Bilmiyorum ki her kontrolde de hatirlatiyorum, bu haftalar erken ilac icin diyor ben onermiyorum diyor. Saglik ocagida erken diye vermemisti o haftalarda.Neden ilaç vermiyor ki canım ben 8.haftada bile kullanmıştım,enfeksiyon daha çok zarar veriyor dediler hep
Aynı öyleyim kuzum doktorum rahim kasları dedi büyüyor ve geriliyor o sebepten dediKızlar selam, yarın 20. Haftama gireceğim ve iki üç gündür karnımda inanılmaz bir ağrı var böyle gaz ağrısı mı gibi mi diyeyim değişik. Sizin de 20. Haftanız da böyle bir ağrı oldu mu ?
Bu cuma da ben varımmmm rüyalarım giriyor artıkPersembe de ben varim kiz askolsun seni yalniz koymam
Ben de istiyorummm. :) öneri şuanda görüşmeler yapıyorum ama tatmin olamadım bir türlü sıcaklar da başladı en güzeli online gibi geliyor banaAaa verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, benim de spor geçmişim var ve dediğin hesap bana sürekli öneriliyordu :)) ya işte en güzeli stüdyoya gitmek ama şuan ona vaktim olmayacak. Ben de youtubedan başlayayım madem, buluruz umarım birini
instagram hesabını söyleyebilir misin, ya da özelden gönderebilir misin?
Dün ben de bi hesap yaptım 350 falandır dedim kendi kendimeTam 20+0 da gittim bir hafta onde cikti kg gobek cevresi 21+0373 gr dı canım
uygulama baya benzer sonuc veriyor hep kg boy konusunda canim ben hep oradan check ediyorumDün ben de bi hesap yaptım 350 falandır dedim kendi kendimeSeninki 373’se benimki biraz daha geridedir
Oh bu hafta da cok detayli usg miz olacak yaniBu cuma da ben varımmmm rüyalarım giriyor artık
Siliklesiyormus öyle yazıyor açık tenliler daha şanslıTamamen geçiyor diye biliyorum geçiyor de mi
Yhaaaaaa çok sevindimKızlarrrsanırım demin bebeğim beni tekmeledi ilk defa hissettim. Önce sanki içimde baloncuk batlıyor gibi bişey oldu. Bebeğim mi bağırsak hareketi mi emin olamadım. Burda bir arkadaşın doktoru bastırmasını söylemiş ya bende bastırıp çektim biraz. Ardından elimi çekince daha net bir şekilde minik minik pıt pıt yaptı. öyle güzel bişeydi ki gözlerim yaşardı. Annelik duygusunu daha net hissettim. Umarım henüz hissetmeyen arkadaşlar da bir an önce hisseder
üst aparat çıkınca puseti takabiliyorsunuz, bazı arabalar pusetle beraber satılıyor uyumlu oluyor tak çıkar yapabiliyorsunuz ama bazı arabalarda puseti ayrı satın almanız gerekebiliyor, bebeği hastaneden çıkarken koyulan şey puset oluyorkızlar selam. size bir şey soracaktım. biraz saçma olabilir ama hiçbir fikrim yok bana yardımcı olun lütfen. şimdi bi bebek arabası var. onun üst oturağı yerinden çıkınca ana kucağı denen aparat mı oluyor? ana kucağını ayrı mı almamız lazım? oto koltuğu denen şey ana kucağı mı demek? o daha mı farklı bir şeyüçünü ayrı ayrı mı alacağız
hastanden çıkarken çocuğu içine koyduğumuz şey ana kucağı mı oluyor?
çok teşekkür ederimüst aparat çıkınca puseti takabiliyorsunuz, bazı arabalar pusetle beraber satılıyor uyumlu oluyor tak çıkar yapabiliyorsunuz ama bazı arabalarda puseti ayrı satın almanız gerekebiliyor, bebeği hastaneden çıkarken koyulan şey puset oluyor
bende de var iki üç gündür. burada benzer ağrıları olanları okuyunca bir nebze rahatladım. belki haftasına göre normaldir. tam sizinki gibi gaz ağrısı mı emin olamıyorum. benim riskli gebelik bir de . korkuyorum. bir de üç gündür idrara gidişlerin sıklaştı. cuma gideceğim doktora.Kızlar selam, yarın 20. Haftama gireceğim ve iki üç gündür karnımda inanılmaz bir ağrı var böyle gaz ağrısı mı gibi mi diyeyim değişik. Sizin de 20. Haftanız da böyle bir ağrı oldu mu ?
Merhaba, ben yurtdışındayım burada da öyle sürekli vitamine falan bogmuyorlar, ben doktoruma sormuştum ne kullanmalıyım diye , folik asit - d vitamini - demir ilacı yeter dedi.. omega 3 ?? Falan diye sorduğumda “bunları kullanırsan suan için yeterli ama illa alıcam diyorsan sen bilirsin, bunları sağlıklı yemeklerden almaya çalış” demişti . Magnezyumu sorduğumda çok kasılmaların , krampların olmuyorsa suan için gerek yok demişti. Her doktor aynı şekilde bakmıyor duruma sanırımBana nedense hiç vermedi,17.haftamdayım.Gitmeme iki hafta var kendim alsam kullansam dedim ama riske de atmak istemedim
Ya bilemiyorum.. nedense ben fe sırtüstü yatmak istiyorum hep.. hamilelikten önce pek sevmezdim sanırım bana böyle rahat deliyor. Bebiş sanki sol alt tarafta daha çok sola yatınca çocuğun üstüne yatmısım gibi hissediyorum :))) ama bilemiyorum yani bu durum karışık birazKızlar 17. Ve 18.haftalarda yatış şeklimiz önemli mi,hep sola yatamıyorum sağa da yattığım oluyor.Bu haftalarda zararlı mı?
Merhaba, ben yurtdışındayım burada da öyle sürekli vitamine falan bogmuyorlar, ben doktoruma sormuştum ne kullanmalıyım diye , folik asit - d vitamini - demir ilacı yeter dedi.. omega 3 ?? Falan diye sorduğumda “bunları kullanırsan suan için yeterli ama illa alıcam diyorsan sen bilirsin, bunları sağlıklı yemeklerden almaya çalış” demişti . Magnezyumu sorduğumda çok kasılmaların , krampların olmuyorsa suan için gerek yok demişti. Her doktor aynı şekilde bakmıyor duruma sanırım
Travel sistem alırsan hepsi aynı markanın olursa uyumlu oluyor . puset oluyor içinde, daha büyük olan bebek arabası oluyor ilk zamanlar puseti hem bebek arabası iskeletine takabiliyorsun hem oto koltuğu olarak kullanıyorsun hem hastaneden çıkarken bebeği içine koyuyorsunkızlar selam. size bir şey soracaktım. biraz saçma olabilir ama hiçbir fikrim yok bana yardımcı olun lütfen. şimdi bi bebek arabası var. onun üst oturağı yerinden çıkınca ana kucağı denen aparat mı oluyor? ana kucağını ayrı mı almamız lazım? oto koltuğu denen şey ana kucağı mı demek? o daha mı farklı bir şeyüçünü ayrı ayrı mı alacağız
hastanden çıkarken çocuğu içine koyduğumuz şey ana kucağı mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?