Canım rabbim gönlüne ferahlık versin acını paylaşıyoruzArkadaşlar ilk gunden beri buradayım sizlerden destek aldım kimi zaman yazdım kimi zaman sadece takip ettim sizleri haklarınızı helal edin
inşaAllah hepiniz hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız su gibi doğularınız olsun
Puxhu canım listeden silersin artık beni
Ahh güzelim günlerdir ne kadar üzüldün yıprandın bizlerde öyle inşallah acın hafifler canım benim. Buraya yazmak istemezsen de her zaman özelden vs yazabilirsin yanındayız her daim canım benim. Rabbim sabrını artırsınArkadaşlar ilk gunden beri buradayım sizlerden destek aldım kimi zaman yazdım kimi zaman sadece takip ettim sizleri haklarınızı helal edin
inşaAllah hepiniz hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız su gibi doğularınız olsun
Canım benim Allah sabrını arttırsın. Yeniden nasip etsin amin.Arkadaşlar ilk gunden beri buradayım sizlerden destek aldım kimi zaman yazdım kimi zaman sadece takip ettim sizleri haklarınızı helal edin
Perinatolojideki cihazlar daha iyi görüntü daha netEvet kadin dogundakiler pek iyi degil ama perinotojidekiler belki farklidir, gidince gorucez
AA benim de temmuzun 7si saat 16 aynı güne vermişTemmuzun 7 sine aldım 20+4 olcam o gün
Aaa benim de 13 deAA benim de temmuzun 7si saat 16 aynı güne vermiş
LAaa benim de 13 desaat 14 te de meliha hocayla görüşcem
Ben de karnım çıksın hiç istemiyorumm çıktı amaay bu arada az önce bana dediler ki hamile olduğun hiç belli değil karnın hiç çıkmamışhalbuki bana kocaman geliyor büyük de olsun istiyorum hamileymiş gibi gözükmek istiyorum bi an önce büyüsün
Amin zorlu sureçler Yok canım daha istemiyorumCanım benim Allah sabrını arttırsın. Yeniden nasip etsin amin.
NiyeeeL
Ben de karnım çıksın hiç istemiyorumm çıktı ama
Amin canım onların güzel gunlerini göstersin Allah . Gönlündekini sana versinAmin zorlu sureçler Yok canım daha istemiyorumRabbim evladı olmayanlara nasip etsin inşallah benim 3 tane var onlara hayrlı ömurler versin rabbim
Garip bir karnım oldu şimdiden hiçbir şeyin içine sigmamaya başladım 4. Aydan itibaren baya büyüdüm 4-5 kg aldımNiyeee
Ben de aksine geç çıksın da azcık daha seksi hissedeyim diye bakıyorumay bu arada az önce bana dediler ki hamile olduğun hiç belli değil karnın hiç çıkmamışhalbuki bana kocaman geliyor büyük de olsun istiyorum hamileymiş gibi gözükmek istiyorum bi an önce büyüsün
Çok zor gecen yıl ben de yaşadım. Bakamamıştım. Uzun süre ve hatta hiç atlatamadım. Diyecek hiç bir şey yok. İleride inş sağlıkla gelsin kucağınaSağ ol canım daha iyiyim dün zorlu geçti biraz sabah 9 da geldi maalesefbayağı el kadar bebekti melek kızım
Kız bebek mi bekliyorsun canım? Benim de çıktı ben de geç isterdim:)) ama böyle de seksi hissediyorum doğrusuBen de aksine geç çıksın da azcık daha seksi hissedeyim diye bakıyorumama nafile belim kalınlaştı bile.
Bana da bazıları öyle diyor bazıları hiç belli değil diyor anlamadımBeni de gorenler karnin cok buyumus diyorlar, 5 veya 6 aylik gibi falan. Tamam biraz gobegim var ama hic kilo almadim nasil boyle oluyor anlamadim2.gebelikte daha erken sisiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?