Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Kızlar ben sağ bacağımın üzerine basamıyorum tam kasık ve kalça birleşim yerinden ağrıyor. Ayrıca oturduğum zaman yine kasık bölgesi ağrıyor. Bir sorun mu var acaba?
Bende bugün 17haftalik oldum . Kasık ağrısı bende de var enfeksiyon var az ama demişti . Gorumcem de hamileliğim boyunca hep oldu diyor normal galiba ya . Otururken olmuyor kalkarken birşey kaldırırken ayakta çok durunca oluyor

Bende ayakta çok durunca bel bacak ağrısı daha yoğun. Oturunca kasığa baskı var. Yarın doktor kontrolü var bir sorayım bakayım bir şey derse buraya da yazarım

Bende ayakta çok durunca bel bacak ağrısı daha yoğun. Oturunca kasığa baskı var. Yarın doktor kontrolü var bir sorayım bakayım bir şey derse buraya da yazarım
Yaz canım benim otuzuna randavum geçen haftalarda enfeksiyon var demişti kasik ağrısı deyince idrar testi istedi . Cinsiyet belli mi sizin . Önceki gebeliklerimde hatırlamıyorum böyle birsey

Haftan daha küçük çokta inanma bu haftalarda canım bana da ilkten kız dedi sonra erkeğe dondu bekle derim
Bende sola yaptırdım canım sağ elimle çoğunlukla calistigim
İçin

Masallah prensese canım enfeksiyon içinde geçmiş olsun önemli bisey değildir umarım

Sizden duyunca yorumlarina baktim cok iyi. Aradim aynen 4500tl. Randevu alsam mı ki. 8500tl vererek kendimi kaziklanmis hissedeceğim.
vallahi benim de yakın bi arkadaşım gitti ondan duydum. o kadar memnun kalmış ki çok tatlı dilli güler yüzlü insanı motive eden bi doktormuş. işinde de iyiymiş tüm detaylarıyla anlattı bize dedi

Kizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim
Güncel gobus durumum da bu sekilde

Ben de normalde çok çay içmem hamilelikten sonra bi içesim geldi. Karadut suyu ben de yapıp içiyorum özellikle sıcak günlerde soğuk ve buzlu suyun içine katında çok güzel oluyor

Ben de şuan sadece top gibi hissediyorum. Nerde olduğunu biliyorum ama pek hareket hissedemedim bir şeyler oluyor gibi ama net bi hareket henüz yok

Allahım allahımmm nasıl yakışmışş hamişlik kız nazar değmesin tü tüü

1-2 gün gergin oluyor 1-2 gün de olmuyor böyle mi gidecek acaba yine
29 unda tatile gidiyoruz kocaman olsun belli olsun göbüş
evet yaa çok doğru söyledin iki gün öncesine karnımdaki basınç hissi kaburga açılıyormuş hissi beni mahvetmişti. ama bugün yok mesela nispeten daha rahatım
10 gün var bi tık daha büyür karnın tatile gidene kadar

Di miii gerilim olması bi tık rahatsız edici ama olmayınca da büyümüyo mu yaaa diyorum

Ahh yaa kocaman olmuş göbüşşşş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…