Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Neden ilaç vermiyor ki canım ben 8.haftada bile kullanmıştım,enfeksiyon daha çok zarar veriyor dediler hep
Bilmiyorum ki her kontrolde de hatirlatiyorum, bu haftalar erken ilac icin diyor ben onermiyorum diyor. Saglik ocagida erken diye vermemisti o haftalarda.

Kızlarrr sanırım demin bebeğim beni tekmeledi ilk defa hissettim. Önce sanki içimde baloncuk batlıyor gibi bişey oldu. Bebeğim mi bağırsak hareketi mi emin olamadım. Burda bir arkadaşın doktoru bastırmasını söylemiş ya bende bastırıp çektim biraz. Ardından elimi çekince daha net bir şekilde minik minik pıt pıt yaptı. öyle güzel bişeydi ki gözlerim yaşardı. Annelik duygusunu daha net hissettim. Umarım henüz hissetmeyen arkadaşlar da bir an önce hisseder

Kozlar merhaba son adet tarihim beş Haziran bugün gece hafif kanama gördüm iç çamaşırımda peçeteye sildiğimde çok açık pembe renkteydi ped taktım çizgi şeklinde lekelenme olmuş sonra daha gelmedi sizce nedir yaşayan oldumu böyle İmplantasyon düşünmüyorum çok erken gibi geldi bana

Aynı öyleyim kuzum doktorum rahim kasları dedi büyüyor ve geriliyor o sebepten dedi

Ben de istiyorummm. :) öneri şuanda görüşmeler yapıyorum ama tatmin olamadım bir türlü sıcaklar da başladı en güzeli online gibi geliyor bana

Yhaaaaaa çok sevindim benim kızım da dün geceden beri başladı

kızlar selam. size bir şey soracaktım. biraz saçma olabilir ama hiçbir fikrim yok bana yardımcı olun lütfen. şimdi bi bebek arabası var. onun üst oturağı yerinden çıkınca ana kucağı denen aparat mı oluyor? ana kucağını ayrı mı almamız lazım? oto koltuğu denen şey ana kucağı mı demek? o daha mı farklı bir şey üçünü ayrı ayrı mı alacağız
hastanden çıkarken çocuğu içine koyduğumuz şey ana kucağı mı oluyor?

üst aparat çıkınca puseti takabiliyorsunuz, bazı arabalar pusetle beraber satılıyor uyumlu oluyor tak çıkar yapabiliyorsunuz ama bazı arabalarda puseti ayrı satın almanız gerekebiliyor, bebeği hastaneden çıkarken koyulan şey puset oluyor

çok teşekkür ederim bu puset dediğiniz ana kucağı mı oluyor? elzem bir şey mi almak gerekiyor mu?

Kızlar 17. Ve 18.haftalarda yatış şeklimiz önemli mi,hep sola yatamıyorum sağa da yattığım oluyor.Bu haftalarda zararlı mı?

bende de var iki üç gündür. burada benzer ağrıları olanları okuyunca bir nebze rahatladım. belki haftasına göre normaldir. tam sizinki gibi gaz ağrısı mı emin olamıyorum. benim riskli gebelik bir de . korkuyorum. bir de üç gündür idrara gidişlerin sıklaştı. cuma gideceğim doktora.

Bana nedense hiç vermedi,17.haftamdayım.Gitmeme iki hafta var kendim alsam kullansam dedim ama riske de atmak istemedim
Merhaba, ben yurtdışındayım burada da öyle sürekli vitamine falan bogmuyorlar, ben doktoruma sormuştum ne kullanmalıyım diye , folik asit - d vitamini - demir ilacı yeter dedi.. omega 3 ?? Falan diye sorduğumda “bunları kullanırsan suan için yeterli ama illa alıcam diyorsan sen bilirsin, bunları sağlıklı yemeklerden almaya çalış” demişti . Magnezyumu sorduğumda çok kasılmaların , krampların olmuyorsa suan için gerek yok demişti. Her doktor aynı şekilde bakmıyor duruma sanırım

Kızlar 17. Ve 18.haftalarda yatış şeklimiz önemli mi,hep sola yatamıyorum sağa da yattığım oluyor.Bu haftalarda zararlı mı?
Ya bilemiyorum.. nedense ben fe sırtüstü yatmak istiyorum hep.. hamilelikten önce pek sevmezdim sanırım bana böyle rahat deliyor. Bebiş sanki sol alt tarafta daha çok sola yatınca çocuğun üstüne yatmısım gibi hissediyorum :))) ama bilemiyorum yani bu durum karışık biraz

Evet canım benim doktorum hiç magnezyum vermedi bana ileriki haftalarda veririm demedi,demir ve omage 3 ile devam ediyorum şu an.İki hafta sonra başka bir doktora gideceğim,bakalım o ne diyecek .

Travel sistem alırsan hepsi aynı markanın olursa uyumlu oluyor . puset oluyor içinde, daha büyük olan bebek arabası oluyor ilk zamanlar puseti hem bebek arabası iskeletine takabiliyorsun hem oto koltuğu olarak kullanıyorsun hem hastaneden çıkarken bebeği içine koyuyorsun bebek arabası başlığı az daha büyüyünce tercih edebilirsin puset ilk aylar daha güzel sarıyor bebişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…