Benimde öyle doktor plasenta anterior demiştiBenim plasenta rahmin ön tarafına yerleşmiş araştırdığım kadarıyla o da tampon gibi bebek hareketlerini yumuşatıp hissi hafifletiyormuş. Birkaç haftaya güçlenir inşallah.
Benimde 9 temmuzkızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Benimki 17sindekızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
kızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Panda çiftliğine koysalar beni sırıtmam o derece uyum sağlarım sürekli yuvarlanıyorum sıcaktanKızlar sıcaklarla aranız nasıl? Benim enerjimi alıp götürüyor ya
Karın vajina ölçümü de çok farkediyor o yüzden hiç kötü düşünme inşallah tutacağız yavrularımıziÇok iyi canım maşallahinşallah benimki de uzuyordur
Merhaba, doğru hatırlıyorsam serklaj işlemi olmustunuz. Size bir sorum olacak.Karın vajina ölçümü de çok farkediyor o yüzden hiç kötü düşünme inşallah tutacağız yavrularımızi
İnşallah canım benimKarın vajina ölçümü de çok farkediyor o yüzden hiç kötü düşünme inşallah tutacağız yavrularımızi
Benim de 16 temmuz da en uzun muayene aram olacak. Son muayenem de 10 gün önceymiş bana sorsan 1 ay geçti üzerindenkızlar selam benim de detaylı ultrason 9 temmuzda. En son benim galiba yaAtlatanları tebrik ederim büyük bir level daha geçtiniz sağ salim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Hiç dayanmaya çalışmıyorum tek faydası soğuk su içirmesi. Soğuk bir şeyler içince bebiş de hareketleniyorKızlar sıcaklarla aranız nasıl? Benim enerjimi alıp götürüyor ya
Umarım tekrarlanmazYa benim çok kötüydü ağlattı beni hareket edemedim. Doktora gittik lağma yaptı gazdandır diye ama sonuc vermedi serum yedim sabaha etkisi geçti serumun yine aynı oldu. Crp değerim 35 çıktı, bir de 54 mm miyom çıktı ondan olabilir dediler. Yarın tam bir hafta olacak bu ağrıyı çekeli dün geçti ağrım tam anlamıyla. İnşallah bir daha olmaz aynısı çok kötüydü
Maşallah cnaımm bildiğim kadarı ile bu haftalarsa hissetmiş olman yeterlii bazen günde bi kez bazen iki üç günde bir iki kez bile hissetsn normal sayılıyor diye biliyorum biraz daha ilerleyen haftalarda takip istiyorlar yine yanlış yönlendirmeyeym doktorauna sor tabii gittiğindeKızlar benim de detaylı ultrasonum 10temmuzda. İnşallah hepimizin bebişleri güzel haberlerle olurlarBebeğimle 18. haftadayız minik minik tekmeler hissetmeye başladım şükürler olsun tarçınım için endişe ataklarım minik tekmelerle son buldu . Ama bu haftalarda tekmeleri saymam lazım mı? Günde 10kez hissetsem iyi olduğunu anlar mıyım? Bi de dünden beri sanki karnımda gaz var gibi hafif ağrılı, sanki hareket ettiğini hissediyorum nerede olduğunu bunlar normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?