- 25 Şubat 2025
- 688
- 514
- 18
ben de hala bulamadımKızlar erkek bebek isimlerii önerisii bekliyorum sizden iki isim olursa çok memnun olurum be çok eskii nede çok yeni isim olsun istiyorum ortaua karışıkk hiç fikir yok
Erkek bebik ismi fikir toplanalım
Bende de hala isim yok. Arda, Ozan, Edis, Cihan, Ata, Caner şimdilik not aldıklarım. Tavsiye edebileceğim Can, Levent, Dağhan, Kemal, Uygar, Çagdaş, Cenk, Giray, Mert, Atilla, Sercan, Erayben de hala bulamadım
31 mm di rahimin küçük olduğu için yapıldı teşekkür ederim inşallah sizin de her şey sağlıkla ilerlerMerhaba, doğru hatırlıyorsam serklaj işlemi olmustunuz. Size bir sorum olacak.
Rahim ağzı uzunluğunuz kaç cm idi, doktorunuz bu kararı verdiğinde acaba ?
Umarım her şey çok daha iyi ilerler hamileliğinizde
Birbirimize yazalım fikir olsun yaben de hala bulamadım
Ay evet ya . Benim hala cinsiyet ogrenememe şokum pekiBirbirimize yazalım fikir olsun ya
İnşallah öğrenirsiniz yarınaAy evet ya . Benim hala cinsiyet ogrenememe şokum pekiyarın ogleden sonra randavum var Allah'ım inşallah öğrenirim hayırlısıyla . Kahve tüketiyor musunuz kızlar artık dikkat etmeliyim sanırım
Çok teşekkür ederim dönüşünüz içinMaşallah cnaımm bildiğim kadarı ile bu haftalarsa hissetmiş olman yeterlii bazen günde bi kez bazen iki üç günde bir iki kez bile hissetsn normal sayılıyor diye biliyorum biraz daha ilerleyen haftalarda takip istiyorlar yine yanlış yönlendirmeyeym doktorauna sor tabii gittiğinde
Çok merak ediyorum senin çocuğun cinsiyetiniAy evet ya . Benim hala cinsiyet ogrenememe şokum pekiyarın ogleden sonra randavum var Allah'ım inşallah öğrenirim hayırlısıyla . Kahve tüketiyor musunuz kızlar artık dikkat etmeliyim sanırım
Bende bendeee yapay zeka bir aydır erkek diyordu bugün kız dedi o da karıştırdı artıkÇok merak ediyorum senin çocuğun cinsiyetini
Bende artık icmeyecegim yada bir kez çok aklıma gelirse çok seviyorum normalde ama hiç iyi değil ya artık dikkat edeceğimİnşallah öğrenirsiniz yarınaTürk kahvesini hafta sonları içiyorum bir fincan, hafta içi işten gelince kendimi oyalıyorum içmemek için bence kahve kadar çayda masum değil ama çayı gebeliğimden beri sanki aşeriyorum o derece içmelere doyamıyorum ama onu da günde 2açık fincan içiyorum az dişimizi sıkalım Kasıma ne kaldı
20 canımÇok teşekkür ederim dönüşünüz içinsizin kaçıncı haftada bebişiniz?
Oyy maşallah20 canım
Amin canım hepimiz inşallahh hayırlısı ile sağlıklıı sakince atlatalım bu süreciiOyy maşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kaç haftalık oldu canım hiç tahmindemi sölemedi doktorAy evet ya . Benim hala cinsiyet ogrenememe şokum pekiyarın ogleden sonra randavum var Allah'ım inşallah öğrenirim hayırlısıyla . Kahve tüketiyor musunuz kızlar artık dikkat etmeliyim sanırım
Yapay zeka bana hep kız dedi canım neye göre kız nubu göster diyorum gösteremiyor da bence baya sallıyor yani en son gittiğimde doktor erkek dedi bariz çıkıntı var dedi gördük resmen pipisini yapay zeka hâlâ erkek diyorBende bendeee yapay zeka bir aydır erkek diyordu bugün kız dedi o da karıştırdı artık
Olmaz mihala mide bulantısı yaşayan var mı kızlar
Mide yanması bende de başladı . Ve sırt ağrısı. Daha erken aslında sırt ağrısına ama anlamadım. Ne yan yatabiliyorum uzun süre ne sırt üstü .Olmaz miustune bir de mide yanmalarim basladi
Yapay zeka bana hep kız dedi canım neye göre kız nubu göster diyorum gösteremiyor da bence baya sallıyor yani en son gittiğimde doktor erkek dedi bariz çıkıntı var dedi gördük resmen pipisini yapay zeka hâlâ erkek diyor
İşaretledim bu çıkıntı değil mi diye evet erkek galiba dedi jsjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?