- 10 Şubat 2024
- 516
- 396
- 23
O bende de oluyordu ama 12.haftalarda oldu. Bildiğin su yani beyaz sarı değil direkt su. Ama oluyor sanırım çok şükür bir şey olmadı doktora suyu iyi mi diye sordum gidince çok su akıyor diye bir sorun yoktu
Ay iyi bari saolun kızlarEvet tam anlattığın gibi oluyor benim de hareket edince artıyor normalmiş canım. Hatta benim doktorum ilerleyen haftalarda daha da artacak akıntın dedi.
Yaaa çok geçmiş olsun canım benim ya. İyi olmanıza sevindim Allahım korusunSelam kızlar ben merdivenden düştüm ama nasıl ayağım bir kaydı bikaç basamak kaydımTabi popoyu sert çarpmıyım diye bir kolumla da merdivenin demirine asıldım. Sözde 1 ay somra gidecektim doktora yine 1 ayımı dolduramadan bugün gittim. Mesaj attım hemen merdivenden düştüm diye çağırdı sağolsun. Başınıza gelirse bilginiz olsun göbek üstüne düşülmediyse yada göbeği bir yere çarpmadıysan, sonrasında kanama olmadıysa bir sıkıntı olmuyormuş. Bu bahaneyle bebeğimi de görmüş oldum Rahim ağzı uzunluğu da ölçüldü 4.5cm miş çok şükür ona da çok iyi dedi. Bu arada bir miyomum vardı küçülmeye başlamış.
@cilekcanavari Canım detaylı usg için Yeşim Bülbül yada Serkan Güçlyü önerdi doktorum. Hemen şimdi al randevunu çok çabuk doluyor randevuları dedi.Sen aldın mı randevunu, aldıysan kimden aldın.
Progestan fitil tıpa görevi görüyor demişti benim doktor, eridikten sonra da suyla beraber geliyordu ilaçAy iyi bari saolun kızlarboşuna stres yüklendim 2 dk da Aslında fitilden sonra arttı ama korktum yine de. Perşembe gidicem de doktora yazsam mı falan diyordum ama öyle sürekli de gelmiyor zaten .
bende en bastan var akinti 18 hafta dedigin gibi sulu akinti beyaz bazen acik sarida oluyorKızlar ya herkesin bünyesi hamileliği ne kadar farklı. Burda en başından beri okuyordum herkes akıntıdan şikayetçiydi. Sürekli akıntı oluyor vs diye. Bu güne kadar olmadı bende 15. Haftada yeni başladı. Biraz ayakta hareketleneyim su gibi akıntı oluyor, hatta korktum da su gelmesi olmasın diye ama böyle birden boşalma falan değil sıkıntı değildir heralde
Canım selam çok koşturmalı bi dönemdeyim bakamadım buraya hiç umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün cinsiyeti öğrendim size haber vermek için hemen koştum geldimmonaliza1 selam canım nasılsın göremedim seni epeydir buralarda , cinsiyetin belirlendi mi senin? sanki 8-9. haftada söylüyor bizim doktorlarımız demiştin öyle aklımda kalmış
Devlete gidiyorum ya kapıda gebelere sordum herkese kız diyorlar güvenme dedilerKesin mi dedi genel de 20-22 arasında öneriyorlar ben 19 Haziran da 20 haftalık oliyorum o güne aldım randevuyu
HoşgeldinArkadaşlar merhaba
Tahmini doğum tarihim 8 Aralık görünüyor ama ikiz bebeklere hamile olduğum için ben de büyük ihtimalle Kasım annesi olacağım
Son adet tarihine göre bugün 13+1iz. Kızım gününde ilerliyor ama oğlum 5 gün ileriden gidiyor.
12+4te gittiğimizde kızımın ense kalınlığı 1,7mm iken oğlumun ense kalınlığı 2,2 ölçüldü. İkisinin de burun kemiği görüldü.
2,2mm biraz sınırda gibi konuştu doktorum ve fetal DNA önerdi.
Ense kalınlığı bu civarda çıkan arkadaş varsa doktorunuz nasıl yorumladı acaba? Benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Çok geçmiş olsunKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Çok geçmiş olsun. Bizi haberdar et. Bir an evvel iyileşirsin inşallahKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Allahım gönlüne göre verir inşallahKesinlikle öyle oluyor bir ay kızım diye gezdimbir de iki oğlan da sonra kız dediler
Kesin mi dedi genel de 20-22 arasında öneriyorlar ben 19 Haziran da 20 haftalık oliyorum o güne aldım randevuyu
Evet canım dört gözle bekliyorum randevu gününü sonrasında herkese söyleyeceğim cinsiyeti
32 yaşındayım. Fetal DNA için kan vermeye karar verdiğimizden ikili tarama için olan kanları vermedik o yüzden risk analizi yapılmadı. Fetal DNA sonucu bekliyoruz.HoşgeldinEnse kalınlığını bilemiyorum ama yaş faktörü var mı yaşın kaç
Canım benim çok geçmiş olsun kendini korkutma en azından güvenli ellerdesin çok şükür bebisler de iyiymiş hersey yolunda gider insallahKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Ayyy git bakalim orası ne diyecek bende merak ettimDevlete gidiyorum ya kapıda gebelere sordum herkese kız diyorlar güvenme dedilerperşembe sabah yakınımdaki tıp merkezine randevu aldim bayramdan önce netleştirmem lazım yoksa çatlarım
Masallah paşamaBayram oncesi seyahate cikacagim icin bugun ben de kontrole gittim kizlaroglusum kudurup durdu doktorum cok hareketli kipir kipir bu oglan diyor dogunca kolay zayiflarim gibi shfjfjf. 4.5 ayi 4 kg ile tamamladim, sadece gobegim buyuyor neyseki. Doktor da guzel dedi kontrollu gidiyorsun dedi. Cok sukur her sey yolunda, yarin enfeksiyonum gecti mi diye tahlil verecegim bakalim insallah kalmamistir. Gribim de nezleye dondu ama gercekten nezle olmak bile cok zormus gebelikte. Gecen hafta hastalikla gecince bebisin gelisimi sekteye ugrar mi vs diye korkmustum ama sukur dipcik gibiydi hepsi iyi olsunlar saglikla dogsunlar insallah yeter ki
Çok geçmiş olsun çok şükür bebeğine de sana da bir şey olmamışSelam kızlar ben merdivenden düştüm ama nasıl ayağım bir kaydı bikaç basamak kaydımTabi popoyu sert çarpmıyım diye bir kolumla da merdivenin demirine asıldım. Sözde 1 ay somra gidecektim doktora yine 1 ayımı dolduramadan bugün gittim. Mesaj attım hemen merdivenden düştüm diye çağırdı sağolsun. Başınıza gelirse bilginiz olsun göbek üstüne düşülmediyse yada göbeği bir yere çarpmadıysan, sonrasında kanama olmadıysa bir sıkıntı olmuyormuş. Bu bahaneyle bebeğimi de görmüş oldum Rahim ağzı uzunluğu da ölçüldü 4.5cm miş çok şükür ona da çok iyi dedi. Bu arada bir miyomum vardı küçülmeye başlamış.
@cilekcanavari Canım detaylı usg için Yeşim Bülbül yada Serkan Güçlyü önerdi doktorum. Hemen şimdi al randevunu çok çabuk doluyor randevuları dedi.Sen aldın mı randevunu, aldıysan kimden aldın.
İstersen kontrol muayenesine de git o zaman da kız derse söylersiniz
Kızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Amin inşallah, size de çok geçmiş olsun grip nezle bile çok zor oluyor gerçekten bu süreçte ama çok şükür bebekler kendilerine güzel bakıp besleniyorlarBayram oncesi seyahate cikacagim icin bugun ben de kontrole gittim kizlaroglusum kudurup durdu doktorum cok hareketli kipir kipir bu oglan diyor dogunca kolay zayiflarim gibi shfjfjf. 4.5 ayi 4 kg ile tamamladim, sadece gobegim buyuyor neyseki. Doktor da guzel dedi kontrollu gidiyorsun dedi. Cok sukur her sey yolunda, yarin enfeksiyonum gecti mi diye tahlil verecegim bakalim insallah kalmamistir. Gribim de nezleye dondu ama gercekten nezle olmak bile cok zormus gebelikte. Gecen hafta hastalikla gecince bebisin gelisimi sekteye ugrar mi vs diye korkmustum ama sukur dipcik gibiydi hepsi iyi olsunlar saglikla dogsunlar insallah yeter ki
Amin insallah canım teşekkür ederimAllahım gönlüne göre verir inşallah
İyi çıkacak umarım32 yaşındayım. Fetal DNA için kan vermeye karar verdiğimizden ikili tarama için olan kanları vermedik o yüzden risk analizi yapılmadı. Fetal DNA sonucu bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?