Evet kadin dogundakiler pek iyi degil ama perinotojidekiler belki farklidir, gidince gorucezBen geçen sırf bebişi görmeye devlete gittim ilk kez. Cihazları çok eski olduğu için bebek net gözükmüyor. Çıktı verdiler ama bişey anlaşılmıyordu. Belki benim gittiğim kötüdür ama diğer illeri bilemiyorum
Temmuz sonrasi hepsinde zam var, sansimizada temmuz sonrasi doguruyoruzFiyatlar nasıl anadoluda? Ben muayene ücreti 2500 veriyorum. Doğum için de 55, sezeryan olursa 60 suda olursa 72 dediler. Tabi unvanı artarsa fiyat da artıyor. Bi de temmuzdan sonra da fiyat artcakmış
Sag tarafa yatınca son 1 haftadir felaket çarpıntı oluyor ister istemez sol tarafa yatmak zorunda kalıyorum. Eskiden rahattı yatıyordum ama artık o da olmuyor :)Kıvırcık saçlı bi meşhur Dr var ya insta ve YouTube’da. O bi videosunda kendinizi sola yatacağım diye zorlamayın siz sağa yatsanız da bebek sola yatar içinizde falan demişti. Ben de çok zor alışıyorum şimdi sağdaymışım sen deyince fark ettim:)) ama öyle rahatım ki napcam bu mevzuyu bilmiyorum o hocaya sığınıcam sanırım
Ya ben de öyle yaptım ama olması gereken bu mu yoksa gereksiz mi diye düşündüm kendi kendime emin olmak istedimBen aynı gün kendi doktoruma da randevu aldım canım. Ona da göstereceğim sonucları
Ay evet yaa. Ama ocak öncesi fiyat sormuşum çok abartılı bir zam yapılmamış. Maaşa %15 zam gelirse buna da öyle bir zam gelir mi diye düşünüp hesap yapıyorum şimdi kafamda.Temmuz sonrasi hepsinde zam var, sansimizada temmuz sonrasi doguruyoruz
Benim doktorum oradan aldığın raporu bana at ona göre randevu tarihi söyleyeceğim dedi. Randevu bulmak zor olmuyorsa o gün de doktora sorabilirsiniz.Kızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
Ben 16 dan beri hissediyorum çok değil günde bir kaç kez ama onun dışında dönme gerilme yaptığı hareketler de net artık 17+4 şuan2. Kez anne olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ?ilk gebeliğimde 18 yada 19. Hafta hissetmiştim. Bu sefer 16. Hafta da bir kaç kez derinden bir dokunma gibi hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba erken mi daha
Benim ilk hamileliyim 16.hafta olduğundan bu yana küçük küçük tekmeler hiss ediyorum2. Kez anne olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ?ilk gebeliğimde 18 yada 19. Hafta hissetmiştim. Bu sefer 16. Hafta da bir kaç kez derinden bir dokunma gibi hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba erken mi daha
Evet kızlarda geniş oluyormuş karın. Erkeklerde sivri. Hangisi daha iyi bilmiyorum benimki önden önden ben burdayım diyorBen de dün onu fark ettim, iki kilo aldım ama göbek ve çevresi asla öyle durmuyor. Ve sanki iki üç günde olduşimdi aynada bakınca “kız olduğu belliymiş” diyorum, tam bir yağlanma yaşıyorum, ama henüz tartıya yansımıyor. Çok ilginç.
Benim doktorum detaylı yaptırırsan bana gelme yaptırmazsan yirminci haftada gel dediKızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
Aynısını dün düşündüm şimdiden böyle olması erken değil mi falan diyekızlar ya 1 kilo almama rağmen 19. haftada nefes nefese kalmaya başladım sıcak basıyo sürekli oflayıp pufluyorum çok erken değil mi daha bunlar içingöbeğim de birden büyüdü füze gibi bişi oldu derin nefes alma ihtiyacım oluyo sık sık acaba geçer mi bu ya
Cinsiyeti belli mi benimki de öne doğru çıkıyor . Normalden de buyukEvet kızlarda geniş oluyormuş karın. Erkeklerde sivri. Hangisi daha iyi bilmiyorum benimki önden önden ben burdayım diyor
bende farklı doktora aldım randevuyu kendi kadın doğumcum o ay bana görünmene gerek yok eğer bir sıkıntı yoksa dedi bir sorun görülürse gel dediKızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
Ben anadolu hastanesinde burak kenara gidiyorum. Sayesinde tedaviyle gebe kaldım ve gebelik takiplerim de çok güzel gidiyor. Hocadan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederimMerhaba ben de eskişehirde doğum yapmayı planlıyorum. Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba?
Yaa evet çok güzel duygu gerçekten benim 2. Olmasına rağmen aynı heyecanBenim ilk hamileliyim 16.hafta olduğundan bu yana küçük küçük tekmeler hiss ediyorumçok güzel bir duygu şimdi 16+5 oldum, oğluşum günlerdir ara sıra vuruyor ben burdayım diyor
Maşallah bende bu haftadan sonra daha çok hissederim artık 17. HaftamdayımBen 16 dan beri hissediyorum çok değil günde bir kaç kez ama onun dışında dönme gerilme yaptığı hareketler de net artık 17+4 şuan
İki üç farketmiyor hep aynı heyecanYaa evet çok güzel duygu gerçekten benim 2. Olmasına rağmen aynı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?