Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar sanırım klimaya çarpıldım ve 3 gündür boğazlarım acıyor burun akıntısı dünden beridir de koku alamıyorum …
Sadece parol ve ıhlamur ‍↔ var mı başka tarifleriniz .

Normalde hareket takibi daha ileri haftalarda yapılıyor. Bu haftalarda bebeğin hareketleri düzenli olmuyor zaten biraz daha stres yapmadan gözlemle bence kendini. Ağrın, ateşin, lekeli akıntın var mı kendini takip et. Çikolata yiyip ya da soğuk bir şeyler yiyip uzanabilirsin. Bir de aile hekimlerinde de bazen doppler oluyor ona bakabilirsin. İçin rahat etmiyorsada acile gitsen mutlaka bakarlar diye düşündüm. Bir de doktorum acile gidilecek durumlar için not vermişti onu da ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_7046.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar sanırım klimaya çarpıldım ve 3 gündür boğazlarım acıyor burun akıntısı dünden beridir de koku alamıyorum …
Sadece parol ve ıhlamur ‍↔ var mı başka tarifleriniz .
Canim gecmis olsun haziran basi aynini yasadim ama akabinde idrar yolu enfeksiyonu da oldugum icin antibiyotik verildi uc gunluk o gribime de iyi geldi benim

Yatarken bende de hep huysuzluk var, donup duruyorum yatakta bir rahat pozisyon bulamiyorum, tam dalicam tuvaletim geliyor gece 2 kere kalkiyorum. Sabahta ayagima kramp girdi, basladi yani bende de bu durumlar.
Daha 5 ay önceden başladı bunlar Allah yardımcımız olsun gerçekten

Naptin canim
Gittin mi doktora

Merhaba ucus yaptınız mı nasıl gectş yolculugunuz
Bir sorun yasadınız mı bir seferde 13 saat uctunuz yoksa aktarmalı mı
Merhaba hamileliğimin başlarında bulantılar eşliğinde gitmeme rağmen çok güzel geçti yol aktarmalıydı aktarma aralarında 2-3 saat gibi bir bekleme süresi vardı hiçbir sorun yaşamadım bana kalırsa araba yolculuğu daha zor gaz firen kasisler daha çok etkiliyor

Herkese iyi haftalar kızlar rahim ağzına tekme hisseden var mı
Evett 1 haftadır özel yerime doğru baskı hissediyordum hareketleri daha çok kasıklarımdaydı meğer oğluşum ayaklarıyla aşağıya doğru tekmeliyormuş 2 gündür göbek çevreme geçti yeri şuan bol geziniyor kuzum

Bnde merak ettm normalde 16 dan sonra söylüyorlar tahmin bilemi sölemedi gittib mi bugün:)

Bendede pluyor canım bazen tekme gibi değil henz tam net tekme diyemiyorum hissettiklerme ama basınç givi sanki içerden biri ittiriyor givi oluyor korkuyorum ama kısa süreli olup geçiypr arada normal denildi
Dönüyor diye düşünüyorum ben de çünkü bazen göbek tarafında oluyor ilk olduğunda çok korktum dediğiniz gibi basınç gibi

canım ne diyeceğimi bilemedim üzgünüm.. böyle bir sonuç beklemiyordum senin için yapabileceğimiz bişey varsa burdayız bil
Benim de bir umudum vardı ama artık o son umudumu da kaybettim. Benim için ne yapılabilir inanın ben de bilmiyorum. Sadece dua ediyorum.

Benim de bir umudum vardı ama artık o son umudumu da kaybettim. Benim için ne yapılabilir inanın ben de bilmiyorum. Sadece dua ediyorum.
Rabbim elbet yardımcın olacaktır canım ne yazıkki dua en iyi sığınabileceğimiz yer oluyor.. zor bir süreç umarım senin için en kolay he hayırlı şekilde ilerler sürecin devamı

Merhaba kızlar,
Sonucum cuma günü geldi. Rapor sonucunda "regular tip down sendromu" çıktı...
Canim allah yardimcin olsun gonlune ferahlik versin insallah, ikiniz icin de haklarinizda en hayirlisi en guzeli olsun insallah. Dualarim seninle ve evladinla

Sen çok güçlü ve çokk güzel bi annesin
Bir gün bile ağzından olumsuz yıkıcı cümleler dökülmedi.. En hassas durumda bile öyle kendini bilen bir halin var ki. Sarıp sarmalamak isterdim seni arkadaşım. Her zaman duamda olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…