Aynen oyle valla, ama yuruyusumuzden belli oluyor zaten, yuruyuyusumuz bile degistiBana da bazıları öyle diyor bazıları hiç belli değil diyor anlamadımKıyafete göre de değişiyor sanırım biraz.
NiyeL
Ben de karnım çıksın hiç istemiyorumm çıktı ama
Kesinlikle. Hastane de karnı hiç olmayan bir hamile gördüm penguenAynen oyle valla, ama yuruyusumuzden belli oluyor zaten, yuruyuyusumuz bile degisti
Devlete gitmeyi dusunmez misiniz, size yakin neresi varsa kadin doguma gidince o yonlendiriyor zaten. Bende devlette yaptirmayi planliyorum dediginiz gibi fiyatlar yuksek malesefKızlar selam detaylı ultrason randevularınızı nerden aldiniz İstanbul anadolu yakasindayim hâlâ doğru düzgün birini bulamadım maleseffiyatlar da aşırı yüksek
Devlette malesef randevu almak mümkün değil hep kontrollerimi özelde yaptirdigim için devletten randevu alıp gittim daha önce gelmen gerekirdi şuan yer yok dedi yine de takipli hasta diye kayıt açtı randevu almaya çalış MHRS den ama alamazsın özele git bence dediDevlete gitmeyi dusunmez misiniz, size yakin neresi varsa kadin doguma gidince o yonlendiriyor zaten. Bende devlette yaptirmayi planliyorum dediginiz gibi fiyatlar yuksek malesef
Niye
Garip çıktı karnım hiçbir şey olmuyor kilo almaya meyilim artti
Kesinlikle. Hastane de karnı hiç olmayan bir hamile gördüm penguengibi yürüyordu ah dedim hamilelik
Ay ben de sığamıyorum bu ay artık hamiş kıyafetleri sipariş ettimGarip bir karnım oldu şimdiden hiçbir şeyin içine sigmamaya başladım 4. Aydan itibaren baya büyüdüm 4-5 kg aldım
Evet ya keşke benim de iki olsaydı da belli olsaydıBeni de gorenler karnin cok buyumus diyorlar, 5 veya 6 aylik gibi falan. Tamam biraz gobegim var ama hic kilo almadim nasil boyle oluyor anlamadim2.gebelikte daha erken sisiyor heralde
Ayni haftadayizKızlar günaydinbugün 20+0 oldum detaylı ultrason günüm. Ay çok heyecanlıyım, bebeğimi görmeyeli de baya oldu
Anladim canim, valla nasil oluyor bilmiyorum benimde ilk olacak, yarin randevum var bakalim nereye yonlendirecek. Devlete hep randevu bulabildim, bulamayacagim zamanlarda da sira alabilmek icin kagit veriyordu bi sikinti yasamadim yani. Istersen anadolu yakasinda yapilan hastaneleri sorarim, ogrenirsem yazarim sana. Medipol de bazi hastanelere gore daha uygun olabiliyor istersen orayla da bir gorus.Devlette malesef randevu almak mümkün değil hep kontrollerimi özelde yaptirdigim için devletten randevu alıp gittim daha önce gelmen gerekirdi şuan yer yok dedi yine de takipli hasta diye kayıt açtı randevu almaya çalış MHRS den ama alamazsın özele git bence dedi
Her sabah 10da kalkıp almaya çalışıyorum ama asla alınmıyor bu konuyla alakalı internette onlarca şikayet var zaten İstanbul'da ne Anadolu yakasında ne de Avrupa yakasında hiçbir şekilde randevu yok olanlarda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor devlete gitseydim kontrollere belki o zaman bulurdum mecbur özele gidicem
Ayy haber verrr. hadi çok güzel geçsinnKızlar günaydinbugün 20+0 oldum detaylı ultrason günüm. Ay çok heyecanlıyım, bebeğimi görmeyeli de baya oldu
Ayni haftadayizgüzel sonuçlarini bekliyoruz heyecanla .kaçta randevub
Ay çok teşekkür ederim ben de çok heyecanlıyım, 15:30 da randevummAyy haber verrr. hadi çok güzel geçsinn
ben gebze vm medicalparkta kontrollerime gidiyorum. detaylı için 5500 tlye anlaştıkKızlar selam detaylı ultrason randevularınızı nerden aldiniz İstanbul anadolu yakasindayim hâlâ doğru düzgün birini bulamadım maleseffiyatlar da aşırı yüksek
Ayyy hadi guzelKızlar günaydinbugün 20+0 oldum detaylı ultrason günüm. Ay çok heyecanlıyım, bebeğimi görmeyeli de baya oldu
Ay valla ben bugünü zor getirdim ertelense napardım bilmiyorumAyyy hadi guzel
Haberlerle gel canım benim de normal de 19 Haziran günüydü eşim izin alamadığı için ileri bir tarihe attım
Yok canım kadin doğumdan randevu bulunuyor periodontoloji bölümünden bulunmuyor yani ben bulamadım bilmiyorum sende bı bak bakalım iyi şanslar :)Anladim canim, valla nasil oluyor bilmiyorum benimde ilk olacak, yarin randevum var bakalim nereye yonlendirecek. Devlete hep randevu bulabildim, bulamayacagim zamanlarda da sira alabilmek icin kagit veriyordu bi sikinti yasamadim yani. Istersen anadolu yakasinda yapilan hastaneleri sorarim, ogrenirsem yazarim sana. Medipol de bazi hastanelere gore daha uygun olabiliyor istersen orayla da bir gorus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?