- 28 Mart 2025
- 354
- 218
- 18
- 37
18 4 oldum .yok cnim söylemedi hiçbir doktor .burası ilçe hiç güzel değildi ultrason makineleri başka ilçeye gidiyorum iki defadır orası daha iyi geçen gittiğimde de ayakları yukardaydi bekledi doktor indirmedi . Yarında başka doktor deneyeceğim gene başka ilçe meraklardayim ogullarimda çok heyecanlıKaç haftalık oldu canım hiç tahmindemi sölemedi doktor
Yatarken bende de hep huysuzluk var, donup duruyorum yatakta bir rahat pozisyon bulamiyorum, tam dalicam tuvaletim geliyorMide yanması bende de başladı . Ve sırt ağrısı. Daha erken aslında sırt ağrısına ama anlamadım. Ne yan yatabiliyorum uzun süre ne sırt üstü .
Merhaba ucus yaptınız mı nasıl gectş yolculugunuzO değil de hamileliğim bize süpriz oldu öncesinde Endonezya Bali tatili ayarlamıştık haftaya bugün 12 günlüğüne gidiyoruz13 saat uçak nasıl geçecek , yemekleri sorun olacak mı virüs kapma durumu var ve inşallah bulantılarım gelmez yoksa tamamen burnumdan gelecek tatil nasıl oluyormuş gittiğimde bildiririm ben size
Zaten %50 ihtimal var sallıyor bence en azından bende öyle oldu gerçi bende hiçbir hurafe tutmadı çin takvimi makas bıçak yüzük testi tuz testi kalp atış hızı yapay zeka herşey kız derken erkek çıktı ama kese şekline göre hani fasulye seklindeyse erkek yuvarlaksa kız diyolar ya o tuttu bı tekEvet ya yaptığı yorumlardan mantıklı gelmişti ama yokya yanıltıcı hiç yapmaya değmez .
Grup kadınları gece uyuyamamaya da başladıMerhaba kızlar, ben de son 2 gündür minik pıtpıtlar hissediyorum karnımda. O kadar heyecanlanıyorum ki, hiç durmasın tekrar hareket etsin diye bekliyorumtekmelere dönüştüğünde heyecandan bayılmam inşallah
Benim de oğluşum olacak, isim önerisi isteyen arkadaşa katılıyorum. Deniz ismini beğeniyorum ama önerilere açığım, eşim de Kıvanç diyor ısrarla
Detaylı ultrasona ben de temmuz ortasında gideceğim, o zamana kadar çocuğumu görmeden nasıl duracağım diye içim içimi yiyor ama hareket etmeye devam ederse en azından orada olduğunu hissetmek de iyi geliyor insanagece gece konuşasım varmış baya yazdım, bir yandan da hareket etsin yaramaz diye beklemedeyim
Çok tatlıııı, dün bir cafede otururken de Bulut isimli bir bebiş vardı herkese el sallıyorduBu arada bebeklerimin ismine karar verdik teyzeleri . BulutRüzgar
4 yaşında bir kızım var ilk zamanlar ikiz olduklarını bilmiyorduk .Kız olursa Güneş erkek olursa Bulut olsun diyordu hep .İkiz olunca birini bulut koyduk .Rüzgari da onu uyumlu olsun diye koyalım dedik ama bu kararı daha iki gün önce alabildik :) o kadar çok alternatif vardı ki :) Aslan,yiğit.demir.eymen,yağız.aras,uras,ege ,atlas,toprak,emir,pars,mete,poyraz . Aslında isimlerine kendileri karar verdiler .Duş sonrası güzel bir dua açtım .Yanlızken sola uzandım sırayla önce sol taraftaki bebeğe sonra sağ taraftaki bebeğe isimlerle seslendim. İnanamazsın belki ama bulut ve rüzgar da ikisi de tekme attıÇok tatlıııı, dün bir cafede otururken de Bulut isimli bir bebiş vardı herkese el sallıyordu
Ben cinsiyet belli olmadan diyordum ki kız olursa işimiz kolay, erkek isimlerinde zorlanıyorum. Sonuç: aslaaaaaa isim bulamıyorumbeğendiğim isimler var karar veremiyorum, gün geliyor onların da hiç birini beğenmiyorum. Çoook zor ya
ben öğrendiğim günden beri düzenli kayısı kurusu yiyorum. doktorum kabızlığa dikkat et demişti. öyle her şeyi çok abartan bir doktorum yok. bunu dediyse kesin önemlidir dedimKızlar bu kabızlıga çözüm bulan var mı ya … sanki yediklerimin %10 unu çıkarabiliyorum gibi ve sürekli şişim.. 8 temmuzda doktor randevum var , o zaman soracağım ilaç değişimi için . Sizde durumlar nasıl
ben ilk 3 ay sonrası hiç sırt üstü yatmadım. Kan akışı için yoğun olarak sola yatıyorum ama geceleri bol bol bir sağ bir sol yapıyorum. Sanki hep sola yatınca karnım sertleşiyor gibi oluyor.doktorum bana geceleri artık sırt üstü yatmamaya çalış dedi. mümkünse sola yat dedi. siz de dikkat etmeye başladınız mı buna? sırt üstünü hallediyorum ama sürekli sola yatamıyorum. sağa da yatıyorum geceleri. çok mu tehlikeli acaba?
ben de sağ yapıyorum mecbur ya sola yatınca artık bi saatten sonra kolum bacağım uyuşuyor. ama korkuyorum da bir yandan sağa yatarken. sonra diyorum ki annem de mi 3 çocuğuna hamileyken hep sola yattı amaan yat arada sağa nolcakben ilk 3 ay sonrası hiç sırt üstü yatmadım. Kan akışı için yoğun olarak sola yatıyorum ama geceleri bol bol bir sağ bir sol yapıyorum. Sanki hep sola yatınca karnım sertleşiyor gibi oluyor.
gece sağdan sola dönmek de zor .Karnım büyüdü benim .Hamile yastığı iki bacak aramda kramp olmasın diye ayrı bi yastık :) yastıklardan yatakta yer kalmıyorben de sağ yapıyorum mecbur ya sola yatınca artık bi saatten sonra kolum bacağım uyuşuyor. ama korkuyorum da bir yandan sağa yatarken. sonra diyorum ki annem de mi 3 çocuğuna hamileyken hep sola yattı amaan yat arada sağa nolcak
Kaç haftalıksın canım? Normalde hareketleri nasıl hissediyorsun? Göğüs hassasiyeti bende 14-15 haftadan sonra kalmadı sanırım 2. Trimesterda azalıyor zaten.Kızlar iki gündür kendimi hamile gibi hissetmiyorum göğüs uçarımdaki hassasiyet gitti sanki oğlumun hareketlerini de hissedemiyorum birkaç kere baloncuk gibi hissettim ama gaz olabilir çok stres yaptım sanki karnım yumuşadı gibi geliyor
19+1Kaç haftalıksın canım? Normalde hareketleri nasıl hissediyorsun? Göğüs hassasiyeti bende 14-15 haftadan sonra kalmadı sanırım 2. Trimesterda azalıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?