- 10 Ocak 2024
- 632
- 580
- 23
- 33
Hiç doğmadı valla. Kaç gündür boyaydı balondu hazırlık için uğraşıyorum güzel bir anı olsun çocuğuma
Tekrar gitmedim bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederimTekrar gitmedim bayram sonrası gitmeyi düşünüyorumharika bir haber bu benimde doktorum yukarı çıkacağını düşünüyor ilerledikçe bu arada prensesiniz hayırlı olsun
Bende detaylı ultrasonu bekliyorum hiç bir alışveriş yapmayacağım o zamana kadar kimseye de diyemedik erkeğe dondu diyeÇok teşekkür ederim canımevet malesef kesin diyemem ayrintilida net belli olur dedi
Doğru hatira kalıyor insana bende küçük bit kutu hazırlayıp ultrason fotoğrafı pembe emzik ve Toka koymustum ailelere yakın çevreme supriz yapmıştım ama cinsiyet değişti koca bir çöp oldu hepsiHiç doğmadı valla. Kaç gündür boyaydı balondu hazırlık için uğraşıyorum güzel bir anı olsun çocuğuma
Endişe etme canım ama doktora sor yine de enfeksiyon falan olmasın her ihtimali sormak gerek. Ben Progestan kullanırken geliyordu tarif ettiğin şekildeKızlar ya herkesin bünyesi hamileliği ne kadar farklı. Burda en başından beri okuyordum herkes akıntıdan şikayetçiydi. Sürekli akıntı oluyor vs diye. Bu güne kadar olmadı bende 15. Haftada yeni başladı. Biraz ayakta hareketleneyim su gibi akıntı oluyor, hatta korktum da su gelmesi olmasın diye ama böyle birden boşalma falan değil sıkıntı değildir heralde
Bende detaylı ultrasonu bekliyorum hiç bir alışveriş yapmayacağım o zamana kadar kimseye de diyemedik erkeğe dondu diye
Kesin kız dedi defalarca sormama rağmen gene de kimseye söylemedik 15.haftada farklı bir doktor da kız deyince söyledik nerden bileyim 16. Da degiseceginiİlk başta kesin kız denmiş miydi sizde yoksa yüksek ihtimal mi denmişti? Bende şimdi etrafa söylesem mi alışverişe başlasam mı bilemedim
Bu kadar kesin konuşmadan sonra değiştiyse bizde hemen söylemesek iyi olurKesin kız dedi defalarca sormama rağmen gene de kimseye söylemedik 15.haftada farklı bir doktor da kız deyince söyledik nerden bileyim 16. Da degisecegini
O bende de oluyordu ama 12.haftalarda oldu. Bildiğin su yani beyaz sarı değil direkt su. Ama oluyor sanırım çok şükür bir şey olmadı doktora suyu iyi mi diye sordum gidince çok su akıyor diye bir sorun yoktuKızlar ya herkesin bünyesi hamileliği ne kadar farklı. Burda en başından beri okuyordum herkes akıntıdan şikayetçiydi. Sürekli akıntı oluyor vs diye. Bu güne kadar olmadı bende 15. Haftada yeni başladı. Biraz ayakta hareketleneyim su gibi akıntı oluyor, hatta korktum da su gelmesi olmasın diye ama böyle birden boşalma falan değil sıkıntı değildir heralde
Evet tam anlattığın gibi oluyor benim de hareket edince artıyor normalmiş canım. Hatta benim doktorum ilerleyen haftalarda daha da artacak akıntın dedi.Kızlar ya herkesin bünyesi hamileliği ne kadar farklı. Burda en başından beri okuyordum herkes akıntıdan şikayetçiydi. Sürekli akıntı oluyor vs diye. Bu güne kadar olmadı bende 15. Haftada yeni başladı. Biraz ayakta hareketleneyim su gibi akıntı oluyor, hatta korktum da su gelmesi olmasın diye ama böyle birden boşalma falan değil sıkıntı değildir heralde
Neee kız seninki erkeğe mi döndüBende detaylı ultrasonu bekliyorum hiç bir alışveriş yapmayacağım o zamana kadar kimseye de diyemedik erkeğe dondu diye
İstersen kontrol muayenesine de git o zaman da kız derse söylersinizBu kadar kesin konuşmadan sonra değiştiyse bizde hemen söylemesek iyi olur
Hiiii erkek dedi ama detaylı da netleşecek inananmiyorum erkek olduğunaNeee kız seninki erkeğe mi döndübi hastalandim gittim neler olmuş buralarda hayirli olsun
Sağol canımOy yaa çok güzel heyecan. Bende çok istedim ama meraklı yapım buna izin vermedi. Her hafta cinsiyet cinsiyet diye sorup durdum
İçimden erkek geçti seninki , hayırlısı olsun bakalım
Ben onun için özellikle dedim doktora kesin eminsenin yazın diye. Çünkü bende hemen alışırım. Değişince insanda bir burukluk oluyor.Doğru hatira kalıyor insana bende küçük bit kutu hazırlayıp ultrason fotoğrafı pembe emzik ve Toka koymustum ailelere yakın çevreme supriz yapmıştım ama cinsiyet değişti koca bir çöp oldu hepsi
Banada kız dedi geçen hafta ama erkek hissediyorum hayla niyeyseHiiii erkek dedi ama detaylı da netleşecek inananmiyorum erkek olduğuna
Gerçkten çok karışmış canım senin. Bence de detaylı ultrason da kesinleşirKesin kız dedi defalarca sormama rağmen gene de kimseye söylemedik 15.haftada farklı bir doktor da kız deyince söyledik nerden bileyim 16. Da degisecegini
Kesinlikle öyle oluyor bir ay kızım diye gezdimSağol canım
Ben onun için özellikle dedim doktora kesin eminsenin yazın diye. Çünkü bende hemen alışırım. Değişince insanda bir burukluk oluyor.
Kesin mi dedi genel de 20-22 arasında öneriyorlar ben 19 Haziran da 20 haftalık oliyorum o güne aldım randevuyuBanada kız dedi geçen hafta ama erkek hissediyorum hayla niyeysedetaylı ya kaçıncı haftada gitmek gerekir net olmasi icin
Evet canım dört gözle bekliyorum randevu gününü sonrasında herkese söyleyeceğim cinsiyetiGerçkten çok karışmış canım senin. Bence de detaylı ultrason da kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?