Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
kizlar aksam kan sulandirici iynemi vurmayi unutmusum daha dogrusu gec vurdum 3 saati geciyordu vurdugumda acaba sorun olurmu ki? oglum hastalanmisti 3 4 gundur ne geceyi ne gunduzu uyumuyordum atesi vardi diye bende 2 3 saat uyuyordum gun icinde. kontrol etmek icin aksam yorgun dusup uyuya kalmisim uyandigimda 3 saati geciyordu iyneyi yaptim yinede insallah bisey olmaz

yok yok kuzum hiçbişey olmaz o kadarcıktan merak etme. komple unutup tüm gün yapmasan yine bişey olmaz o kadar pamuk ipliği değil. alarmını kur hatırlatsın

yok yok kuzum hiçbişey olmaz o kadarcıktan merak etme. komple unutup tüm gün yapmasan yine bişey olmaz o kadar pamuk ipliği değil. alarmını kur hatırlatsın
ilk defa oluyordu o da uykusuzlukdan. evet alarm kurayim yinede 2 gune kontrolum var zaten doktoru aramak istemedim simdi

Ya beni sağlık ocağı doktoru darlayıp duruyor bayramdan sonra gel diye. acelesi ne anlamadım yani. perinatoloji kontrolünden sonra yaptırırım demiştim ayın 23üne yazmış beni aşıya
Benim de 19 Haziran neye göre tarih yazdıklarını bilmiyorum aslında ama hep 20 li haftalar da oluyor

Benim de tam 16 haftalık oldu ama birşey yok. Elimi koyup birsey hissetmeye çalışıyorum yine yok. Hani ikinci üçüncü hamileliği olanlar erken hissediyordu
18. haftadan sonra kesin hissederiz inşallah korkutucu mu acaba onu merak ediyorum bir de ileri zamanlarda dışarıdan tepkilere etkileşim gösteriyor diyorlar bakalım hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler

Ayyy sende benden hadi bakalım bu sefer kesin ve nettir insallah kaçta randevu bir de M mec zup var bugün kontrole gidecek

Kızlarr günaydınnn Aramızda henüz tetanoz aşısı olan yok sanırımm değil mi ?
Günaydın şekerim 13 ünde benim sağlık ocağında özelde kontrol de o gün 5 yıl içinde tetanoz olmayanlara adacel yapılmıyor diye biri söylemişti burada o zaman soracağım artık erken giden olursa sorsa keşke

Korkma canım bir şey olmuyormuş ben serklaj olduğumda 36 saat sonra yaptılar

evet kuzum bize tdb aşısı yapılacak ilk doz. ikinci doz da tb sanırım sadece. öyle demişti asm doktoru
sen 13ünde olacak mısın aşıyı

Selam kizlar ben de asiyi dr uma sordum, bir doz ol yeter dedi. 20. Hafta civari olmayi dusunuyorum erkenden olmanin manasi yok bence. Zaten saglik ocagina daha bildirimim dusmemis bile bogmacayi sordum burada konusulmustu daha once, doktor hic gerek yok dedi size de fikir olsun :)
Onun disinda alisverise baslayanlar var mi? Ne alsam nerden baslasam bilemedim kiyafet aliyorum sadece

Ayyy sende benden hadi bakalım bu sefer kesin ve nettir insallah kaçta randevu bir de M mec zup var bugün kontrole gidecek

Geldim canım hersey yolunda çok şükür. Devlet olduğu için çok uzun bakmadı ama%80 kız dedi sevinebiliriyim dedim gülümsedi sevinebilirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…