Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kaç haftalık oldu canım hiç tahmindemi sölemedi doktor
18 4 oldum .yok cnim söylemedi hiçbir doktor .burası ilçe hiç güzel değildi ultrason makineleri başka ilçeye gidiyorum iki defadır orası daha iyi geçen gittiğimde de ayakları yukardaydi bekledi doktor indirmedi . Yarında başka doktor deneyeceğim gene başka ilçe meraklardayim ogullarimda çok heyecanlı

Mide yanması bende de başladı . Ve sırt ağrısı. Daha erken aslında sırt ağrısına ama anlamadım. Ne yan yatabiliyorum uzun süre ne sırt üstü .
Yatarken bende de hep huysuzluk var, donup duruyorum yatakta bir rahat pozisyon bulamiyorum, tam dalicam tuvaletim geliyor gece 2 kere kalkiyorum. Sabahta ayagima kramp girdi, basladi yani bende de bu durumlar.

Merhaba ucus yaptınız mı nasıl gectş yolculugunuz
Bir sorun yasadınız mı bir seferde 13 saat uctunuz yoksa aktarmalı mı

Evet ya yaptığı yorumlardan mantıklı gelmişti ama yokya yanıltıcı hiç yapmaya değmez .
Zaten %50 ihtimal var sallıyor bence en azından bende öyle oldu gerçi bende hiçbir hurafe tutmadı çin takvimi makas bıçak yüzük testi tuz testi kalp atış hızı yapay zeka herşey kız derken erkek çıktı ama kese şekline göre hani fasulye seklindeyse erkek yuvarlaksa kız diyolar ya o tuttu bı tek
Senin nasıl kese şekli inşallah yarın belli olur çikolata ye girerken mutlaka

Sselamm kızlar ben de dün doktora gittim cinsiyeti netleşti bir kızınız var bir de oğlunuz geliyor dedi 18+1
Kramplar başladı dedin o zaman magnezyum zamanı gelmiş dedi ve yazdı
O zaman beni de ekleyebilirsiniz cinsiyeti netleşenlere ve dün akşam ilk defa çok fazla hareket etti nett hissettim artık ama bugün çok hafif. Sanırım normal

Merhaba kızlar, ben de son 2 gündür minik pıtpıtlar hissediyorum karnımda. O kadar heyecanlanıyorum ki, hiç durmasın tekrar hareket etsin diye bekliyorum tekmelere dönüştüğünde heyecandan bayılmam inşallah
Benim de oğluşum olacak, isim önerisi isteyen arkadaşa katılıyorum. Deniz ismini beğeniyorum ama önerilere açığım, eşim de Kıvanç diyor ısrarla
Detaylı ultrasona ben de temmuz ortasında gideceğim, o zamana kadar çocuğumu görmeden nasıl duracağım diye içim içimi yiyor ama hareket etmeye devam ederse en azından orada olduğunu hissetmek de iyi geliyor insana gece gece konuşasım varmış baya yazdım, bir yandan da hareket etsin yaramaz diye beklemedeyim

Grup kadınları gece uyuyamamaya da başladı Tuvalete kalkmaktan, yatakta rahat pozisyon bulmaya çalışmaktan ve hiç kesilmeyen ağrılardan artık uykuya dalamıyorum. 1 saat oldu bende uyanalı. Sabaha karşı dalarım artık. Bu bölük pörçük uykular hiç dinlendirmiyor.

Bu arada bebeklerimin ismine karar verdik teyzeleri . Bulut Rüzgar
Çok tatlıııı, dün bir cafede otururken de Bulut isimli bir bebiş vardı herkese el sallıyordu

Ben cinsiyet belli olmadan diyordum ki kız olursa işimiz kolay, erkek isimlerinde zorlanıyorum. Sonuç: aslaaaaaa isim bulamıyorum beğendiğim isimler var karar veremiyorum, gün geliyor onların da hiç birini beğenmiyorum. Çoook zor ya

4 yaşında bir kızım var ilk zamanlar ikiz olduklarını bilmiyorduk .Kız olursa Güneş erkek olursa Bulut olsun diyordu hep .İkiz olunca birini bulut koyduk .Rüzgari da onu uyumlu olsun diye koyalım dedik ama bu kararı daha iki gün önce alabildik :) o kadar çok alternatif vardı ki :) Aslan,yiğit.demir.eymen,yağız.aras,uras,ege ,atlas,toprak,emir,pars,mete,poyraz . Aslında isimlerine kendileri karar verdiler .Duş sonrası güzel bir dua açtım .Yanlızken sola uzandım sırayla önce sol taraftaki bebeğe sonra sağ taraftaki bebeğe isimlerle seslendim. İnanamazsın belki ama bulut ve rüzgar da ikisi de tekme attı Haliyle sol bebek bulut sağ bebek rüzgar olarak kendi isimlerini seçmiş oldu .

ben öğrendiğim günden beri düzenli kayısı kurusu yiyorum. doktorum kabızlığa dikkat et demişti. öyle her şeyi çok abartan bir doktorum yok. bunu dediyse kesin önemlidir dedim iki üç günde bi birer tane yiyorum aç karnına. bi de süt içiyorum her gün o da biraz midemi bozuyor.

doktorum bana geceleri artık sırt üstü yatmamaya çalış dedi. mümkünse sola yat dedi. siz de dikkat etmeye başladınız mı buna? sırt üstünü hallediyorum ama sürekli sola yatamıyorum. sağa da yatıyorum geceleri. çok mu tehlikeli acaba?

ben ilk 3 ay sonrası hiç sırt üstü yatmadım. Kan akışı için yoğun olarak sola yatıyorum ama geceleri bol bol bir sağ bir sol yapıyorum. Sanki hep sola yatınca karnım sertleşiyor gibi oluyor.

ben ilk 3 ay sonrası hiç sırt üstü yatmadım. Kan akışı için yoğun olarak sola yatıyorum ama geceleri bol bol bir sağ bir sol yapıyorum. Sanki hep sola yatınca karnım sertleşiyor gibi oluyor.
ben de sağ yapıyorum mecbur ya sola yatınca artık bi saatten sonra kolum bacağım uyuşuyor. ama korkuyorum da bir yandan sağa yatarken. sonra diyorum ki annem de mi 3 çocuğuna hamileyken hep sola yattı amaan yat arada sağa nolcak

gece sağdan sola dönmek de zor .Karnım büyüdü benim .Hamile yastığı iki bacak aramda kramp olmasın diye ayrı bi yastık :) yastıklardan yatakta yer kalmıyor

Kızlar iki gündür kendimi hamile gibi hissetmiyorum göğüs uçarımdaki hassasiyet gitti sanki oğlumun hareketlerini de hissedemiyorum birkaç kere baloncuk gibi hissettim ama gaz olabilir çok stres yaptım sanki karnım yumuşadı gibi geliyor

Sabahları açlıktan uyuyamayan var mı bende mi bir sorun var haftada 1-2 gün sabahları 6-7 gibi uykumdan uyanıyorum açlıktan tekrar uyuyamıyorum. Bugün de sabah 7 de kalkıp kahvaltı yaptım 4-5 saatlik uykuyla duruyorum. Geçen hafta şekerime falan bakılmıştı onlar da normal anlamadım bu açlık ataklarını

Kaç haftalıksın canım? Normalde hareketleri nasıl hissediyorsun? Göğüs hassasiyeti bende 14-15 haftadan sonra kalmadı sanırım 2. Trimesterda azalıyor zaten.

Kaç haftalıksın canım? Normalde hareketleri nasıl hissediyorsun? Göğüs hassasiyeti bende 14-15 haftadan sonra kalmadı sanırım 2. Trimesterda azalıyor zaten.
19+1
Normalde baloncuk gibi ya da içimde bir balık kayıyor gibi hissediyorum arada da minik minik vuruyor hatta dışardan da görüyorum ama iki gündür sadece baloncuk gibi olan his var göğüs hassasiyeti benim de azalmıştı ama göğüs uçlarım dokununca falan aşırı acıyordu bu sabah o da yok gibi bilmiyorum panik yapıyorum zırt pırt hastaneye gitme imkanımın olmadığı bir yerde yaşıyorum gitsem de muayene olmam şüpheli ne yapayım bekleyeyim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…