Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Merhaba, doğru hatırlıyorsam serklaj işlemi olmustunuz. Size bir sorum olacak.
Rahim ağzı uzunluğunuz kaç cm idi, doktorunuz bu kararı verdiğinde acaba ?
Umarım her şey çok daha iyi ilerler hamileliğinizde
31 mm di rahimin küçük olduğu için yapıldı teşekkür ederim inşallah sizin de her şey sağlıkla ilerler

Ay evet ya . Benim hala cinsiyet ogrenememe şokum peki yarın ogleden sonra randavum var Allah'ım inşallah öğrenirim hayırlısıyla . Kahve tüketiyor musunuz kızlar artık dikkat etmeliyim sanırım
İnşallah öğrenirsiniz yarına Türk kahvesini hafta sonları içiyorum bir fincan, hafta içi işten gelince kendimi oyalıyorum içmemek için bence kahve kadar çayda masum değil ama çayı gebeliğimden beri sanki aşeriyorum o derece içmelere doyamıyorum ama onu da günde 2açık fincan içiyorum az dişimizi sıkalım Kasıma ne kaldı

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için sizin kaçıncı haftada bebişiniz?

Bende artık icmeyecegim yada bir kez çok aklıma gelirse çok seviyorum normalde ama hiç iyi değil ya artık dikkat edeceğim

Bende bendeee yapay zeka bir aydır erkek diyordu bugün kız dedi o da karıştırdı artık
Yapay zeka bana hep kız dedi canım neye göre kız nubu göster diyorum gösteremiyor da bence baya sallıyor yani en son gittiğimde doktor erkek dedi bariz çıkıntı var dedi gördük resmen pipisini yapay zeka hâlâ erkek diyor
İşaretledim bu çıkıntı değil mi diye evet erkek galiba dedi jsjsjsj

Evet ya yaptığı yorumlardan mantıklı gelmişti ama yokya yanıltıcı hiç yapmaya değmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…