Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim de bir umudum vardı ama artık o son umudumu da kaybettim. Benim için ne yapılabilir inanın ben de bilmiyorum. Sadece dua ediyorum.
Canım şimdi gördüm, Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl teselli edilir onu da bilmiyorum inan. Dualarım seninle ve bebeğinle her zaman yanındayız

Gittikçe heyecan artaee ya böyledee olsun canımm senin hisiiyatın varmıı çin takvimi falan ne bilim baktınmı hiç
Şu cinsiyet muhabbetinize biraz ara verebilirsiniz. Bi arkadaşımız çok üzgün haliyle yazdığınız gülücüklü mesajlar onu üzebilir biraz düşünce yada özelden konuşun bi müddet bişey olmaz. 2 satır önce canım çok üzgünüm diyip 2 mesaj sonra cinsiyet muhabbetiniz kusturuyor biraz hassasiyet.

Merhaba kızlar,
Sonucum cuma günü geldi. Rapor sonucunda "regular tip down sendromu" çıktı...
Ben çok umutluydum sonucun güzel geleceğine ne denir inan ki bilmiyorum
Bebeğin için de senin için de en hayırlısı olsun insallah Allah yardımcınız olsun

Kızlar bebeğimin cinsiyetini tajmim Edebilir misiniz 9 haftalık

Eklentiler

• 30dd21bc-8e96-42e2-acd3-c80c2552bb86.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 22
beyazipek keşke yanında olsak sana sıkı sıkıya sarilabilsekbunu da atlatacaksin biliyorum.Rabbim yardımcın olsun.herzaman yanındayız

Hepinizden Allah razı olsun. Sürecin başından beri manevi desteğinizi, dualarınızı esirgemediniz. Rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. İyi ki varsınız.
Allah yardımcın olsun canım benim en kısa zamanda her şey gönlünce olsun inşallah dualarımız seninle güçlü ve inançlı duruşunla örnek oldun inan ki her şeyi atlatacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…