Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Magnezyum kullaniyor musun canim

Çoğumuz 5 ayı doldurduk yada doldurmak üzereyiz. Forumda o kadar yer varken gelip 7-8 haftalarda cinsiyet tahmini yapmak için buraya yazmak bir iki derken sıktı artık gerçekten.
gelen kişilere tepki verilmezse artık gelmezler bence :) heyecanlarını anlıyorum ama 10 haftadan önce de tahminde bulunacak bir müneccim yoktur sanırım yani

gelen kişilere tepki verilmezse artık gelmezler bence :) heyecanlarını anlıyorum ama 10 haftadan önce de tahminde bulunacak bir müneccim yoktur sanırım yani
Tabiki bizde bu dönemlerden geçtik ama gidipte ileriki haftalarda gruplara sormadık yani saçma sapan, akıl var mantık var. Valla cevap vermeye tenezzül edilmese en azından yazdıklarıyla kalır giderler. Haklı bi şekilde uyarıldığı için de ceza alınıyo boş yere anlamadım yani gerek varmıydı

Evet kullanıyorum canım, o yüzden magnezyumdan şüphelenmedim hiç
Belki buyume agrisi gibidir canim korkma hemen, zaman zaman hepimizde olan agrilardandir diye tahmin ediyorum. Bazen oturup kalkarken benim de kasiklarimda sıkısma hissiyati oluyor mesela anlik olarak. Gozlemle bakalim birazcik daha

Doktorum 14.haftada anca emin bir sekilde evet bu bebek erkek diyip cinsel organini gostermisti, oncekilerde hem bebis cok kucuktu hem de kapatip durdu mesela sansimiza, fetal olmasa o gune dek erkek diyemiyordu dusunsene yani

Kızlar bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.. cinsiyet hakkında görüştüğümüz arkadaş 18+1 haftalık ilçede olduğu iÇin tahmin edilmemiş hala diğer arkadaş sonradan yazdı onunla geçen bi sohbet değildi cinsiyet muhabbeti
Diğer arkadaşımız içinde çok üzgünüm ve dualarım onunla o arada konuşulduğu için yanlış oldu ben kendi adıma düşünemedim eğer kırıldıysa burdan canı gönülden özür dilerim oan düşünemedim muhtemeln diğer arkadaşta düşünmedi asla ard niyetli yapılan bi durum değildi.. acı olayda tatlı olayda hepsi hepimiz için ve birlik beraberlik ile çözümlensin tarışma olmadan.. Allah hepimizin gönlüne göre versin beyazipek

Yok canım benim, ara sıra sürekli gruptan olmayan birileri geliyor cinsiyet tahmini için. Sanırım o yüzden de yazdı arkadaşlar.

birisi şikayet etmiş ki ceza almış yoksa ceza verilmezdi kim şikayet ettiyse hayret doğrusu
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Bazen hassas konular oluyor grupta. Bu tarz durumlarda dikkat etmek lazım. Rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli hamileliği tamamlamayı nasip etsin. Sıkıntısı olanların yardımcısı olsun inşallah

Canım amacım asla korkutmak değil. Görümcem mart ayında doğum yaptı, hamileliği süresince enfeksiyon sorununu oda yaşadı. Artık son ayında verilen doz ilacı kullanmadığı için enfeksiyon bitmemiş ve bebeğe de geçmiş. Çocuk da bu sebeple 40 derece ateşle doğup 1 hafta enfeksiyon tedavisi görmek zorunda kaldı. Bize yazılan antibiyotikler b grubu hamilelerin kullanabildiği antibiyotikler oluyor. Aksef i başlarda bende kullandım. Gerçekten enfeksiyon ilaçtan daha zararlı bir durum. Endişlenme, çok aklında kaldıysa doktorunu tekrar ara bir de onun ağzından duy. Geçmiş olsun

beyazipek ben de hep yanlışlık olduğuna inanmıştım iyi bir haber vereceğini düşünüyordum ama hayat... bu süreçte allah yardımcın olsun canım. hangi kararı alırsan al kalben ve vicdanen en doğru kararı alacağından emin ol. yaşamayan anlayamaz ama kalbim dualarımız seninle.

Yav bide 7.8. Haftada cinsiyet tahmin etmek doktor için bile çok zordur muhtemelen biz nasıl tahmin edelim
Ki bunu yapan kişilerin sayfasına girip baktığımda histerik şekilde heryere cinsiyet tahmini yapılması için yazılar yazdığını görüyorum. Öncesinde ne konuşulduğuna bakmadan, kendisiyle hiçbir ilişiği bulunmayan topiklere böyle saçma sapan şeyler sorulması beni de baydı artık.
Ayrıca Puxhu son derece yerinde ve insani bir uyarıda bulunmuşken tek ayak cezası ne mana??
Orada çok büyük bi ayrımın eşiğinde olan bi anneye destek olmaya calısırken bu gelinen durum üzücü.
Etik değerlere sahip olabilmek ne büyük meziyetmiş meğer.

beyazipek arkadaşım çok üzgünüm ve öncesi de yazmistim ve hep de aklimda kalmıştın .ara ara acaba nasıl geçti diye gün içinde aklımdan geçtin .Rabbim yardımcın olsun .
Düne dair de arkadasa yazdım sonra diğer soruya cevap verdim artniyet düşünmeyerek ama düşüncesizce olmuş olabilir kusura bkma lütfen
Evet cinsiyet muhabbeti sikan insanlar olabilir ama ben 19nci haftam ve cinsiyt öğrenemedim için yazdım doğal olarak sizin bazı muhabbetlerinzde bizi siksada asla sıkti muhabbet yazmam ve yöneticiyi tabiki gereksiz bir ceza olmuş niye oldu fikrim yok kendini haklı buldum bende sürekli yazan biri değilim zaten birkaç cinsiyet muhabbeti ettim oda sıkmış sanırım çünkü erkenden öğrendiğiniz için neyse

Kızlar grubu iyice okuyormusunuz ? 7-8 haftalarda olup sırf cinsiyeti sormak için gelip gruba yazanlar sıktı diyoruz.

kızlar nasıl tarif etsem bilemiyorum ama halk arasında göbeği düşmek tabiri gibi sanki karnım azıcık aşağı kaydı gbi hissediyorm 1 haftadır, bebek hareketlerinide daha çok alt karın bölgesinde hissediyorum. bugüne kadar hiç ağrım olmadığı için dikkate almadım ki bu 1 hafta içinde rutin kontrolde normal geçmişti. bugün hafif ağrı var, bebek hareketlerini alt karın bölgesinde hisseden var mı? acile gitmem gerekir mi bilemedim, boşu boşunada gitmek istemiyorum ama bu alt karın beni düşündürmeye başladı daha 20. haftadayım ilerleyen haftalarda aşağı kaymalar olması normal sanırımda.

Kızlar grubu iyice okuyormusunuz ? 7-8 haftalarda olup sırf cinsiyeti sormak için gelip gruba yazanlar sıktı diyoruz.
aynen öyle oldukça yanlış anlaşılmış konu. ama hariçten dün özel ve hassas bir konu devreye girmişken farklı konulara yorum gelmesi de konuşuldu tabi, illaki hepimiz riskli dönemler geçirdik atlattık konuşuldu herşey ama bu çok başka bir konu arkadaşlar bence, aşırı hassas ve bence bir süreliğine herşeye ara vermeye değecek kadar da özel bi konuydu.

Sümeyyecim senin cinsiyet öğrenememe sebebin sanırım doktor seçiminde yaşadığın talihsizliklerden kaynaklandı gibi. Dünden beri konular çok fazla çarpıtılıyor yine mesela asıl konunun önüne geçildi bir şekilde kimse hayat dursun demiyor elbette ama çok hassas bir durum yaşadı bir arkadaşımız ve hepimiz çok üzüldük, etkilendik. Ama muhabbeti sıkan bir grupta bulunman da senin için verimsiz olabilir madem bizden sıkıldıysan. Şahsen ben sıkıldığım biryerde durmam. Şahsi algılama ama yorumunun bu kısmı hoş olmamış sanki

Kızlar hepimiz hamileyiz ve ister istemez duygusalız ve hayatımızda küçük büyük sorunlar yaşıyoruz. Ama bence tartışmayalım bu zamanlarda birbirimizi yanlış anlamak alıngan olmak çok normalmiş bu yüzden kalp kolay kırılır. Beyazipek arkadaşımıza destek olalım şu anda onun desteğe ihtiyacı var

çok haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…