerisinde çok faydasını gördüm 1 buçuk ayda dahiOnline nasıl yapıyorsunuz? Reformer gibi olmuyor o zaman değil mi mat pilates gibi
Benim de 19 Haziran neye göre tarih yazdıklarını bilmiyorum aslında ama hep 20 li haftalar da oluyorYa beni sağlık ocağı doktoru darlayıp duruyor bayramdan sonra gel diye. acelesi ne anlamadım yani. perinatoloji kontrolünden sonra yaptırırım demiştim ayın 23üne yazmış beni aşıya
18. haftadan sonra kesin hissederiz inşallah korkutucu mu acaba onu merak ediyorum bir de ileri zamanlarda dışarıdan tepkilere etkileşim gösteriyor diyorlar bakalım hayırlısıyla sağlıkla büyüsünlerBenim de tam 16 haftalık oldu ama birşey yok. Elimi koyup birsey hissetmeye çalışıyorum yine yok. Hani ikinci üçüncü hamileliği olanlar erken hissediyordu
Ayyy sende bendenGünaydın kızlar, bayramda birkaç şehir değiştireceğim için bayram öncesi kontrole gidiyorum 15+2 olduk cinsiyet için bir doktor erkek gibi diğer doktor da kıza benzettim demişti bugün bebeğim gösterir ve netleşir inşallah
Günaydın şekerim 13 ünde benim sağlık ocağında özelde kontrol de o gün 5 yıl içinde tetanoz olmayanlara adacel yapılmıyor diye biri söylemişti burada o zaman soracağım artık erken giden olursa sorsa keşkeKızlarr günaydınnnAramızda henüz tetanoz aşısı olan yok sanırımm değil mi ?
Korkma canım bir şey olmuyormuş ben serklaj olduğumda 36 saat sonra yaptılarkizlar aksam kan sulandirici iynemi vurmayi unutmusum daha dogrusu gec vurdum 3 saati geciyordu vurdugumda acaba sorun olurmu ki? oglum hastalanmisti 3 4 gundur ne geceyi ne gunduzu uyumuyordum atesi vardi diye bende 2 3 saat uyuyordum gun icinde. kontrol etmek icin aksam yorgun dusup uyuya kalmisim uyandigimda 3 saati geciyordu iyneyi yaptim yinede insallah bisey olmaz
sen yaptıracak mısın o tarihte kuzumBenim de 19 Haziran neye göre tarih yazdıklarını bilmiyorum aslında ama hep 20 li haftalar da oluyor
evet kuzum bize tdb aşısı yapılacak ilk doz. ikinci doz da tb sanırım sadece. öyle demişti asm doktoruGünaydın şekerim 13 ünde benim sağlık ocağında özelde kontrol de o gün 5 yıl içinde tetanoz olmayanlara adacel yapılmıyor diye biri söylemişti burada o zaman soracağım artık erken giden olursa sorsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?