Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Evet kadin dogundakiler pek iyi degil ama perinotojidekiler belki farklidir, gidince gorucez

Sag tarafa yatınca son 1 haftadir felaket çarpıntı oluyor ister istemez sol tarafa yatmak zorunda kalıyorum. Eskiden rahattı yatıyordum ama artık o da olmuyor :)

QUOTE="MathiIda, post: 79723450, member: 1055588"]
Evet kadin dogundakiler pek iyi degil ama perinotojidekiler belki farklidir, gidince gorucez
[/QUOTE]
Haa pardon ben kadın doğum sandım. Perinatolojidekiler iyi. Arkadaşım gitmişti 3d değilmiş ama 2d olarak çok net görüntüler oluyormuş

Kızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
Benim doktorum oradan aldığın raporu bana at ona göre randevu tarihi söyleyeceğim dedi. Randevu bulmak zor olmuyorsa o gün de doktora sorabilirsiniz.

2. Kez anne olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? ilk gebeliğimde 18 yada 19. Hafta hissetmiştim. Bu sefer 16. Hafta da bir kaç kez derinden bir dokunma gibi hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba erken mi daha
Ben 16 dan beri hissediyorum çok değil günde bir kaç kez ama onun dışında dönme gerilme yaptığı hareketler de net artık 17+4 şuan

2. Kez anne olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ? ilk gebeliğimde 18 yada 19. Hafta hissetmiştim. Bu sefer 16. Hafta da bir kaç kez derinden bir dokunma gibi hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba erken mi daha
Benim ilk hamileliyim 16.hafta olduğundan bu yana küçük küçük tekmeler hiss ediyorumçok güzel bir duyguşimdi 16+5 oldum, oğluşum günlerdir ara sıra vuruyor ben burdayım diyor

Evet kızlarda geniş oluyormuş karın. Erkeklerde sivri. Hangisi daha iyi bilmiyorum benimki önden önden ben burdayım diyor

Aynısını dün düşündüm şimdiden böyle olması erken değil mi falan diye ben de kilo almadım üstelik

Kızlar bir şey sorcam. Ben şimdi temmuzda detaylı ultrason için randevuya aldım farklı doktora. O ay kendi doktoruma da görünmem gerekiyor de mi? Yani öbür doktor da kadın doğumcu sonuçta ama bilemedim
bende farklı doktora aldım randevuyu kendi kadın doğumcum o ay bana görünmene gerek yok eğer bir sıkıntı yoksa dedi bir sorun görülürse gel dedi

Arkadaşlar merhaba aranızda Balıkesir’de olan var mıı Balıkesir Edremit tarafı da olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…