Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hiç doğmadı valla . Kaç gündür boyaydı balondu hazırlık için uğraşıyorum güzel bir anı olsun çocuğuma

Oy yaa çok güzel heyecan. Bende çok istedim ama meraklı yapım buna izin vermedi. Her hafta cinsiyet cinsiyet diye sorup durdum
İçimden erkek geçti seninki , hayırlısı olsun bakalım

Kızlar ya herkesin bünyesi hamileliği ne kadar farklı. Burda en başından beri okuyordum herkes akıntıdan şikayetçiydi. Sürekli akıntı oluyor vs diye. Bu güne kadar olmadı bende 15. Haftada yeni başladı. Biraz ayakta hareketleneyim su gibi akıntı oluyor, hatta korktum da su gelmesi olmasın diye ama böyle birden boşalma falan değil sıkıntı değildir heralde

Tekrar gitmedim bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum harika bir haber bu benimde doktorum yukarı çıkacağını düşünüyor ilerledikçebu arada prensesiniz hayırlı olsun

Tekrar gitmedim bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum harika bir haber bu benimde doktorum yukarı çıkacağını düşünüyor ilerledikçebu arada prensesiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederim sizinki de kontrolünüzde yukarı çıkmış yerine güzelce yerleşmiş olur inşallah

Çok teşekkür ederim canım evet malesef kesin diyemem ayrintilida net belli olur dedi
Bende detaylı ultrasonu bekliyorum hiç bir alışveriş yapmayacağım o zamana kadar kimseye de diyemedik erkeğe dondu diye
Hiç doğmadı valla . Kaç gündür boyaydı balondu hazırlık için uğraşıyorum güzel bir anı olsun çocuğuma
Doğru hatira kalıyor insana bende küçük bit kutu hazırlayıp ultrason fotoğrafı pembe emzik ve Toka koymustum ailelere yakın çevreme supriz yapmıştım ama cinsiyet değişti koca bir çöp oldu hepsi

Endişe etme canım ama doktora sor yine de enfeksiyon falan olmasın her ihtimali sormak gerek. Ben Progestan kullanırken geliyordu tarif ettiğin şekilde

Bende detaylı ultrasonu bekliyorum hiç bir alışveriş yapmayacağım o zamana kadar kimseye de diyemedik erkeğe dondu diye

İlk başta kesin kız denmiş miydi sizde yoksa yüksek ihtimal mi denmişti? Bende şimdi etrafa söylesem mi alışverişe başlasam mı bilemedim

İlk başta kesin kız denmiş miydi sizde yoksa yüksek ihtimal mi denmişti? Bende şimdi etrafa söylesem mi alışverişe başlasam mı bilemedim
Kesin kız dedi defalarca sormama rağmen gene de kimseye söylemedik 15.haftada farklı bir doktor da kız deyince söyledik nerden bileyim 16. Da degisecegini

Ayy benim de bugün kontrolüm vardı 12.haftada özeldeki doktorum erkek demişti ama 16da netleşir demişti bugün devlete gittim evladımın çükünü gördüm rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bir haftadır üst solunum yolu enfeksiyonum vardı yüzümde uçuk çıktı iki tane korktuğum için gittim çok şükür her şey yolunda dedi hep güzel haberler alalım inşallah

O bende de oluyordu ama 12.haftalarda oldu. Bildiğin su yani beyaz sarı değil direkt su. Ama oluyor sanırım çok şükür bir şey olmadı doktora suyu iyi mi diye sordum gidince çok su akıyor diye bir sorun yoktu

Evet tam anlattığın gibi oluyor benim de hareket edince artıyor normalmiş canım. Hatta benim doktorum ilerleyen haftalarda daha da artacak akıntın dedi.

Selam kızlar ben merdivenden düştüm ama nasıl ayağım bir kaydı bikaç basamak kaydım Tabi popoyu sert çarpmıyım diye bir kolumla da merdivenin demirine asıldım. Sözde 1 ay somra gidecektim doktora yine 1 ayımı dolduramadan bugün gittim. Mesaj attım hemen merdivenden düştüm diye çağırdı sağolsun. Başınıza gelirse bilginiz olsun göbek üstüne düşülmediyse yada göbeği bir yere çarpmadıysan, sonrasında kanama olmadıysa bir sıkıntı olmuyormuş. Bu bahaneyle bebeğimi de görmüş oldum Rahim ağzı uzunluğu da ölçüldü 4.5cm miş çok şükür ona da çok iyi dedi. Bu arada bir miyomum vardı küçülmeye başlamış.
C cilekcanavari Canım detaylı usg için Yeşim Bülbül yada Serkan Güçlyü önerdi doktorum. Hemen şimdi al randevunu çok çabuk doluyor randevuları dedi.Sen aldın mı randevunu, aldıysan kimden aldın.

Oy yaa çok güzel heyecan. Bende çok istedim ama meraklı yapım buna izin vermedi. Her hafta cinsiyet cinsiyet diye sorup durdum
İçimden erkek geçti seninki , hayırlısı olsun bakalım
Sağol canım
Doğru hatira kalıyor insana bende küçük bit kutu hazırlayıp ultrason fotoğrafı pembe emzik ve Toka koymustum ailelere yakın çevreme supriz yapmıştım ama cinsiyet değişti koca bir çöp oldu hepsi
Ben onun için özellikle dedim doktora kesin eminsenin yazın diye. Çünkü bende hemen alışırım. Değişince insanda bir burukluk oluyor.

Sağol canım

Ben onun için özellikle dedim doktora kesin eminsenin yazın diye. Çünkü bende hemen alışırım. Değişince insanda bir burukluk oluyor.
Kesinlikle öyle oluyor bir ay kızım diye gezdim bir de iki oğlan da sonra kız dediler
Banada kız dedi geçen hafta ama erkek hissediyorum hayla niyeyse detaylı ya kaçıncı haftada gitmek gerekir net olmasi icin
Kesin mi dedi genel de 20-22 arasında öneriyorlar ben 19 Haziran da 20 haftalık oliyorum o güne aldım randevuyu
Gerçkten çok karışmış canım senin. Bence de detaylı ultrason da kesinleşir
Evet canım dört gözle bekliyorum randevu gününü sonrasında herkese söyleyeceğim cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…