Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar selam detaylı ultrason randevularınızı nerden aldiniz İstanbul anadolu yakasindayim hâlâ doğru düzgün birini bulamadım malesef fiyatlar da aşırı yüksek

Kızlar selam detaylı ultrason randevularınızı nerden aldiniz İstanbul anadolu yakasindayim hâlâ doğru düzgün birini bulamadım malesef fiyatlar da aşırı yüksek
Devlete gitmeyi dusunmez misiniz, size yakin neresi varsa kadin doguma gidince o yonlendiriyor zaten. Bende devlette yaptirmayi planliyorum dediginiz gibi fiyatlar yuksek malesef

Devlete gitmeyi dusunmez misiniz, size yakin neresi varsa kadin doguma gidince o yonlendiriyor zaten. Bende devlette yaptirmayi planliyorum dediginiz gibi fiyatlar yuksek malesef
Devlette malesef randevu almak mümkün değil hep kontrollerimi özelde yaptirdigim için devletten randevu alıp gittim daha önce gelmen gerekirdi şuan yer yok dedi yine de takipli hasta diye kayıt açtı randevu almaya çalış MHRS den ama alamazsın özele git bence dedi
Her sabah 10da kalkıp almaya çalışıyorum ama asla alınmıyor bu konuyla alakalı internette onlarca şikayet var zaten İstanbul'da ne Anadolu yakasında ne de Avrupa yakasında hiçbir şekilde randevu yok olanlarda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor devlete gitseydim kontrollere belki o zaman bulurdum mecbur özele gidicem artık

Garip bir karnım oldu şimdiden hiçbir şeyin içine sigmamaya başladım 4. Aydan itibaren baya büyüdüm 4-5 kg aldım
Ay ben de sığamıyorum bu ay artık hamiş kıyafetleri sipariş ettim ama benim ilk dönem çok bulantılı geçti 78 başladım 2 kilo verdim şu an hala aynıyım yükselişe geçerim ben de iştahım arttı

Anladim canim, valla nasil oluyor bilmiyorum benimde ilk olacak, yarin randevum var bakalim nereye yonlendirecek. Devlete hep randevu bulabildim, bulamayacagim zamanlarda da sira alabilmek icin kagit veriyordu bi sikinti yasamadim yani. Istersen anadolu yakasinda yapilan hastaneleri sorarim, ogrenirsem yazarim sana. Medipol de bazi hastanelere gore daha uygun olabiliyor istersen orayla da bir gorus.

Kızlar günaydin bugün 20+0 oldum detaylı ultrason günüm. Ay çok heyecanlıyım, bebeğimi görmeyeli de baya oldu
Ayyy hadi guzel
Haberlerle gel canım benim de normal de 19 Haziran günüydü eşim izin alamadığı için ileri bir tarihe attım

Bebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettim Ben ikizlere hala isim bulamadım .Aslan-Demir ,Bulut-Aras,Aras-Uras ,Aslan-Yiğit ,Poyraz-Rüzgar şuan alternatif isimler bunlar bende

Yok canım kadin doğumdan randevu bulunuyor periodontoloji bölümünden bulunmuyor yani ben bulamadım bilmiyorum sende bı bak bakalım iyi şanslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…