Allah yardımcın olsun ne karar verirsen ver doğru olanı yapacaksın herhangi bir şeye ihtiyacın olursa ben şahsen buradayım elimden geleni yaparımMerhaba kızlar,
Sonucum cuma günü geldi. Rapor sonucunda "regular tip down sendromu" çıktı...
Çok teşekkür ederim yarın sağlık ocağına gidip sorayımNormalde hareket takibi daha ileri haftalarda yapılıyor. Bu haftalarda bebeğin hareketleri düzenli olmuyor zaten biraz daha stres yapmadan gözlemle bence kendini. Ağrın, ateşin, lekeli akıntın var mı kendini takip et. Çikolata yiyip ya da soğuk bir şeyler yiyip uzanabilirsin. Bir de aile hekimlerinde de bazen doppler oluyor ona bakabilirsin. İçin rahat etmiyorsada acile gitsen mutlaka bakarlar diye düşündüm. Bir de doktorum acile gidilecek durumlar için not vermişti onu da ekliyorum.
canım Allah yardımcın olsun, hakkınızda en hayırlı neyse kolaylıkla o olsun, senin için dua ediyorumMerhaba kızlar,
Canım benim rabbim gönlüne ferahlık versin. Sen de bu süreçte duanın gücüne inan her şey Allah'tan. Umarım tamamen sonucu yanıltan şekilde bebeğini kucağına alırsın. DualarımdasınMerhaba kızlar,
Canım benim ne denir bilemedimMerhaba kızlar,
Grupta yönetici olarak bir durumu düzeltmeye çalışmanın cezası mı bu tekayak cezası ben anlamadımŞu cinsiyet muhabbetinize biraz ara verebilirsiniz. Bi arkadaşımız çok üzgün haliyle yazdığınız gülücüklü mesajlar onu üzebilir biraz düşünce yada özelden konuşun bi müddet bişey olmaz. 2 satır önce canım çok üzgünüm diyip 2 mesaj sonra cinsiyet muhabbetiniz kusturuyor biraz hassasiyet.
Katılıyorumm +1Grupta yönetici olarak bir durumu düzeltmeye çalışmanın cezası mı bu tekayak cezası ben anlamadımsaçma olmuş
Dogru soyleyeni 9 köyden kovalarmis cidden de demek ki…Katılıyorumm +1
Birazcık empati olsaydı aslında puxhu’nun bunları yazmasına gerek kalmayacaktı zaten. Olması gerekeni söylediği için cezayı anlamlandıramıyorum.
geçmiş olsun canım acilde yazdılarsa zaten hamile olduğunu bilerek yazmışlardır sorun olmaz diye düşünüyorum ama için rahat etmediyse bugün tekrar arayıp bir doktoruna danış istersenKızlar dün gece acile gittim. Aşırı derecede alt karnım ağrıyodu bide su gibi akıntı geldi korktum su mu diye. Spektrum muayenesi yaptılar akıntı gördüler sonra idrar verdim aşırı enfeksiyon çıktı. Aksef diye bir antibiyotik yazdılar. Kendi doktorumu aradım asistanı çıktı iç bir şey olmaz dedi ama doktora sormadı. Bu ilacı kullanan var mı hamilelikte?
Çok geçmiş olsun. Off bende iki haftadır çekiyorum bunu ve ilaç kullandım geçen ay. Ama ilaç konusunu doktorunuzla görüşün bence. Bu ay tekrarladı. Dr gittim idrar testi aldı dün, ilaç yazmadan tekrar idrar testi istedi. Alt karnım ağrıyor bazen de kasıklarım ama akıntım yok farklı bi doktora gitmeli miyim? Yoksa doktoruma güvenip beklesem mi. Neden iki kez alıyorlar anlam veremedim.Kızlar dün gece acile gittim. Aşırı derecede alt karnım ağrıyodu bide su gibi akıntı geldi korktum su mu diye. Spektrum muayenesi yaptılar akıntı gördüler sonra idrar verdim aşırı enfeksiyon çıktı. Aksef diye bir antibiyotik yazdılar. Kendi doktorumu aradım asistanı çıktı iç bir şey olmaz dedi ama doktora sormadı. Bu ilacı kullanan var mı hamilelikte?
İdrar testinde değişik değerler var. Bakteri ayrı, lökosit ayrı. Belki onu kontrol etmek için ikincisini almıştır. Garantiye alması daha iyi bir şey benceÇok geçmiş olsun. Off bende iki haftadır çekiyorum bunu ve ilaç kullandım geçen ay. Ama ilaç konusunu doktorunuzla görüşün bence. Bu ay tekrarladı. Dr gittim idrar testi aldı dün, ilaç yazmadan tekrar idrar testi istedi. Alt karnım ağrıyor bazen de kasıklarım ama akıntım yok farklı bi doktora gitmeli miyim? Yoksa doktoruma güvenip beklesem mi. Neden iki kez alıyorlar anlam veremedim.
Aaaa gerçekten çok şaşırdım cezaya. Grup yöneticisi olarak doğru ve yerinde bir uyarıda bulunduğunu düşünüyorum. Ve kendisini destekliyorum.Grupta yönetici olarak bir durumu düzeltmeye çalışmanın cezası mı bu tekayak cezası ben anlamadımsaçma olmuş
Canim gecmis olsun, iki kez enfeksiyon oldum farkli duzeylerde lokosit cikti. Birinde uc gun sabah aksam antibiyotik kullandim, digerinde şase ve fitil verildi. Doktorun kullan dedigi seyleri inan sorgulamadan kullandim cunku hep enfeksiyonun zarari daha fazla ilactan diyorlar. Asistanlar biliyor zaten ne kullanilir ne kullanilmaz bence huzursuz olma. Sifa olsun insallahKızlar dün gece acile gittim. Aşırı derecede alt karnım ağrıyodu bide su gibi akıntı geldi korktum su mu diye. Spektrum muayenesi yaptılar akıntı gördüler sonra idrar verdim aşırı enfeksiyon çıktı. Aksef diye bir antibiyotik yazdılar. Kendi doktorumu aradım asistanı çıktı iç bir şey olmaz dedi ama doktora sormadı. Bu ilacı kullanan var mı hamilelikte?
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon geçici bir şey inşallah uzun sürmeyecek ben kullanmadım ama kullan ve bol su iç bence iyi gelecekKızlar dün gece acile gittim. Aşırı derecede alt karnım ağrıyodu bide su gibi akıntı geldi korktum su mu diye. Spektrum muayenesi yaptılar akıntı gördüler sonra idrar verdim aşırı enfeksiyon çıktı. Aksef diye bir antibiyotik yazdılar. Kendi doktorumu aradım asistanı çıktı iç bir şey olmaz dedi ama doktora sormadı. Bu ilacı kullanan var mı hamilelikte?
Yav bide 7.8. Haftada cinsiyet tahmin etmek doktor için bile çok zordur muhtemelen biz nasıl tahmin edelimÇoğumuz 5 ayı doldurduk yada doldurmak üzereyiz. Forumda o kadar yer varken gelip 7-8 haftalarda cinsiyet tahmini yapmak için buraya yazmak bir iki derken sıktı artık gerçekten.
Benim bir diger anlamadigim mevzu da cinsiyete atfedilen yuksek manalar acikcasi kuşum. Eminim herkesin kalbinden gecen vardir, benim de vardi esimin de vardi ornegin. Ama zaten ikisi de evlat degil mi gunun sonunda. Ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama tek bir cinsiyet olur umuduyla gebelik planlayan yoktur umarim yani. Allah herkese evladin once sagliklisini ve hayirlisini nasip etsin, kizi erkegi isin teferruatiÇoğumuz 5 ayı doldurduk yada doldurmak üzereyiz. Forumda o kadar yer varken gelip 7-8 haftalarda cinsiyet tahmini yapmak için buraya yazmak bir iki derken sıktı artık gerçekten.
Ya acildeki doktor yazınca kendi doktorum yazmayınca emin olamadım ilk. Sonra kendisi değil asistanı onayladı şüphe oldu ama kullanacam . Teşekkür ederim inşallahCanim gecmis olsun, iki kez enfeksiyon oldum farkli duzeylerde lokosit cikti. Birinde uc gun sabah aksam antibiyotik kullandim, digerinde şase ve fitil verildi. Doktorun kullan dedigi seyleri inan sorgulamadan kullandim cunku hep enfeksiyonun zarari daha fazla ilactan diyorlar. Asistanlar biliyor zaten ne kullanilir ne kullanilmaz bence huzursuz olma. Sifa olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?