Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar merhaba Aralık anneleri grubundayım benm bebiş 13+5 te doktorum kız dedi ama kesin net bişey yok dedi alışveriş yapma dedi bende görüntülere bakınca bir çıkıntı görüyorum ve bebek bacak bacağını sıkı sıkı bagdaş yapmıştı kıvırıyor du resmen :emir_bebek:acaba doktorum nuba göre mi yorumladı kesinlik ne kadardır nubta

Aşı bu hafta oldum bende sanirm 1 doz yapılacakmış aman sag tarafa yaptırın kol agrisi 2. Gunum yeni yeni geçiyor. Üzerine yatamadm 2 gece.

Şeker yüklemesi de doktorum simdilik gerek görmedi. Şeker yüklemesi yaparsak sana perişan olursun dedi. :) severimde hep düşük zaten.

Cok sakın bir bebeklik geçirmişim annem böyle olacaksa ben 5tane yapar buyuturum bebek demis kardeşimde patlamış yaramazlık. Gel gor ki lisede sırıkla yüksek atlama yapiyordum. Yapmadığım spor kalmamış olabilir. Yaramaz kardeşim satranç oynuyordu :)
Ay belki benim çocikim de yapar sporcu olsun sevsin inşallahhh :anne:
Benim çocukluk evlerden ırak her türlü yaramazlık zorbalık aymazlık mevcut :D annem hep der inşallah çocuğun sana benzemez kardeşin gibi sakin olur der ahhahahhahhaha

hareketleri bekleyenler az daha sabretsin valla 19.haftada nolur oynasın derken şu an 22.haftaya girdik nolur sakin dur evresine geçtim geceleri uyurken mahvediyor :halay:

yarın tetanoz olacağım cumartesi de detaylı randevum var inşallah sorunsuz geçer
Ayyy ne güzel maşallah valla ben de çok hevesleniyorum 🧿💕

Kızlar uzun zaman sonra herkese selam🩵
Ben artık şükürler olsun düzlüğe çıktım gibi. Seyahate gittim çekimler yaptım çocugumu sosyal medyalara bile ilan ettim ( yasak olabilir diye emoji koydum) herkes geçecek derken tüm umutlarımu yitirdiğim noktada toparlandım. Bulantılar bitti ilacı kestim, enerjim yerine geldi. Yavruşum 20 hafta 300 gr dün gördüm, kıpır kıpır. 20 gün sonra detaylı ultrasonum var kendi doktorumda ( zaten perinatolog)
Aşı ve şeker yüklemesi soracaktım size. Yaptıran, yaptırmayı düşünen veya yaptırmayacaklar kimler acaba. Ben çok arada kaldım🤷🏼‍♀️
Maşallah kocam olmuş 💙 Ben açıkçası doktorumun yaptırmamı istediği herseyi yaptırıyorum. Mesela bugün hepatit aşısı oldum. Kan testlerinde bağışıklığım olmadığı görülmüştü. Bugün ilk doz aşımı vuruldum. Tetanoz aşısını da günü geldiğinde yaptıracağım.

selam kızlar bugün gidip kızımı gördüm herşey yolunda çok şükür haftası ile uyumluydu. Haftaya cumartesi de kontrole gideceğim. Ufak bir enfeksiyonum vardı bir şase verdi onun için. Magnezyum demir ve dvit başladı. Durumlar böyle 🤗

Maşallah annesi ona 🧿 nasıl yatıyordu ne tatlıdır kimbilir…
Ben ilk kez biraz uzun aldım randevuyu. 17 gün sonra göreceğim ayın 30 unda yani..şimdiden çok özledim 🥰
Sen tekmelerini hissetmeye başladın mı minik prensesin 💕

Ben artık şükürler olsun düzlüğe çıktım gibi. Seyahate gittim çekimler yaptım çocugumu sosyal medyalara bile ilan ettim ( yasak olabilir diye emoji koydum) herkes geçecek derken tüm umutlarımu yitirdiğim noktada toparlandım. Bulantılar bitti ilacı kestim, enerjim yerine geldi. Yavruşum 20 hafta 300 gr dün gördüm, kıpır kıpır. 20 gün sonra detaylı ultrasonum var kendi doktorumda ( zaten perinatolog)
Aşı ve şeker yüklemesi soracaktım size. Yaptıran, yaptırmayı düşünen veya yaptırmayacaklar kimler acaba. Ben çok arada kaldım🤷🏼‍♀️

Canım ne kadar güzel bak toparlamışsın 💙🧿 çok çok sevindim..
Ayrıca göbüşşş çok tatlı olmuş maşallah

Maşallah annesi ona 🧿 nasıl yatıyordu ne tatlıdır kimbilir…
Ben ilk kez biraz uzun aldım randevuyu. 17 gün sonra göreceğim ayın 30 unda yani..şimdiden çok özledim 🥰
Sen tekmelerini hissetmeye başladın mı minik prensesin 💕
off çok hareketliydi resim için zor yakaladık 😍 ben de en son 31 mayısta gitmiştim epey oldu özlemişim 😍 tekme gibi değil de içimde balonlar patlıyor sanki yada top oynuyor gibi böyle değişik bir hareketler hissediyorum yaklaşık 2-3 haftadır :) son 3-4 gündür daha net hissediyorum ama

selam kızlar bugün gidip kızımı gördüm herşey yolunda çok şükür haftası ile uyumluydu. Haftaya cumartesi de kontrole gideceğim. Ufak bir enfeksiyonum vardı bir şase verdi onun için. Magnezyum demir ve dvit başladı. Durumlar böyle 🤗
Oh miss🌸 ben 1 aydır göremiyorum nasıl sabrettim hiç bilmiyorum ama kıpırdamaya başladı ya ondan biraz rahatlık geldi galiba🤩 ama çokk özledimm kızçemi nasıl büyümüştür kim bilir anne kuzusu💕

iy
iyi olmana çok sevindim canım 😍 maşallah bebişin de büyümüş keyfiniz de yerinde herşey yolunda görünüyor. Aşıları yaptıracağım ben ama biraz haftamın ilerlemesini bekliyorum daha çok erken sağlık ocağı 24. haftaya kadar vaktin var dedi perinatolog muayenemin sonrasında yaptırmayı planlıyorum 4 temmuzdan sonra yani :) Şeker yüklemesine gelince bende insülin direnci var doktorum yapmak isteyebilir zaten endokrin kontolünde ilerliyorum doktor yapalım derse yaptıracağım onu da.

Arkadaşlar çok takip edemiyorum yaşayan oldu mu acaba ..
sabahtan beri göbek deliğimin sağ tarafında bi elektrik çarpması gibi saniyelik bisey oluyor ? Başına gelen oldu mu

Oh miss🌸 ben 1 aydır göremiyorum nasıl sabrettim hiç bilmiyorum ama kıpırdamaya başladı ya ondan biraz rahatlık geldi galiba🤩 ama çokk özledimm kızçemi nasıl büyümüştür kim bilir anne kuzusu💕
evet evet hareketleri hissetmeye başladığımız için artık bir rahatlama geldi kesinlikle 😍 senin de epey uzun olmuş görmeyeli, şimdi gittiğinde çok değişik gelecek sana detaylıdan sonra mı gideceksin doktoruna

evet evet hareketleri hissetmeye başladığımız için artık bir rahatlama geldi kesinlikle 😍 senin de epey uzun olmuş görmeyeli, şimdi gittiğinde çok değişik gelecek sana detaylıdan sonra mı gideceksin doktoruna
Evet canım Pazartesi detaylıya gidicem doktorum da raporu bana at randevu vericem ben sana dedi, hemen verir inş umudum bu yönde🤣

Kızlar 17.haftadayım göbeğim çok gergin ve şişim,artık sabahları bile göbeğim gergin.Önceden yedikçe şişerdi.Normal olduğunu düşünüyorum da sizin de böyle mi?
Ben de bugün tam 17 haftalık oldum ve aynı şekilde. Sanırım artık daha fazla büyüyeceği için o yola giriyoruz. Önceden akşamları bu kadar şiş olurdum şimdi direkt öyle uyanıyorum

Kızlar ben sağ bacağımın üzerine basamıyorum tam kasık ve kalça birleşim yerinden ağrıyor. Ayrıca oturduğum zaman yine kasık bölgesi ağrıyor. Bir sorun mu var acaba?

Back
X