Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Aynen kuzum bazen göbek deliğimin biraz altında ama çoğunlukla kasıklara doğru oluyor bir haftayı geçkindir sürekli kıpırdıyo Allahımm ne güzel bir hismiş😍 kıpırdasın diye yatıp bekliyorum resm

Kızlar ben sağ bacağımın üzerine basamıyorum tam kasık ve kalça birleşim yerinden ağrıyor. Ayrıca oturduğum zaman yine kasık bölgesi ağrıyor. Bir sorun mu var acaba?
Bende bugün 17haftalik oldum . Kasık ağrısı bende de var enfeksiyon var az ama demişti . Gorumcem de hamileliğim boyunca hep oldu diyor normal galiba ya . Otururken olmuyor kalkarken birşey kaldırırken ayakta çok durunca oluyor

Bende bugün 17haftalik oldum . Kasık ağrısı bende de var enfeksiyon var az ama demişti . Gorumcem de hamileliğim boyunca hep oldu diyor normal galiba ya . Otururken olmuyor kalkarken birşey kaldırırken ayakta çok durunca oluyor
Bende ayakta çok durunca bel bacak ağrısı daha yoğun. Oturunca kasığa baskı var. Yarın doktor kontrolü var bir sorayım bakayım bir şey derse buraya da yazarım

Bende ayakta çok durunca bel bacak ağrısı daha yoğun. Oturunca kasığa baskı var. Yarın doktor kontrolü var bir sorayım bakayım bir şey derse buraya da yazarım
Yaz canım benim otuzuna randavum geçen haftalarda enfeksiyon var demişti kasik ağrısı deyince idrar testi istedi . Cinsiyet belli mi sizin . Önceki gebeliklerimde hatırlamıyorum böyle birsey

Kızlar merhaba Aralık anneleri grubundayım benm bebiş 13+5 te doktorum kız dedi ama kesin net bişey yok dedi alışveriş yapma dedi bende görüntülere bakınca bir çıkıntı görüyorum ve bebek bacak bacağını sıkı sıkı bagdaş yapmıştı kıvırıyor du resmen :emir_bebek:acaba doktorum nuba göre mi yorumladı kesinlik ne kadardır nubta
Haftan daha küçük çokta inanma bu haftalarda canım bana da ilkten kız dedi sonra erkeğe dondu bekle derim
Aşı bu hafta oldum bende sanirm 1 doz yapılacakmış aman sag tarafa yaptırın kol agrisi 2. Gunum yeni yeni geçiyor. Üzerine yatamadm 2 gece.

Şeker yüklemesi de doktorum simdilik gerek görmedi. Şeker yüklemesi yaparsak sana perişan olursun dedi. :) severimde hep düşük zaten.
Bende sola yaptırdım canım sağ elimle çoğunlukla calistigim
İçin

selam kızlar bugün gidip kızımı gördüm herşey yolunda çok şükür haftası ile uyumluydu. Haftaya cumartesi de kontrole gideceğim. Ufak bir enfeksiyonum vardı bir şase verdi onun için. Magnezyum demir ve dvit başladı. Durumlar böyle 🤗
Masallah prensese canım enfeksiyon içinde geçmiş olsun 🥹 önemli bisey değildir umarım

Sizden duyunca yorumlarina baktim cok iyi. Aradim aynen 4500tl. Randevu alsam mı ki. 8500tl vererek kendimi kaziklanmis hissedeceğim.
vallahi benim de yakın bi arkadaşım gitti ondan duydum. o kadar memnun kalmış ki çok tatlı dilli güler yüzlü insanı motive eden bi doktormuş. işinde de iyiymiş tüm detaylarıyla anlattı bize dedi

Kizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim 🩵
Güncel gobus durumum da bu sekilde🧿
0B29760E-781A-44AD-9546-5447469348E8.webp

Günaydın kızlar .İlk kızıma hamileyken ağzıma çay sürmedim .Bu gebelikte gece gündüz içsem çaya doyamıyorum .Doktor günde 3 bardak ile sınırlandır dedi .Kahvaltıda 3 bardak içtim :halay:Bana karadut özü önermişti sulandırarak kullan diye .Ona başlamayı düşünüyorum .Sizin Çayla aranız nasıl ?
Ben de normalde çok çay içmem hamilelikten sonra bi içesim geldi. Karadut suyu ben de yapıp içiyorum özellikle sıcak günlerde soğuk ve buzlu suyun içine katında çok güzel oluyor

Bende 5 gündür hareketleri net bir şekilde hissediyorum. Dün akşam peşpeşe tekmeleri saydırıyordu 😍 Sabah uyandığımda da çok hareketli oluyor. Birde kendini bir köşeye topladığında çok net hissediyorum. Elime de geliyor. Çok güzel bir duygu. Şu ara herkes peşpeşe hissedecektir. 🥰🥰
Ben de şuan sadece top gibi hissediyorum. Nerde olduğunu biliyorum ama pek hareket hissedemedim bir şeyler oluyor gibi ama net bi hareket henüz yok 🌸

Kizlar benim doktorum asi icin erken dedi, 27 hatta 30 gibi olmami istiyor iyice bebege bagisikligin tesir etmesi adina. 24.haftada tekrar kan sayimi yapilacak, o zaman belki seker yuklemesi de isterim emin degilim dedi. Gerek gormeyebilirmis yani. Asi ve seker isi konusulmus o yuzden kendi durumumu yazmak istedim 🩵
Güncel gobus durumum da bu sekilde🧿Eki Görüntüle 3606741
Allahım allahımmm nasıl yakışmışş hamişlik kız nazar değmesin tü tüü🧿😍😍😍

1-2 gün gergin oluyor 1-2 gün de olmuyor böyle mi gidecek acaba yine 🤭
29 unda tatile gidiyoruz kocaman olsun belli olsun göbüş 🤰🏻
evet yaa çok doğru söyledin iki gün öncesine karnımdaki basınç hissi kaburga açılıyormuş hissi beni mahvetmişti. ama bugün yok mesela nispeten daha rahatım
10 gün var bi tık daha büyür karnın tatile gidene kadar

evet yaa çok doğru söyledin iki gün öncesine karnımdaki basınç hissi kaburga açılıyormuş hissi beni mahvetmişti. ama bugün yok mesela nispeten daha rahatım
10 gün var bi tık daha büyür karnın
Di miii gerilim olması bi tık rahatsız edici ama olmayınca da büyümüyo mu yaaa diyorum 🤣🤣

Güncel gobus durumum da bu sekilde🧿Eki Görüntüle 3606741
Ahh yaa kocaman olmuş göbüşşşş maşallah :anne::nazar:

Back
X