- 27 Mayıs 2020
- 71
- 39
- 88
- 28
Normalde hareket takibi daha ileri haftalarda yapılıyor. Bu haftalarda bebeğin hareketleri düzenli olmuyor zaten biraz daha stres yapmadan gözlemle bence kendini. Ağrın, ateşin, lekeli akıntın var mı kendini takip et. Çikolata yiyip ya da soğuk bir şeyler yiyip uzanabilirsin. Bir de aile hekimlerinde de bazen doppler oluyor ona bakabilirsin. İçin rahat etmiyorsada acile gitsen mutlaka bakarlar diye düşündüm. Bir de doktorum acile gidilecek durumlar için not vermişti onu da ekliyorum.19+1
Normalde baloncuk gibi ya da içimde bir balık kayıyor gibi hissediyorum arada da minik minik vuruyor hatta dışardan da görüyorum ama iki gündür sadece baloncuk gibi olan his var göğüs hassasiyeti benim de azalmıştı ama göğüs uçlarım dokununca falan aşırı acıyordu bu sabah o da yok gibi bilmiyorum panik yapıyorum zırt pırt hastaneye gitme imkanımın olmadığı bir yerde yaşıyorum gitsem de muayene olmam şüpheli ne yapayım bekleyeyim mi bilemedim
Canim gecmis olsun haziran basi aynini yasadim ama akabinde idrar yolu enfeksiyonu da oldugum icin antibiyotik verildi uc gunluk o gribime de iyi geldi benimKızlar sanırım klimaya çarpıldım ve 3 gündür boğazlarım acıyor burun akıntısı dünden beridir de koku alamıyorum …
Sadece parol ve ıhlamur↔ var mı başka tarifleriniz .
Daha 5 ay önceden başladı bunlar Allah yardımcımız olsun gerçektenYatarken bende de hep huysuzluk var, donup duruyorum yatakta bir rahat pozisyon bulamiyorum, tam dalicam tuvaletim geliyorgece 2 kere kalkiyorum. Sabahta ayagima kramp girdi, basladi yani bende de bu durumlar.
Naptin canim18 4 oldum .yok cnim söylemedi hiçbir doktor .burası ilçe hiç güzel değildi ultrason makineleri başka ilçeye gidiyorum iki defadır orası daha iyi geçen gittiğimde de ayakları yukardaydi bekledi doktor indirmedi . Yarında başka doktor deneyeceğim gene başka ilçe meraklardayim ogullarimda çok heyecanlı
Yok canim sabah arayıp randavuyu iptal ettiler çarşambaya aldım . Herşeyde bir hayır vardır diyorum artık moralim çöktüNaptin canim
Gittin mi doktora
Merhaba hamileliğimin başlarında bulantılar eşliğinde gitmeme rağmen çok güzel geçtiMerhaba ucus yaptınız mı nasıl gectş yolculugunuz
Bir sorun yasadınız mı bir seferde 13 saat uctunuz yoksa aktarmalı mı
Evett 1 haftadır özel yerime doğru baskı hissediyordum hareketleri daha çok kasıklarımdaydı meğer oğluşum ayaklarıyla aşağıya doğru tekmeliyormuşHerkese iyi haftalar kızlar rahim ağzına tekme hisseden var mı
Bendede pluyor canım bazen tekme gibi değil henz tam net tekme diyemiyorum hissettiklerme ama basınç givi sanki içerden biri ittiriyor givi oluyor korkuyorum ama kısa süreli olup geçiypr arada normal denildiHerkese iyi haftalar kızlar rahim ağzına tekme hisseden var mı
Bnde merak ettm normalde 16 dan sonra söylüyorlar tahmin bilemi sölemedi gittib mi bugün:)18 4 oldum .yok cnim söylemedi hiçbir doktor .burası ilçe hiç güzel değildi ultrason makineleri başka ilçeye gidiyorum iki defadır orası daha iyi geçen gittiğimde de ayakları yukardaydi bekledi doktor indirmedi . Yarında başka doktor deneyeceğim gene başka ilçe meraklardayim ogullarimda çok heyecanlı
Evett 1 haftadır özel yerime doğru baskı hissediyordum hareketleri daha çok kasıklarımdaydı meğer oğluşum ayaklarıyla aşağıya doğru tekmeliyormuş2 gündür göbek çevreme geçti yeri şuan bol geziniyor kuzum
Dönüyor diye düşünüyorum ben de çünkü bazen göbek tarafında oluyor ilk olduğunda çok korktum dediğiniz gibi basınç gibiBendede pluyor canım bazen tekme gibi değil henz tam net tekme diyemiyorum hissettiklerme ama basınç givi sanki içerden biri ittiriyor givi oluyor korkuyorum ama kısa süreli olup geçiypr arada normal denildi
Merhaba kızlar,
canım ne diyeceğimi bilemedim üzgünüm.. böyle bir sonuç beklemiyordumMerhaba kızlar,
Sonucum cuma günü geldi. Rapor sonucunda "regular tip down sendromu" çıktı...
Benim de bir umudum vardı ama artık o son umudumu da kaybettim. Benim için ne yapılabilir inanın ben de bilmiyorum. Sadece dua ediyorum.canım ne diyeceğimi bilemedim üzgünüm.. böyle bir sonuç beklemiyordumsenin için yapabileceğimiz bişey varsa burdayız bil
Rabbim elbet yardımcın olacaktır canım ne yazıkki dua en iyi sığınabileceğimiz yer oluyor.. zor bir süreç umarım senin için en kolay he hayırlı şekilde ilerler sürecin devamıBenim de bir umudum vardı ama artık o son umudumu da kaybettim. Benim için ne yapılabilir inanın ben de bilmiyorum. Sadece dua ediyorum.
Canim allah yardimcin olsun gonlune ferahlik versin insallah, ikiniz icin de haklarinizda en hayirlisi en guzeli olsun insallah. Dualarim seninle ve evladinlaMerhaba kızlar,
Sen çok güçlü ve çokk güzel bi annesinBenim de bir umudum vardı ama artık o son umudumu da kaybettim. Benim için ne yapılabilir inanın ben de bilmiyorum. Sadece dua ediyorum.
Evet canım aynen afedersin bişey düşücek gibi hissediyorum bazen daha şiddetli oluyor ama anlık gibi geçiyor hemenDönüyor diye düşünüyorum ben de çünkü bazen göbek tarafında oluyor ilk olduğunda çok korktum dediğiniz gibi basınç gibi
Allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim. dualarımız seninle Herşey gönlünce olsun inşallahhMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?