Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım rabbim gönlüne ferahlık versin acını paylaşıyoruz yine konuşmak paylaşmak istersen buradayız

Ahh güzelim günlerdir ne kadar üzüldün yıprandın bizlerde öyle inşallah acın hafifler canım benim. Buraya yazmak istemezsen de her zaman özelden vs yazabilirsin yanındayız her daim canım benim. Rabbim sabrını artırsın

Canım benim Allah sabrını arttırsın. Yeniden nasip etsin amin.

ay bu arada az önce bana dediler ki hamile olduğun hiç belli değil karnın hiç çıkmamış halbuki bana kocaman geliyor büyük de olsun istiyorum hamileymiş gibi gözükmek istiyorum bi an önce büyüsün

İyi akşamlar kızlar. Yüz yıkama jeli alacağım da öneride bulunabilir misiniz acaba? Bunu almayı düşünüyorum ama önce sizlerden fikir almak istedim.

Eklentiler

• IMG_0366.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 58
Ben de aksine geç çıksın da azcık daha seksi hissedeyim diye bakıyorum ama nafile belim kalınlaştı bile.

Beni de gorenler karnin cok buyumus diyorlar, 5 veya 6 aylik gibi falan. Tamam biraz gobegim var ama hic kilo almadim nasil boyle oluyor anlamadim 2.gebelikte daha erken sisiyor heralde

Beni de gorenler karnin cok buyumus diyorlar, 5 veya 6 aylik gibi falan. Tamam biraz gobegim var ama hic kilo almadim nasil boyle oluyor anlamadim 2.gebelikte daha erken sisiyor heralde
Bana da bazıları öyle diyor bazıları hiç belli değil diyor anlamadım Kıyafete göre de değişiyor sanırım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…