- 28 Mart 2025
- 351
- 218
- 18
- 37
Aynen kuzum bazen göbek deliğimin biraz altında ama çoğunlukla kasıklara doğru oluyor bir haftayı geçkindir sürekli kıpırdıyo Allahımm ne güzel bir hismişkıpırdasın diye yatıp bekliyorum resm
Bende bugün 17haftalik oldum . Kasık ağrısı bende de var enfeksiyon var az ama demişti . Gorumcem de hamileliğim boyunca hep oldu diyor normal galiba ya . Otururken olmuyor kalkarken birşey kaldırırken ayakta çok durunca oluyorKızlar ben sağ bacağımın üzerine basamıyorum tam kasık ve kalça birleşim yerinden ağrıyor. Ayrıca oturduğum zaman yine kasık bölgesi ağrıyor. Bir sorun mu var acaba?
Bende ayakta çok durunca bel bacak ağrısı daha yoğun. Oturunca kasığa baskı var. Yarın doktor kontrolü var bir sorayım bakayım bir şey derse buraya da yazarımBende bugün 17haftalik oldum . Kasık ağrısı bende de var enfeksiyon var az ama demişti . Gorumcem de hamileliğim boyunca hep oldu diyor normal galiba ya . Otururken olmuyor kalkarken birşey kaldırırken ayakta çok durunca oluyor
Yaz canım benim otuzuna randavum geçen haftalarda enfeksiyon var demişti kasik ağrısı deyince idrar testi istedi . Cinsiyet belli mi sizin . Önceki gebeliklerimde hatırlamıyorum böyle birseyBende ayakta çok durunca bel bacak ağrısı daha yoğun. Oturunca kasığa baskı var. Yarın doktor kontrolü var bir sorayım bakayım bir şey derse buraya da yazarım
hepimizin duası o yönde detaylıları da atlatırsak yolun sonu güzel gibi görünüyorAy Allahımm inşallah ya, bi sıkıntı çıkmadan atlatayım da başka bir şey istemiyorum
Haftan daha küçük çokta inanma bu haftalarda canım bana da ilkten kız dedi sonra erkeğe dondu bekle derimKızlar merhaba Aralık anneleri grubundayım benm bebiş 13+5 te doktorum kız dedi ama kesin net bişey yok dedi alışveriş yapma dedi bende görüntülere bakınca bir çıkıntı görüyorum ve bebek bacak bacağını sıkı sıkı bagdaş yapmıştı kıvırıyor du resmenacaba doktorum nuba göre mi yorumladı kesinlik ne kadardır nubta
Bende sola yaptırdım canım sağ elimle çoğunlukla calistigimAşı bu hafta oldum bende sanirm 1 doz yapılacakmış aman sag tarafa yaptırın kol agrisi 2. Gunum yeni yeni geçiyor. Üzerine yatamadm 2 gece.
Şeker yüklemesi de doktorum simdilik gerek görmedi. Şeker yüklemesi yaparsak sana perişan olursun dedi. :) severimde hep düşük zaten.
Masallah prensese canım enfeksiyon içinde geçmiş olsunselam kızlar bugün gidip kızımı gördüm herşey yolunda çok şükür haftası ile uyumluydu. Haftaya cumartesi de kontrole gideceğim. Ufak bir enfeksiyonum vardı bir şase verdi onun için. Magnezyum demir ve dvit başladı. Durumlar böyle
vallahi benim de yakın bi arkadaşım gitti ondan duydum. o kadar memnun kalmış ki çok tatlı dilli güler yüzlü insanı motive eden bi doktormuş. işinde de iyiymiş tüm detaylarıyla anlattı bize dediSizden duyunca yorumlarina baktim cok iyi. Aradim aynen 4500tl. Randevu alsam mı ki. 8500tl vererek kendimi kaziklanmis hissedeceğim.
sağol canım, yok önemli bişey değil bakteriyel değer biraz yüksek çıktı onun için verdi tek şaseMasallah prensese canım enfeksiyon içinde geçmiş olsunönemli bisey değildir umarım
Bugün itibariyle 18+0Al benden de o kadar 5 aydır aynayla yatıp aynayla kalkıyorumhamile gibi görünmek istiyorummm ahjhahjh
Ama şu son zamanlarda epey bi gelişme var büyüyor artık benimki. sen kaç haftadasın
Ben de normalde çok çay içmem hamilelikten sonra bi içesim geldi. Karadut suyu ben de yapıp içiyorum özellikle sıcak günlerde soğuk ve buzlu suyun içine katında çok güzel oluyorGünaydın kızlar .İlk kızıma hamileyken ağzıma çay sürmedim .Bu gebelikte gece gündüz içsem çaya doyamıyorum .Doktor günde 3 bardak ile sınırlandır dedi .Kahvaltıda 3 bardak içtimBana karadut özü önermişti sulandırarak kullan diye .Ona başlamayı düşünüyorum .Sizin Çayla aranız nasıl ?
Ben de şuan sadece top gibi hissediyorum. Nerde olduğunu biliyorum ama pek hareket hissedemedim bir şeyler oluyor gibi ama net bi hareket henüz yokBende 5 gündür hareketleri net bir şekilde hissediyorum. Dün akşam peşpeşe tekmeleri saydırıyorduSabah uyandığımda da çok hareketli oluyor. Birde kendini bir köşeye topladığında çok net hissediyorum. Elime de geliyor. Çok güzel bir duygu. Şu ara herkes peşpeşe hissedecektir.
benim tam 18in haftasında atak yaptı. bigün bi uyandım karnım var ahjahahBugün itibariyle 18+0
Ay benim de gün be gün büyüyor gerilimi hissediyorum içimdebenim tam 18in haftasında atak yaptı. bigün bi uyandım karnım var ahjahah
büyüdükçe o basınç hissine nasıl dayancaz bakalımAy benim de gün be gün büyüyor gerilimi hissediyorum içimde
1-2 gün gergin oluyor 1-2 gün de olmuyor böyle mi gidecek acaba yinebüyüdükçe o basınç hissine nasıl dayancaz bakalımbundan sonrasında artık belirgin şekilde büyür herkes anlar hamile olduğumuzu
Allahım allahımmm nasıl yakışmışş hamişlik kız nazar değmesin tü tüüKizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim
Güncel gobus durumum da bu sekildeEki Görüntüle 3606741
evet yaa çok doğru söyledin iki gün öncesine karnımdaki basınç hissi kaburga açılıyormuş hissi beni mahvetmişti. ama bugün yok mesela nispeten daha rahatım1-2 gün gergin oluyor 1-2 gün de olmuyor böyle mi gidecek acaba yine
29 unda tatile gidiyoruz kocaman olsun belli olsun göbüş
Di miii gerilim olması bi tık rahatsız edici ama olmayınca da büyümüyo mu yaaa diyorumevet yaa çok doğru söyledin iki gün öncesine karnımdaki basınç hissi kaburga açılıyormuş hissi beni mahvetmişti. ama bugün yok mesela nispeten daha rahatım
10 gün var bi tık daha büyür karnın
Ahh yaa kocaman olmuş göbüşşşş maşallahKizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim
Güncel gobus durumum da bu sekildeEki Görüntüle 3606741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?