Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar selam,
Bende kasım annesiyim. Her gün tatlış bebek haberlerinizi almaktan çok keyif duyuyorum gün içinde sayfaya bakıp acaba kızlar ne yaptı diye takip ediyorum bu böyle uzaktan olmayacak deyip kendime hesap açtım. Çok heyecanlıyım bebişimi göreceğim için ilk defa anne oluyorum hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

kızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba ya Atlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

11 Temmuz benim de.

İlk 3 ayı, Fetal DNA i atlattık. Bunu da atlatacağız. Temmuz ayında güzel haberlerle dolacak burası

İyi geceler kızlar Benim detaylı ultrason randevum 25 Temmuz’da. 22. haftamın sonlarına denk geliyor. Devlet hastanesinde yaptıracağım için tarih seçme şansım olmadı. Sizin güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum. Rabbim hepimize, her zaman güzel haberler almayı nasip etsin

Karın vajina ölçümü de çok farkediyor o yüzden hiç kötü düşünme inşallah tutacağız yavrularımızi
Merhaba, doğru hatırlıyorsam serklaj işlemi olmustunuz. Size bir sorum olacak.
Rahim ağzı uzunluğunuz kaç cm idi, doktorunuz bu kararı verdiğinde acaba ?
Umarım her şey çok daha iyi ilerler hamileliğinizde

kızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba ya Atlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Benim de 16 temmuz da en uzun muayene aram olacak. Son muayenem de 10 gün önceymiş bana sorsan 1 ay geçti üzerinden

Kızlar sıcaklarla aranız nasıl? Benim enerjimi alıp götürüyor ya
Hiç dayanmaya çalışmıyorum tek faydası soğuk su içirmesi. Soğuk bir şeyler içince bebiş de hareketleniyor Zaten vücut sıcaklığımızda artıyor bazen soğumuyorum gibi geliyor evde hangi odaya geçsem klima açıyorum izmir çok fenaydı bu hafta.

Uzun süredir klima ile yaşıyorum. Onun yaşattığı baş ağrısına razıyım Adana da yaşıyorum 8 senedir ilk defa sıcaklardan bu kadar fazla yakınıyorum.

Umarım tekrarlanmaz

Kızlar benim de detaylı ultrasonum 10temmuzda. İnşallah hepimizin bebişleri güzel haberlerle olurlar Bebeğimle 18. haftadayız minik minik tekmeler hissetmeye başladım şükürler olsun tarçınım için endişe ataklarım minik tekmelerle son buldu. Ama bu haftalarda tekmeleri saymam lazım mı? Günde 10kez hissetsem iyi olduğunu anlar mıyım? Bi de dünden beri sanki karnımda gaz var gibi hafif ağrılı, sanki hareket ettiğini hissediyorum nerede olduğunu bunlar normal mi

Bugünde alışverişe düştüm. Kendimi online satış sayfalarından alamıyorum :) hakkımda hayırlısı. Önereceğiniz bir markalar sayfalar varsa memnun olurum

Maşallah cnaımm bildiğim kadarı ile bu haftalarsa hissetmiş olman yeterlii bazen günde bi kez bazen iki üç günde bir iki kez bile hissetsn normal sayılıyor diye biliyorum biraz daha ilerleyen haftalarda takip istiyorlar yine yanlış yönlendirmeyeym doktorauna sor tabii gittiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…