Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Arkadaşlar merhaba
Tahmini doğum tarihim 8 Aralık görünüyor ama ikiz bebeklere hamile olduğum için ben de büyük ihtimalle Kasım annesi olacağım
Son adet tarihine göre bugün 13+1iz. Kızım gününde ilerliyor ama oğlum 5 gün ileriden gidiyor.
12+4te gittiğimizde kızımın ense kalınlığı 1,7mm iken oğlumun ense kalınlığı 2,2 ölçüldü. İkisinin de burun kemiği görüldü.
2,2mm biraz sınırda gibi konuştu doktorum ve fetal DNA önerdi.
Ense kalınlığı bu civarda çıkan arkadaş varsa doktorunuz nasıl yorumladı acaba? Benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum

O bende de oluyordu ama 12.haftalarda oldu. Bildiğin su yani beyaz sarı değil direkt su. Ama oluyor sanırım çok şükür bir şey olmadı doktora suyu iyi mi diye sordum gidince çok su akıyor diye bir sorun yoktu
Evet tam anlattığın gibi oluyor benim de hareket edince artıyor normalmiş canım. Hatta benim doktorum ilerleyen haftalarda daha da artacak akıntın dedi.
Ay iyi bari saolun kızlar boşuna stres yüklendim 2 dk da Aslında fitilden sonra arttı ama korktum yine de. Perşembe gidicem de doktora yazsam mı falan diyordum ama öyle sürekli de gelmiyor zaten .

Yaaa çok geçmiş olsun canım benim ya. İyi olmanıza sevindim Allahım korusun

Ay iyi bari saolun kızlar boşuna stres yüklendim 2 dk da Aslında fitilden sonra arttı ama korktum yine de. Perşembe gidicem de doktora yazsam mı falan diyordum ama öyle sürekli de gelmiyor zaten .
Progestan fitil tıpa görevi görüyor demişti benim doktor, eridikten sonra da suyla beraber geliyordu ilaç

bende en bastan var akinti 18 hafta dedigin gibi sulu akinti beyaz bazen acik sarida oluyor

monaliza1 selam canım nasılsın göremedim seni epeydir buralarda , cinsiyetin belirlendi mi senin? sanki 8-9. haftada söylüyor bizim doktorlarımız demiştin öyle aklımda kalmış
Canım selam çok koşturmalı bi dönemdeyim bakamadım buraya hiç umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün cinsiyeti öğrendim size haber vermek için hemen koştum geldim 16. Haftaya giriş yapıyorum artık bugün randevum vardı kesin bir şekilde cinsiyeti öğrendik KIZIM OLUYOR
2. Ye kız annesi olacağım çok mutluyum. Herşeyi gayet yerinde normal dedi doktorum. 16 cm olmuş 146 gr

Kızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak

Kesin mi dedi genel de 20-22 arasında öneriyorlar ben 19 Haziran da 20 haftalık oliyorum o güne aldım randevuyu
Devlete gidiyorum ya kapıda gebelere sordum herkese kız diyorlar güvenme dediler perşembe sabah yakınımdaki tıp merkezine randevu aldim bayramdan önce netleştirmem lazım yoksa çatlarım

Hoşgeldin Ense kalınlığını bilemiyorum ama yaş faktörü var mı yaşın kaç

Çok geçmiş olsun bir anda mı yükseldi noldu ya

Çok geçmiş olsun. Bizi haberdar et. Bir an evvel iyileşirsin inşallah

Allahım gönlüne göre verir inşallah

Bayram oncesi seyahate cikacagim icin bugun ben de kontrole gittim kizlar oglusum kudurup durdu doktorum cok hareketli kipir kipir bu oglan diyor dogunca kolay zayiflarim gibi shfjfjf. 4.5 ayi 4 kg ile tamamladim, sadece gobegim buyuyor neyseki. Doktor da guzel dedi kontrollu gidiyorsun dedi. Cok sukur her sey yolunda, yarin enfeksiyonum gecti mi diye tahlil verecegim bakalim insallah kalmamistir. Gribim de nezleye dondu ama gercekten nezle olmak bile cok zormus gebelikte. Gecen hafta hastalikla gecince bebisin gelisimi sekteye ugrar mi vs diye korkmustum ama sukur dipcik gibiydi hepsi iyi olsunlar saglikla dogsunlar insallah yeter ki

Canım benim çok geçmiş olsun kendini korkutma en azından güvenli ellerdesin çok şükür bebisler de iyiymiş hersey yolunda gider insallah
Devlete gidiyorum ya kapıda gebelere sordum herkese kız diyorlar güvenme dediler perşembe sabah yakınımdaki tıp merkezine randevu aldim bayramdan önce netleştirmem lazım yoksa çatlarım
Ayyy git bakalim orası ne diyecek bende merak ettim
Şimdi bak
Masallah paşama anne karnında hareketli giden digunca da öyle ilerliyor hayatım şuan kg olarak iyi gidiyorsun bence çoğunlukla son aylar alınıyor zaten bu arada çok geçmiş olsun yaz günü hasta olmak çok beter ya insallah iyilesirsin hemencik rota neresi bu arada

Çok geçmiş olsun çok şükür bebeğine de sana da bir şey olmamış

İstersen kontrol muayenesine de git o zaman da kız derse söylersiniz

Bayramda memlekete annemlerin yanına gideceğim orada herkese bebek haberini cinsiyetiyle birlikte veririm diyordum ama bakacağız artık

Allah korusun. Bebekler iyiymiş çok şükür tansiyonunuz bir an önce düzene girer inşallah sağlıkla taburcu olursunuz

Amin inşallah, size de çok geçmiş olsun grip nezle bile çok zor oluyor gerçekten bu süreçte ama çok şükür bebekler kendilerine güzel bakıp besleniyorlar

Kızlar merhaba. Benim ferritin değerim 5 çıktı. Şu an hem sabah gynoferon hem de akşam elanatal içecem. Ama aklımı karıştıran şu, gynoferonla beraber günlük 750 mikrogram folik asit almiş olacağım. Bu sıkıntı olmaz mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…